لانگ دیستنس چیست؟ این نوع رابطه ها خوب است یا بد؟



لانگ دیستنس یا رابطه از راه دور خوب است یا بد؟


لانگ دیستنس یا رابطه از راه دور (Long Distance Relationship) گونه‌ای از روابط احساسی یا عاشقانه است که میان دو فرد که از نظر فیزیکی نسبت به هم دور هستند یا تمایلی به دیدار حضوری با هم ندارند پدید می‌آید.


در این رابطه افراد امکان دیدار حضوری با یک‌دیگر را ندارند و به کمک راه‌های ارتباطی مانند نامه‌نگاری، چت کردن، شبکه‌های اجتماعی و … با هم در ارتباط هستند. لانگ دیستنس یا رابطه از راه دور همیشه به صورت رابطه‌ی عاشقانه نیست. برای نمونه فرزندی که برای ادامه‌ی تحصیل به کشوری دیگر رفته است با پدر و مادرش رابطه‌ی لانگ دیستنس دارد.


پس نباید لانگ دیستنس را محدود به روابط عاشقانه بدانیم اما مردم از لانگ دیستنس بیش‌تر به عنوان رابطه‌ی عاشقانه از راه دور یاد می‌کنند. برخی از مردم بر این باورند که رابطه‌های از راه دور پوچ و بی‌ارزشند و برخی نیز این روابط را سودمند و بهتر از روابط نزدیک می‌دانند. در این بخش از دلگرم به بررسی روابط عاشقانه از راه دور می‌پردازم.


چرا مردم لانگ دیستنس یا رابطه از راه دور را آغاز می‌کنند؟


مردم به دلایل گوناگونی به جای ارتباط حضوری به لانگ دیستنس روی می‌آورند این دلایل ارتباط تنگاتنگی با کم‌توانی فرد در برقراری روابط میان‌فردی دارد. کسانی که نمی‌توانند در زندگی روزمره با دیگران ارتباط عاطفی برقرار کنند و دیگران را از احساساتشان آگاه کنند بیش از دیگران به لانگ دیستنس گرایش دارند.


این افراد می‌گویند که ابراز احساسات به صورت غیرحضوری و با نوشتن برایشان بسیار آسان‌تر است ریشه‌ی این مسئله در بیش‌تر موارد اعتماد به نفس پایین در افراد است. یکی دیگر از دلایلی که افراد در اینترنت و بدون شناخت از پیش یک لانگ دیستنس را آغاز می‌کنند کاستی در شناخت طرف مقابل است.


در بیش‌تر موارد افراد با دیدن چند عکس و یا ویژگی‌های مثبت ظاهری و اخلاقی به طرف مقابل علاقه‌مند می‌شوند. در چنین روابطی افراد تنها بر روی ویژگی‌های مثبت توجه دارند و به دلیل دوری نمی‌توانند به شناخت درستی از ویژگی‌های طرف مقابل دست پیدا کنند.


چرا لانگ دیستنس یا روابط از راه دور خوب است؟


یکی از نیازهای بنیادین انسان، میل به دوست داشتن و دوست داشته شدن است. کسانی که بر هر دلیلی نمی‌توانند معشوقی را در کنارشان داشته باشند با کمک لانگ دیستنس می‌توانند نیاز به عشق و دلبستگی را تا اندازه‌ای برطرف کنند. روابط از راه دور را می‌توانیم تمرینی برای پدید آوردن روابط پایدار بدانیم.

بیشتر بخوانید  فقدان فرزند چقدر می تواند زندگی را تحت تاثیر قرار دهد؟


افراد در روابط از راه دور می‌توانند به بیان آزادانه‌تر احساسات و افکارشان بپردازند افراد در لانگ دیستنس می‌توانند اعتماد به نفس خود را بازیابی کنند. بسیاری از روابطی که از راه دور آغاز می‌شوند با گذر زمان شکل خود را از دست می‌دهند و به صورت روابط نزدیک و حضوری در می‌آیند. پس روابط از راه دور می‌توانند به روابط نزدیک‌تر منجر شوند.


برخی از هواداران لانگ دیستنس می‌گویند روابط از راه دور هزینه و زمان کم‌تری نیاز دارند و احتمال سو استفاده و آزار جسمی کم است. نیاز نیست که فرد زمان بگذارد تا با معشوقش به سینما یا گردش برود و هم‌زمان با انجام کارهای روزانه‌اش می‌تواند با او در ارتباط باشد.


چرا لانگ دیستنس یا روابط از راه دور شکست می‌خورد؟


در زبان پارسی دو ضرب المثل داریم که مخالف هم هستند: «دوری و دوستی» و «از دل برود هر آن‌که از دیده برفت». هر دو ضرب‌المثل را می‌توانیم درست بدانیم. لانگ دیستنس در آغاز بسیار خوب و شادی‌بخش است اما با گذر زمان می‌تواند به جدایی بیانجامد. ناخشنودی از کیفیت رابطه دلیل اصلی پایان دادن به بیش‌تر لانگ دیستنس‌هاست.


افرادی که لانگ دیستنس را تجربه می‌کنند نمی‌توانند از حضور معشوقش در کنار خود بهره‌مند شوند پس با دیدن کسانی که روابط نزدیک و فیزیکی را تجربه می‌کنند احساس کمبود و کاستی می‌کنند. این احساس نیاز می‌تواند زمینه را برای پایان دادن به لانگ دیستنس فراهم کند.


یکی دیگر از مشکلات روابط از راه دور این است که افراد احساس نگرانی می‌کنند و گاه به این می‌اندیشند که شاید طرف مقابلشان نسبت به آن‌ها تعهد و وفاداری نداشته باشد. این افکار می‌تواند تا جایی پیش برود که فرد دچار OCD شود و افکار وسواسی آزاردهنده زندگی او را مختل کند. در چنین شرایطی بدبینی نسبت به طرف مقابل افزایش می‌یابد و کشمکش‌ میان افراد را به دنبال خواهد داشت.


پیش‌تر در نوشته‌ای گفته شد که مشکلات را در اینترنت و با چت کردن حل نکنید چون احتمال برداشت نادرست از گفته‌های طرف مقابل افزایش پیدا می‌کند اما در لانگ دیستنس امکان حل مسائل به صورت حضوری و چهره به چهره فراهم نیست و به همین دلیل ممکن است مشکلات عمیق‌تر شوند.


فواید لانگ دیستنس یا رابطه از راه دور (Long Distance)


در این نوشته تلاش بر این شد که سودها و زیان‌های لانگ دیستنس گفته شود. خوب و بد بودن برای لانگ دیستنس ۲ روی یک سکه هستند. لانگ دیستنس همان اندازه که می‌تواند خوب باشد بد نیز هست. اما به طور خلاصه رابطه‌ی از راه دور برای یک دوره‌ی زمانی کوتاه بسیار خوب است و بهتر است با هدف تغییر شکل آن به رابطه‌ی نزدیک و چهره به چهره آغاز شود در غیر این صورت پایدار نخواهد ماند.

بیشتر بخوانید  اعتیاد به اینترنت در کودکان


شاید تا چندین سال قبل، برقراری یک رابطه عاطفی با فردی که یک شهر یا کشور از ما فاصله داشته، سخت بوده اما با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان به اینترنت، تمایل مردم نیز به این نوع روابط بیشتر شده است.


اگر شما هم در چنین رابطه ای به سر می برید و از فاصله ای که میان شما و عشق زندگی تان وجود دارد می نالید.فوایدی که در ادامه مطلب برایتان آورده ایم را بخوانید تا نگاه مثبت تری به این نوع رابطه داشته باشید.


لانگ دیستنس به مهارت مدیریتی شما را بهبود می بخشد


اگر شما و شریک زندگی تان در کنار هم بودید، دیگر لازم نبود که برای دیدار هم برنامه ریزی دقیقی داشته باشید اما افرادی که دور از هم هستند باید قدرت برنامه ریزی داشته باشند. به عنوان مثال شما باید برای زنگ زدن هایتان یا حتی دیدارهایتان برنامه ریزی کنید و طبق آن پیش روید. از این رو مهارت برنامه ریزی و مدیریت در شما نیز بهبود می یابد.


