این غذا که بیشتر مربوط به گذشته است، قبل از شیوع آنسفالوپاتی اسفنجی شکل گاوی و مراقبت های بهداشتی یکی از محبوب ترین غذاها در برخی از مناطق مرکزی ایالات متحده بود. اگرچه فروش گوشت گاو بالای 30 ماه در کشتارگاه های آمریکا قانونی نیست، اما برخی از مردم همچنان دوست دارند آن را بخورند.
بالوت چیزی نیست جز یک جنین اردک بالغ که به صورت زنده پخته می شود و بقیه را می توانید حدس بزنید. این غذای فیلیپینی که در آسیای جنوب شرقی محبوب است، به معنای “پوشیده” است.
طرز تهیه این غذا به قدری تند است که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت. این نوع غذا در بسیاری از کشورها از جمله استرالیا و آلمان ممنوع است. Ekizikuri (سروی حیوانات زنده) به گونه ای است که مشتری ماهی مورد علاقه خود را از مخزن آب انتخاب می کند. سپس آشپز او را از آب بیرون می آورد و در مقابل چشم مشتری، استخوان هایش را بدون کشتن ماهی بیرون می آورد. سپس در حالی که قلب ماهی هنوز در حال تپیدن است، سرآشپز گوشت تکه تکه شده خود را در بشقاب می گذارد و تزیینات لازم را انجام می دهد. همچنین می توانید از سرآشپز بخواهید که ماهی فیله شده را به آکواریوم برگرداند و چند لحظه در آب شنا کند تا آماده خوردن شوید.
غذای ماهی یین یانگ که به “مرده و زنده” نیز معروف است، ابتدا در تایوان ساخته شد، اما اکنون غیرقانونی است. اخیراً این غذا پس از اینکه سرآشپزها راهی برای زنده نگه داشتن ماهی و همزمان سرخ کردن آن پیدا کردند، در چین رایج شد. چرا سرآشپزها باید چینی درست کنند؟ شاید فقط برای اینکه ثابت کنند ماهیشان تازه است!
برای تهیه این غذای اسکاتلندی به گوشت بره نیاز دارید. ابتدا قلب، کبد و ریه ها را بردارید. سپس آنها را به مدت سه ساعت در شکم گوسفند بپزید. البته، در مورد با فراموش نکنید. ایرانیها غذای مشابهی به نام چغور پغور دارند.
آنها می گویند این غذا که مردم کامبوج آن را بسیار خوشمزه می دانند، ابتدا به دلیل گرسنگی و کمبود غذا در زمان رژیم سرکوبگر خمرهای سرخ رایج شد. اما پس از سرنگونی پل پوت، این غذا که با سرخ کردن عنکبوتهای رتیل درست میشود، محبوبیت خود را حفظ کرد و مردم کامبوج آن را به عنوان شیرینی میخوردند.
این غذا شباهت زیادی به سانکجی دارد. تفاوت این است که در ناکجی اختاپوس کاملا خورده می شود. البته این غذا نیز مانند برخی دیگر از غذاهای این لیست بی خطر نیست. گفته می شود که پای اختاپوس به زبان و دهان می چسبد و خطر خفگی را ایجاد می کند. سالانه گزارش های متعددی از مرگ و میر ناشی از سوء تغذیه شنیده می شود.
البته من و شما می دانیم این غذای خوشمزه کجاست! در این لیست نیست! اما برای احترام به وفاداری نویسنده این غذا را که در ایران و کشورهای همسایه طرفدار دارد نیز آورده اند. علاوه بر سر و پاهای گوسفند، از اعضای داخل معده گوسفند نیز به ویژه در تهیه سایر غذاها استفاده می شود.
در برخی از فرهنگ های آسیایی، از مارمولک های خشک شده برای تهیه سوپ یا گاهی اوقات با خیساندن در الکل استفاده می شود تا از خواص درمانی آن بهره ببرند. با این حال، این روند احتمالا سال ها طول خواهد کشید.
لیوان چشم ماهی تن یک میان وعده نسبتا ارزان است که در اکثر فروشگاه های مواد غذایی در ژاپن با قیمت حدود 1 دلار به فروش می رسد. این غذا دارای طعم ماهی مرکب است که باید قبل از مصرف پخته شود. فراموش نکنید قبل از خوردن کاسه چشم ماهی تن کمی سس اضافه کنید!
این غذا که معمولا در بین کشورهای اسکاندیناوی طرفداران زیادی دارد از ماهی خشک شده و سود سوزآور تهیه می شود. بله، سوزاندن سود. ماهی خشک شده را برای چند روز در این ماده داغ و قلیایی که به آن هیدروکسید سدیم نیز می گویند خیس می شود. وقتی ماهی را از سود سوزآور خارج می کنند، آنقدر داغ و سوزان می شود که باید حدود یک هفته در آب سرد بماند تا خورده شود.
در اندونزی، این حشرات بدبو بسیار محبوب هستند. شاید به این دلیل که طعم آنها شبیه دانه های آفتابگردان تلخ و بی نمک است. فقط باید سریع آنها را بجوید!
کپی لواک یکی از گران ترین انواع قهوه است که حدود نیم کیلوگرم آن بیش از 150 دلار قیمت دارد. این قهوه از دانه های قهوه تهیه می شود که حیوانی به نام زباد به صورت مدفوع دفع می کند. به این ترتیب این پستاندار جنوب شرقی آسیا در مزارع قهوه پرسه می زند، دانه های قهوه می خورد و کشاورزان مدفوع آن را جمع می کنند و…!
این غذا مانند بسیاری از غذاهای شرق آسیا به صورت خام مصرف می شود. خیلی خام سرآشپز جلوی چشمان شما یک اختاپوس کوچک را تکه تکه می کند و روی آن روغن کنجد می ریزد. اگر گهگاه به آنها ضربه زد تعجب نکنید، زیرا وقتی می خواهید با چوب آنها را بردارید، مدام در حال حرکت هستند.
این یک غذای محبوب در شمال سوئد است که از شاه ماهی بالتیک تخمیر شده تهیه می شود. این غذاها معمولاً به صورت کنسرو فروخته می شوند – همانطور که در بالا نشان داده شده است. گاهی به دلیل ادامه فرآیند تخمیر، برخی از قوطی ها در حین حمل باد می شوند. یک مطالعه اخیر در ژاپن نشان داد که این غذا مشمئز کننده ترین بوی را در بین غذاها در سراسر جهان متصاعد می کند. بنابراین منطقی است که چرا آنها معمولاً این غذا را در فضای باز میل می کنند.
آنها معمولاً روی درخت موپانا یافت می شوند – از این رو موپانا نامیده می شود – این کرم ها که پیله را تشکیل می دهند منبع مهم پروتئین برای میلیون ها آفریقایی هستند. این کرم ها معمولا خشک شده و به عنوان میان وعده مصرف می شوند.
برای صدها سال، چینی ها از لانه های ساخته شده از بزاق پرندگان در آشپزی، به ویژه در تهیه سوپ استفاده می کردند. اگرچه این لانه های غذایی انواع مختلفی دارند، سوپ لانه پرنده به طور کلی یکی از گران ترین غذاهای روی زمین است. سوپ آشیانه قرمز به قیمت 10000 دلار به فروش می رسد.
حاوی جوان (لارو) مورچه ها است که از ریشه گیاه آگاوه چیده می شود، این غذا در مکزیک به عنوان یک غذای خوشمزه محبوب است. در واقع گاهی به آن «خاویار حشره» می گویند! می گویند طعم کره و کمی آجیل دارد.