ماهی کباب خونگی بدون ذغال و آتش! | ترفند درست کردن ماهی کباب رژیمی در خانه +ویدئو


ترفند درست کردن ماهی کباب رژیمی در خانه 

ماهی کباب ، یعنی پخت ماهی با ذغال و آتش باشد. اما با این ترفندی که در مطلب گفته خواهد شد شما می‌توانید ماهی کباب را در خانه بدون وسایل اضافی و ادویه های ساده درست کرده و نوش جان کنید.

ماهی رژیمی، ماهی ای است که با روش های خاصی پخته می شود تا کالری و چربی کمتری داشته باشد. ماهی به طور طبیعی یک غذای سالم و کم کالری است، اما روش های پخت و موادی که در آن استفاده می شود می تواند بر کالری و چربی آن تأثیر بگذارد.

مواد لازم برای ماهی کباب:

 ماهی (هر نوع ماهی که دوست دارید)

 زردچوبه

 سیر رنده شده

 پیاز خرد شده

 روغن زیتون

 آرد

 نمک

آبلیمو

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهی را خوب بشویید و خشک کنید.

2. در یک کاسه، زردچوبه، سیر رنده شده، پیاز خرد شده، روغن زیتون، آرد، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.

3. ماهی را به این مایه آغشته کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

4. ماهی را از یخچال خارج کنید و در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید.

5. ماهی را از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی شود.

6. ماهی را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته‌هایی برای پخت ماهی کباب که خوشمزه‌تر شود:

 برای اینکه ماهی شما خوشمزه تر شود، می توانید از ادویه های دیگری مانند فلفل سیاه، پودر پاپریکا یا پودر آویشن نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  چیکن برگر رو دیگه خودت درست کن | برای طرز تهیه چیکن برگر باما همراه باشید+ویدئو

 اگر می خواهید ماهی شما رژیمی باشد، می توانید از روغن زیتون کمتر استفاده کنید یا آن را از فر بپزید.

 برای اینکه ماهی شما خشک نشود، آن را در حرارت متوسط سرخ کنید و در حین پخت، آن را زیاد جابه جا نکنید.

دیدگاهتان را بنویسید