لانگ دیستنس از شما فردی مستقل می سازد


زوج هایی که همیشه در کنار هم هستند و کارهایشان را با هم انجام می دهند، افراد وابسته ای بار می آیند. اما آنهایی که دور از هم هستند مجبورند که مسئولیت کارهایشان را تنهایی به عهده بگیرند. این افراد به طور کلی مستقل تر از گروه اول هستند و می توانند در مواقع سختی بهتر از پس زندگی و مشکلات شان برآیند.


با لانگ دیستنس در حل کردن مشکلات موفق ترید


در روابط راه دور، دو طرف کاری جز صحبت کردن با هم ندارند. این افراد زمانی که با مشکلی مواجه می شوند، شرایط شان سخت تر است، از این رو که از تماس فیزیکی، که خود تاثیر مثبتی در ایجاد صمیمیت دارد، محروم اند.


در واقع آنها باید این توانایی را داشته باشند که تنها با صحبت کردن از راه دور مشکلات یا سوتفاهم هایشان را برطرف و اعتماد طرف مقابل را به دست آوردند. همین شرایط باعث می شود که آنها در حل کردن مشکلاتی که در آینده برایشان پیش خواهد آمد، قوی تر و ماهرانه تر عمل کنند.


قدر لحظات با هم بودن را بیشتر می دانید


در روابط راه دور، از آنجا که دو طرف کمتر همدیگر را می بینند، قدر لحظه های باهم بودن را بیشتر می دانند. آنها بهتر می توانند از زمان محدودشان استفاده کنند و لذت ببرند و همین موضوع باعث می شود که آنها در زندگی فردی خود نیز آدم قدردان و شادتری باشند.

بیشتر بخوانید  افراد مبتلا به بیماری اختلال وسواس فکری و عملی بخوانند

خاطرات منحصر بفردی با هم خواهید داشت


از آنجا که شما از عشق زندگی تان دور هستید، دوست دارید که زمان های باهم بودن تان را خاص تر سپری کنید. به عنوان مثال در چند روز یا چند ساعت محدودی که با هم هستید، دوست دارید فعالیت هایی را انجام دهید یا به مکان هایی بروید که برایتان هیجان انگیز و منحصر بفرد است.


از این رو خاطره ای که در ذهن تان می سازید نیز شیرین تر و خاص تر است. این خاطرات شیرین مشترک تاثیر مثبتی را نه تنها در روحیه شما، بلکه در صمیمیت رابطه تان نیز خواهد گذاشت.


صبور بودن را تمرین می کنید


ما در دنیای سرعت ها زندگی می کنم. از این سر دنیا یک ایمیل به آن سر دنیا می زنیم و در چند ثانیه جواب آن را دریافت می کنیم. از این رو صبوری خیلی جایگاهی در این عصر مدرن ندارد. اما وضعیت برای افرادی که رابطه از راه دور را تجربه می کنند، به گونه دیگری ست.


در واقع آنها صبوری را به عنوان بخشی از رابطه عاطفی شان پذیرفته اند. همین صبر می تواند در جنبه های مختلف زندگی نیز اثرگذار باشد. به عنوان مثال آنها دیگر به خاطر اتفاقات کوچک عصبانی نمی شوند و در مواقع عصبانیت نیز می توانند خودشان را کنترل کنند.


زمان بیشتری برای خود دارید


اگر شما از شریک زندگی تان دور باشید، مطمئنا زمان بیشتری برای رسیدگی به کارهای خودتان خواهید داشت. بنابراین بهتر است که آنها را هدر ندهید و نهایت استفاده را از آنها بکنید. کارهای خلاقانه مانند نوشتن، خلق یک اثر هنری یا حتی آموزش یک مهارت جدید… نه تنها به زندگی شما هیجان بیشتری می دهد، بلکه گذر زمان و دلتنگی یارتان را نیز کمتر احساس می کنید.


عشق واقعی را احساس می کنید


در روابط راه دور دیگر خبری از تماس فیزیکی نیست، در واقع تنها چیزی که بین دو طرف رد و بدل می شود، مکالمه تلفنی ست. در این شرایط شما مطمئن می شوید که طرف مقابل تان شما را نه برای هوا و هوس، بلکه تنها برای عشقی که نسبت به شما دارد، می خواهد. همین احساس تضمین خوبی برای شماست تا بدانید که در یک رابطه بلند مدت و سالم قرار گرفته اید.


دیدگاهتان را بنویسید