لوز نارگیلی شیرینی آسان مخصوص مهمانی و پذیرایی


طرز تهیه نارگیل خوشمزه و خاص به روش سنتی بازار

نارگیل یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید استفاده می شود. این کیک را می توان با ساده ترین مواد و بدون فر تهیه کرد. گاهی اوقات یک مهمان مبهوت به خانه ما می آید و نیاز به یک دسر یا شیرینی سریع دارد. این شیرینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه است. برای پختن شهد به تخم مرغ نیازی نیست و فقط حرارت لازم است و نیازی به اجاق یا وسایل خاصی نیست. با جایگزینی پودر بادام و پودر پسته می توان شیرینی های مختلفی را تهیه و سرو کرد.

مواد لازم نارگیل

2 فنجان پودر نارگیل
یک پیمانه قند
یک قاشق چایخوری پودر هل
1 فنجان آب
جوهر لیمو را روی یک قاشق چایخوری قرار دهید
یک پیمانه آرد سفید
گل رز 3 قاشق غذاخوری
پسته ها را به اندازه کافی خلال کنید


 نارگیل لوز

دستور تهیه پاستیل نارگیل

برای تهیه نارگیل ایتادای لذیذ، شرپا را بردارید و شکر، آب، گلاب، پودر هل و جوهر لیمو را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. بعد از 5 دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود. پودر نارگیل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا کمی نرم شود و داخل روغن بیفتد. یک کاسه برمیداریم.

در این مرحله پودر نارگیل را داخل آن می ریزیم. سپس شهد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. حالا با نوک انگشت کمی آن را لمس می کنیم تا داخل روغن آغشته شود.
در این مرحله کف کاسه مربع شکل را با پلاستیک می پوشانیم و مواد خمیر را داخل آن صاف می کنیم. سپس وقتی مواد یکدست و یک دست شد، کمی پودر نارگیل بریزید و با چاقو به صورت الماس یا مربع برش دهید.
روی آن دانه های خرد شده پسته بپاشید و با دست کمی فشار دهید تا پسته ها کمی در بادام فرو بروند. دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. از ماهیتابه خارج کنید و در ظرفی سرو کنید.

بیشتر بخوانید  مارمالاد چیست و چه فرقی با مربا دارد ؟


دیدگاهتان را بنویسید