لزوم وضع قانون بازدارندگی برای کاهش واردات نخل


نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اخیرا در مجلس به این موضوع اشاره شد که قوانین مربوط به تخلفات غذایی و بهداشتی نقش بازدارندگی بیشتری دارد. در مورد روغن پالم هم همینطور.

لزوم وضع قانون بازدارندگی برای کاهش واردات نخل

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر عبدالرحمن رستمیان درباره اقدامات مجلس برای ارتقای سلامت جامعه و اطلاع رسانی کالاهای مضر برای سلامت گفت: در برنامه پنجم توسعه یک بند قانونی در خصوص کالاهای مضر برای سلامت وجود دارد. بهداشت عمومی.» بنابراین، عوارض گمرکی و مالیات این کالاها باید در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه به این ترتیب مصرف این کالاها کاهش می یابد و کالاهای بهداشتی صرف مالیات و عوارض می شود، گفت: وزارت بهداشت باید با هماهنگی سایر وزارتخانه های ذیصلاح، این کالاها را شناسایی و برای انتشار تعیین کند.

لزوم وضع قانون بازدارندگی برای کاهش واردات نخل

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین گفت: باید سهم وزارت بهداشت از عوارض ویژه کالاهای مضر افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه امسال بحث افزایش مالیات نوشابه های گازدار و دخانیات مطرح شد، افزود: متاسفانه قوانین مربوط به تخلفات بهداشتی، تغذیه و خدمات بهداشتی به روز نشده است و به همین دلیل این قوانین دلسرد کننده نیست. تا مردم از این فضا استفاده کنند و اقدام به تولید و واردات کالاهای مضر کنند.

رستمیان با اشاره به اینکه تصویب قوانین محدودکننده تری در این زمینه ضروری است، خاطرنشان کرد: موضوع تخلفات غذایی و بهداشتی مربوط به تخلفات تغذیه ای و بهداشتی اخیرا در مجلس مطرح شده است. در مورد روغن پالم هم همینطور. برای روغن های بی کیفیت مانند روغن پالم باید عوارض گمرکی و مالیات تعیین شود تا واردات آنها به کشور کاهش یابد.

بیشتر بخوانید  آشنایی کامل با نحوه مصرف قطره آهن سیدرال

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه وزارت بهداشت باید اطلاعات دقیقی برای سلامت انسان ها ارائه کند و با متخلفان برخورد جدی کند، خاطرنشان کرد: این وزارتخانه وظیفه نظارتی و سیاست گذاری دارد.

به گفته وی، بسیاری از محصولات مضر برای سلامت جامعه مانند لوازم آرایشی و دارویی و تبلیغاتی در شبکه های تبلیغاتی ماهواره ای اغراق آمیز شده است که منجر به مرگ شده است.

متاسفانه بسیاری از این محصولات به صورت غیرقانونی در داخل کشور نیز به فروش می رسد و این وضعیت نیازمند نظارت جدی دستگاه های نظارتی به ویژه وزارت بهداشت برای برخورد با متخلفان است.


دیدگاهتان را بنویسید