لوبیا پلو شیرازی رو با لوبیا چشم بلبلی امتحان کن که بی نظیره! | طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با مرغ زعفرانی +ویدئو


طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با مرغ زعفرانی 

 

لوبیا پلو شیرازی یک غذای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که در شهر شیراز و سایر شهرهای جنوب ایران تهیه می‌شود. این غذا ترکیبی از طعم لوبیا چشم بلبلی، شوید تازه، و مرغ زعفرونی است که طعمی بی‌نظیر و به یاد ماندنی ایجاد می‌کند.

۱. لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید و آبکش کنید.

۲. مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر تفت دهید.

۳. زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. برنج را با آب و نمک بپزید.

۵. شوید تازه را خرد کنید و با لوبیا چشم بلبلی پخته شده مخلوط کنید.

۶. برنج پخته شده را با لوبیا و شوید مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.

۷. مرغ زعفرونی را روی برنج بچینید.

۸. برنج را دم کنید.

مواد لازم:

* برنج ۲ پیمانه

* لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه

* شوید تازه ۳۰۰ گرم

* شوید خشک (سلیقه‌ای)

* ران مرغ ۲ عدد

* پیاز ۱ عدد

* زعفران غلیظ دم کرده

* نمک، فلفل سیاه، پودر سیر

طرز تهیه:

۱. لوبیا چشم بلبلی را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس بپزید و آبکش کنید.

۲. مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر تفت دهید.

۳. زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. برنج را با آب و نمک بپزید.

۵. شوید تازه را خرد کنید و با لوبیا چشم بلبلی پخته شده مخلوط کنید.

۶. برنج پخته شده را با لوبیا و شوید مخلوط کنید و در قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید  این دسر خوشگل و شیک با طعم نارنگی رو حتما درست کن! | طرز تهیه دسر نارنگی +ویدئو

۷. مرغ زعفرونی را روی برنج بچینید.

۸. برنج را دم کنید.

نکات:

* می‌توانید از شوید خشک به جای شوید تازه استفاده کنید.

* اگر دوست دارید، می‌توانید ادویه پلویی و دارچین هم به برنج اضافه کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید