مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

لاغری با کپسول ابستاپ

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



موارد مصرف و عوارض جانبی کپسول ابستاپ کارن


کپسول ابستاپ (Obestop) یک مکمل چربی سوز است که با کنترل اشتها و افزایش سوخت و ساز در بدن باعث کاهش وزن می شود. در فرمولاسیون کپسول ابستاپ ترکیباتی بکار رفته است که همگی با اثرات هم افزایی به افزایش متابولیسم و کاهش وزن کمک می کنند.


امروزه چاقی و افزایش وزن به معضل بزرگی تبدیل شده است . عدم آگاهی کافی مردم در مورد تغذیه و عدم انتخاب روش مناسب برای کاهش وزن ، عارضه های جدی تری را به دنبال خواهد داشت . بیماریهای دیابت ،کبد، یبوست و التهاب روده بزرگ ، اختلالات روانی و … از جمله بیماریهای ناشی از چاقی به شمار می روند که در نهایت باعث کاهش طول عمر و مرگ زود رس می شوند.


کپسول ابستاپ یکی از قرص های چربی سوز ساخت ایران است که با کمترین عوارض جانبی در کنار فعالیت بدنی و رژیم غذایی کمک می کند افراد به وزن دلخواه خودشان برسند.


ویژگی های کپسول ابستاپ


  • افزایش متابولیسم (سوخت و ساز)

  • چربی سوزی

  • کنترل اشتها

  • کاهش کلسترول


نحوه استفاده کپسول ابستاپ کارن


یک عدد کپسول قبل از هر وعده غذایی اصلی ( مجموعا روزانه 3 کپسول) همراه یک لیوان آب مصرف شود.


قرص


شرح مزایای ترکیبات موجود در کپسول ابستاپ کارن


کروم:


کروم از عناصر کمیاب بوده و برای انسان ضروری است و در فرمولاسیون کپسول ابستاپ وجود دارد. کروم عملکرد انسولین را تقویت می کند و در متابولیسم درشت مغذی ها (کربوهیدرات ها، پروتئین ها و چربی ها) مؤثر است. مکانیسم دقیق اثر کروم روی عملکرد انسولین شناخته نشده است. گفته می شود که کروم سنتز مولکول GTF (فاکتور تحمل گلوکز) در بدن را تنظیم می کند که این مولکول، تقویت کننده عملکرد انسولین است.


این ماده با افزایش تعداد گیرنده های انسولین، کفایت اثر انسولین را افزایش می دهد و مسئول حفظ عملکرد صحیح انسولین در بدن است. وقتی سطح قند خون در بدن از میزان معینی کمتر شود، مرکز گرسنگی در مغز فعال شده و احساس گرسنگی ایجاد می شود. کروم از کاهش سطح قند خون جلوگیری می کند و در نتیجه مانع احساس گرسنگی می شود.


همچنین کروم با افزایش متابولیسم درشت مغذی ها سطح قند خون را تثبیت می کند، یعنی سوخت و ساز چربی را افزایش داده و با تبدیل آن به قند، سطح قند خون را حفظ می کند. از دیگر نقش های کروم می توان به کاهش استرس اکسیداتیو، بهبود متابولیسم گلوکز در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ، بهبود سطوح تری گلیسیرید سرم و تنظیم بیان ژن اشاره کرد.


کولین:


کولین شبه ویتامینی است که به تازگی در دسته بندی ویتامین های گروه Bقرار گرفته است و در فرمولاسیون کپسول ابستاپ گنجانده شده است . بر اساس مطالعات متعدد، کولین نقشی اساسی در حمل و نقل و متابولیسم چربی ها و کلسترول ایفا می کند. در واقع حضور این ترکیب، متابولیسم و سوخت و ساز چربی ها را تسهیل می نماید.


اینوزیتول و متیونین


اینوزیتول و متیونین که از ترکیبات دیگر موجود در کپسول ابستاپ هستند، هر دو در متابولیسم چربی ها نقش دارند.


