لازانیای مرغ و قارچ خوشمزه و آسان درست کن! | طرز تهیه لازانیای مرغ +ویدئو


 

لازانیای مرغ یک غذای ایتالیایی است که از لایه‌های نازک نان لواش (لازانیای) پر شده با مرغ تفت داده شده، سس گوجه فرنگی، و پنیر تهیه می‌شود. این غذا معمولاً در فر پخته می‌شود و با سس بشامل یا سس سفید سرو می‌شود.

مواد لازم:

* سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

* پیاز: ۱ عدد

* سیر: ۲ حبه

* فلفل قرمز: ۱ عدد

* فلفل سبز: ۲ عدد

* قارچ: ۳۰۰ گرم

* رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

* آب گرم: ۱۵۰ میلی لیتر

* پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری

* آویشن: ۱ قاشق چایخوری

* فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری

* نمک: به مقدار لازم

برای خمیر کرپ:

* آب: ۲ لیوان

* شیر: ۲ لیوان

* تخم مرغ: ۲ عدد

* روغن: ۴ قاشق غذاخوری

* آرد: ۱.۵ فنجان

* نمک: به مقدار لازم

برای سس بشامل:

* کره: ۱.۵ قاشق غذاخوری

* آرد: ۲ قاشق غذاخوری

* شیر: ۴۰۰ میلی لیتر

* نمک: به مقدار لازم

* فلفل: به مقدار لازم

پنیر موزارلا یا چدار: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. مرغ را به مکعب‌های کوچک خرد کنید و در تابه تفت دهید تا سفید شود.

۲. پیاز، سیر، و فلفل‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

۳. قارچ‌ها را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه دیگر تفت دهید.

۴. رب گوجه فرنگی، نمک، و ادویه‌جات را اضافه کنید و تفت دهید.

۵. آب داغ را اضافه کنید و ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.

خمیر کرپ:

۱. تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۲. تابه کرپ را روی حرارت متوسط گرم کنید.

۳. کمی روغن در تابه بریزید و با دستمال اضافی آن را جذب کنید.

بیشتر بخوانید  6 راه برای درمان سریع آنفولانزا

۴. مقداری از خمیر را در تابه بریزید و پخت کنید.

۵. مراقب باشید پنکیک‌ها خیلی ضخیم نشوند.

سس بشامل:

۱. کره را در تابه ذوب کنید.

۲. آرد را اضافه کنید و تفت دهید.

۳. شیر سرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

۴. نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.

مونتاژ:

۱. یک عدد کرپ را روی یک کاسه سوپ قرار دهید.

۲. ۱.۵ قاشق غذاخوری سس بشامل و ۲-۳ قاشق غذاخوری مرغ تفت داده شده را روی کرپ بریزید.

۳. کرپ را از دو طرف تا کنید.

۴. بسته‌های کرپ را روی سینی فر قرار دهید.

۵. باقیمانده سس بشامل را روی بسته‌های کرپ بریزید.

۶. پنیر موزارلا یا چدار رنده شده را روی سس بشامل بپاشید.

۷. سینی فر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

نکات:

* می‌توانید از هر نوع سبزیجات دیگری که دوست دارید در این غذا استفاده کنید.

* برای سس بشامل می‌توانید از شیر پرچرب استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

* می‌توانید از پنیر پیتزا به جای پنیر موزارلا یا چدار استفاده کنید.

نوش جان!

دیدگاهتان را بنویسید