به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز ، رضوان حکیم زاده در مراسم اختتامیه همایش ملی کودکان ایران اسلامی در شیراز با بیان اینکه سومین کنفرانس ملی کودکان ایران اسلامی حالت خوبه برگزار شد ، وی افزود: دستاوردهای این همایش باید منجر به تشکیل یک هسته فکری قوی به منظور تقویت و توسعه هویت دانش آموزان شود.
رضوان حکیم زاده گفت: هویت محصول آموزش است و آن آموزش می تواند. در قالب باید هدفمند و ضمنی باشد و با شناخت م componentsلفه ها و خصوصیات اساسی هویت ، بتوانیم با آموزش آن به کودکان ، هدفمند و مداوم عمل کنیم.
وی گفت: شناسایی و شناسایی به درستی انجام می شود و منجر به شکل گیری هویتی یکپارچه می شود که در آن تمام عناصر مهم و ارزشمند ملی و مذهبی در ساخت این هویت گنجانده شود.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: ما به دنبال روش هایی هستیم که در آن ضمن حفظ وجود و هویت اصلی خود بتوانیم از سایر مقوله های بین المللی و جهانی برای توسعه هویت خود استفاده کنیم.
وی گفت: “در رابطه با تحصیلات كودكان ، آموزش كودكان با ایجاد انگیزه و انجام فعالیت هایی مانند بازی ، كاردستی ، داستان سرایی و فعالیت های نمایشی و هنر بسیار مهم است.”
در مراسم اختتامیه این همایش ، حکیم زاده از حمایت و همکاری اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس تقدیر کرد.
آینده در حال آمدن است و ما باید برای ساختن آن برنامه ریزی کنیم
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس همچنین در همایش ملی “هویت کودکان پیش دبستانی اسلامی ایرانی” گفت: کانون پرورش فکری علاقه مند به پذیرش کودکان و نوجوانان از طریق فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی است.
سعیدرضا کامرانی افزود: محورهای سومین همایش هویت کودکان پیش دبستانی در ایران اسلامی به طور خاص به فعالیت های تخصصی این مرکز مربوط می شود از جمله: فیلم کوتاه و انیمیشن ، بازی کودکان ، قصه گویی ، قصه گویی و قصه گویی که از جمله مأموریتها و فعالیتهای ویژه مرکز. “
وی خاطرنشان کرد: مخاطبان کانون دانشجویان هستند ، اگرچه همه اعضای کانون نیستند و تنها افرادی که به فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی تخصصی علاقه مند هستند با مراجعه به مراکز مرکز از 62 فعالیت ویژه بهره مند می شوند ؛ کانون پرورش فکری مکانی برای سرگرمی و مراقبت از کودکان و نوجوانان نیست ، اما این نهاد فرهنگی محلی برای کودکان و نوجوانان است که به مناطق فرهنگی ، هنری و ادبی علاقه مند هستند که در این مرکز مورد توجه قرار می گیرد.
مدیرعامل مرکز فارس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد این مرکز مبنی بر اینکه “این مرکز با نسلی کار می کند که می آموزد چه چیزی در آن باقی می ماند” ، گفت: اگر ما روی فرهنگ سرمایه گذاری نکنیم باید هزینه ها را چند برابر کنیم فرهنگ بی فرهنگ “. که بپردازیم
به گفته کامرانی ، این مرکز به جای پشیمانی از دیروز و از دست دادن امروز و ترس از فردا ، سعی دارد با استفاده از امکانات و زمان حال ، با پیش بینی و مدیریت دقیق ، تجربه ای از گذشته کسب کند و برای آینده برنامه ریزی کند ، زیرا آینده هیچ نیست. ما می خواهیم بلند شویم فردا می رسد و ما باید برنامه ای برای انجام آن داشته باشیم.
وی افزود: در استان فارس تعامل خوبی بین کانون پرورش فکری و آموزش وجود دارد و این دو نهاد ، در هم افزایی ، می توانند فعالیت های مشترک مفیدی را برای بنیان گذاران آینده ایران اسلامی انجام دهند ، زیرا آنها مهمترین سرمایه ها را در کشور. “
گفتنی است ، سومین همایش ملی “هویت کودکان اسلامی در ایران در سنین پیش دبستانی” ، به منظور پرورش مبانی هویت ایرانی اسلامی در کودکان ، به ویژه کودکان پیش دبستانی ، به منظور ترویج فرهنگ و هویت ایران اسلامی و ارتباط کودکان با انقلاب اسلامی و هویت ملی در فارس برگزار شد و مربیان و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس بیش از هزار اثر را در قالب فیلم کوتاه و انیمیشن ، بازی کودک ، قصه گویی ارزیابی کردند. داستان ها ، داستان سرایی و داستان سرایی. این همایش در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 7 و 7 ژوئیه 1400 در شیراز برگزار شد.
انتهای پیام