ماکارانی کالباس و خامه



Imageمواد لازم :


ماكاروني 600 گرم


كره 100 گرم


كالباس 200 گرم


تخم مرغ 3 عدد


خامه 150 گرم


نمك قدري


فلفل قدري



طرز تهيه :


ظرف نسبتا بزرگي را پر از آب ميکنيم و براي هر بسته ماکاروني 2 قاشق نمک در آب ميريزيم و بعد از جوش آمدن آب ماکاروني را در آن ميريزيم و يک دو قاشق روغن در آن ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا مغز ماکاروني کاملا نرم شود و زياد له نشود ماکاروني را در آبکش ميريزيم و مقداري آب نيم گرم بروي آن ميدهيم تا ليزي و شوري آن گرفته شود .


در صورتيکه بخواهيم اسپاگتي يا ماکاروني را قبلا آماده کنيم ، بعد از طبخ و ريختن آن در صافي آنرا در ظرف آب سرد ميريزيم در اين صورت اگر يکي دو روز هم بماند عيبي نخواهد کرد . کالباس را بشکل خلال خرد مي نمائيم و کره را در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم کالباس را در کره يک تفت مي دهيم زرده هاي تخم مرغ را کمي مي زنيم و کم کم داخل کالباس ميريزيم و کمي نمک و فلفل ميزنيم ، تخم مرغ که يکي دو جوش زد کالباس را روي اتش برميداريم و خامه را با آن مخلوط ميکنيم


کالباس را با ماکاروني آماده شده مخلوط ميکنيم و در ديس ميکشيم . اگر مطابق با مقدار مواد اوليه مصرف کنيد غذا فوق براي 6 نفر مي باشد

بیشتر بخوانید  ۲روش برای تهیه پاستا پنه خوشمزه و لذیذ


دیدگاهتان را بنویسید