عصاره چای سبز و کافئین


بررسی ها و شواهد نشان می دهند که چای سبز سبب ارتقاء سلامت می گردد. این ماده از بروز سرطان جلوگیری می کند و با افزایش متابولیسم چربی، افزایش میزان متابولیسم پایه و کاهش اشتها به کاهش وزن و حفظ آن کمک می کند. کافئین نیز باعث افزایش میزان متابولیسم می شود و مانند چای سبز در افزایش انرژی مصرفی و اکسیداسیون چربی مؤثر است. هر دوی این ترکیباب در ترکیب کپسول ابستاپ وجود دارند تا کاهش وزن را تسریع کنند.


ال-کارنیتین


کارنیتین موجود در کپسول ابستاپ به انتقال اسیدهای چرب زنجیره بلند به داخل میتوکندری، جهت اکسیده شدن به عنوان منبع انرژی کمک می کند و در واقع باعث اکسیداسیون چربی ها می شود.


فیبرهای غذایی


فیبرهای غذایی گروهی از ترکیبات گیاهی هستند که در دستگاه گوارش انسان هضم نمی شوند. این ترکیبات جزء گروه کربوهیدرات ها بوده و به دو گروه فیبرهای محلول و نامحلول تقسیم می شوند. یک رژیم غذایی غنی از فیبر موجب کاهش وزن و حفظ وزن مطلوب می شود که این اثر به دلایل متعددی رخ می دهد. فیبرها سبب افزایش حجم غذا شده و با ورود به دستگاه گوارش و جذب شیره های گوارشی حجیم می شوند. زمانی که غذای حجیم وارد معده فرد شود، گیرنده های موجود در جداره معده تحریک شده و پیام سیری را به مغز مخابره می کنند.


در عین حال فیبرها سبب افزایش مدت ماندگاری غذا در دستگاه گوارش شده، بنابراین سرعت تخلیه معده را کاهش می دهند که این خود نقش بسزایی در به تأخیر انداختن احساس گرسنگی دارد. همچنین به دلیل اینکه فیبرها غیر قابل هضم هستند، انرژی حاصل از آنها نسبت به سایر کربوهیدراتها به مراتب کمتر می باشد و افزودن آنها به رژیم غذایی در کاهش انرژی حاصل از غذا بسیار موثر است.


یکی دیگر از مکانیسم های موثر در کاهش انرژی توسط فیبرهای غذایی، کاهش جذب قند و چربی موجود در غذا است. در شرایطی که فیبر به میزان زیادی در غذا موجود باشد، سبب کاهش تماس کربوهیدرات ها و چربی های موجود در غذا با جدار روده می شود، بنابراین جذب این گروه از مواد غذایی به کندی صورت می گیرد و با سرعت کمتری وارد خون می شوند.


فیبر های محلول در کاهش کلسترول و پیشگیری و درمان یبوست نیز مؤثر هستند. همچنین، خاصیت جذب آب و تشکیل توده ژلاتینی این ترکیبات در روده، موجب می شود که قند موجود در غذاها با سرعت کمتری جذب گردد و از افزایش ناگهانی و بیش از حد قند خون جلوگیری شود.


توصیه و هشدار در رابطه با کپسول ابستاپ


مصرف این مکمل در زنان باردار و شیرده، افراد مبتلا به بیماری های کبدی، بیماران کلیوی، بیماران قلبی و یا مبتلا به فشار خون بالا، افراد دارای سابقه تشنج و بیماران دیابتی وابسته به انسولین تنها زیر نظر پزشک مجاز می باشد.


  • مصرف این محصول در افراد مبتلا به کم کاری تیروئید که از داروی لووتیروکسین استفاده می کنند مجاز نمی باشد.

  • بیش از میزان دوز پیشنهادی روی محصول مصرف نکنید.


شرایط نگهداری کپسول ابستاپ


  • دور از نور و در دمای 15 تا 25 درجه سانتی گراد نگهداری شود.


بیشتر بخوانید:


معرفی قرص لاغری برنینگ فت گلدن لایف


فواید مصرف قرص لاغری هزال برای کاهش وزن


موارد مصرف و عوارض قرص لاغری آدیوس (Adios)


separator line


بیشتر بخوانید  فست فود بخوریم یا نه؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *