ماهی قزل آلای رژیمی


ماهی قزل آلای رژیمی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

ماهی قزل آلای رژیمی

ماهی قزل آلای رژیمی

مواد اولیه :
ماهی قزل آلا (به تعداد نفرات) 1عدد
گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
لیمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
نمک به مقدار لازم
پودر زنجبیل به مقدار لازم
سیر و شوید تازه به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .

بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

قزل‌آلا را سرخ نکنید

بهترین شیوه طبخ قزل‌آلا قرار دادن آن در فر، کبابی کردن یا بریان کردن آن است. گفته می‌شود، ماهی سرخ شده به اندازه چیپس برای سلامت قلب خطرناک است. ماهی در حین سرخ شدن به میزان زیادی مواد مغذی و مفید خود را از دست داده و احتمال بروز امراض قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد و به دلیل جذب روغن موجب اضافه وزن می‌شود.

بیشتر بخوانید  سوپ تخم مرغ

همچنین قزل‌آلای پرورشی در مقایسه با انواع رودخانه‌ای و دریایی، ید کمتری دارد ولی به دلیل سطح پایین جیوه، مصرف آن برای خانم‌های باردار، خانم‌هایی که قصد باردار شدن دارند و کودکان زیر۶ سال توصیه می‌شود.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید