مواد لازم :
ـ گوشت قیمه شده ۲۰۰ گرم
ـ خلال بادام یک سوم لیوان
ـ زرشک یک سوم لیوان
ـ برنج ۲ پیمانه پلو پز
ـ خلال پسته ۳ قاشق غذا خوری
ـ زعفران دم کرده به میزان لازم
ـ گلاب ۲ قاشق غذا خوری
ـ پیاز درشت ۱ عدد
ـ نمک و زرچوبه و فلفل به میزان لازم
ـ رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
ـ شکر ۱ قاشق غذا خوری
ـ عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
ـ روغن حیوان در صورت لازم به میزان دلخواه (برای اضافه کردن به برنج زعفرانی )
قیمه نثار خوشرنگ وپرخلال
طرز تهیه :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید وبعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد وقتی که گوشت پخته شد نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر ومقدار کمی آب باقی بماند.
خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود .
زرشک سیاه یا قرمز را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .
برنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .
برنج را در دیس کشیده و لا به لای آن را از گوشت و خلال بادام و پسته و برنج زعفرانی بریزید و یا روی آن را با این مواد تزئین کنید .
منبع:آشپزی رنگین