مواد لازم :
كشك 1 فنجان
روغن 2 عدد
پياز 1 عدد
نعناع 0.5 قاشق سوپخوري
گردو 0.5 فنجان
آب 2 فنجان
نان لواش 4 عدد
زردچوبه قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
كشك ساييد باشد ، پياز خلال شده باشد ، نعناع خشك باشد ، مغز گردو نيم كوبيده باشد .
روغن را در قابلمه ريخته و با حرارت ملايم خلال پياز خرد شده را سرخ مي كنيم تا طلائي رنگ شود ، مغز گردوي خرد شده را اضافه كرده و كمي آنها را سرخ مي كنيم ، سپس نعناع ، نمك و زرد چوبه را مي ريزيم و كمي آنها را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم ، اكنون دو پيمانه آب را روي آنها مي ريزيم
زماني كه آب جوش آمد كشك را مي ريزيم و بهم مي زنيم ، قبل از اينكه كشك بجوش بيايد غذا را از روي حرارت براريد و با نان ، پياز و ريحان ميل نمائيد .