مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

قیمه خشکه | طرز تهیه خورش قیمه خشکه غذای محلی اردبیل

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



قیمه خشکه | طرز تهیه قیمه خشکه


قیمه خشکه یکی از خورشت های خوشمزه می باشد که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. با دلگرم همراه شوید .


دستور تهیه خورش اردبیلی _ قیمه خشکه


مواد اصلی برای تهیه خورش قیمه خشکه


  • گوشت چرخ کرده : 300 گرم

  • لپه پخته : 1/2 پیمانه

  • خلال بادام : 1/2 پیمانه

  • زرشک : 1/4 پیمانه

  • پیاز : 1 عدد

  • … رب گوجه : 1 قاشق غذاخوری (‌در صورت تمایل ، ولی من استفاده نکردم )

  • نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ، دارچین ، پودر سیر


طرز تهیه خورش قیمه خشک


  1. گوشت رو به همرا پیاز ریز شده سرخ می کنیم ، خلال بادام ، لپه و همه ادویه جات رو اضافه می کنیم و دوباره به تفت دادن ادامه میدیم …

  2. در ظرف رو می بندیم و حرارت رو خیلی کم می کنیم .

  3. این غذا نیازی به آب نداره ، فقط باید حرارت خیلی کم باشه .

  4. وقتی که پخت ، دقایقی قبل از اینکه از روی حرارت برداریم ، زرشک رو اضافه می کنیم .

  5. کمی هم می زنیم و بعد سرو می کنیم .


لذت آشپزی با دلگرم :


خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج


خورش تره – روش پخت خورش تره گیلانی


خورش عدس – دستور پخت خورش عدس با گوشت


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  درباره عدس و خواص آن بیشتر بدانید
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *