طبق گزارشات خبرگزاری تسنیم از جانب بیرجند المپیک توکیو به گونه ای آغاز شد که موفقیت چندانی برای ایران به همراه نداشت. اکنون ، یک هفته مانده به پایان المپیک توکیو ، ایرانیان مثل همیشه منتظر شروع کشتی ، کاراته و وزنه برداری هستند.
این سه رشته – مدالهای هرمی و مقدماتی ، می توانند روزهای متفاوت و جذابی را هفته آینده برای کاروان ایران رقم بزنند. حال باید دید کشتی و کاراته در شرایطی که وزنه برداری در این دوران و همچنین بازیهای المپیک قبلی به کسب مدالهای رنگارنگ امیدوار نیست چه دستاوردهایی را برای کاروان ایران به ارمغان خواهد آورد.
در المپیک 2012 لندن ، ما بهترین نتیجه را در سالهای حضورمان در المپیک با 13 مدال مشاهده کردیم و اگرچه او امیدوار بود در المپیک بعدی شاهد درخشش بیشتری باشد ، اما رکود تنها دستاورد ایران بود ، مانند المپیک ریو. بازیهای 2016 تنها با 8 شاهد افت شدید مدال ها بودیم و قبلاً در المپیک فعلی توکیو مدال دیده بودیم.
با این حال ، برای اولین بار در تاریخ ایران ، جودوکار ایرانی که تابعیت کشور دیگری را کسب کرد ، مدال گرفت ، بنابراین با یکی از قهرمانان استان در این زمینه صحبت کردیم تا نظر او را در مورد کاهش مدال های قهرمان و مطالبات ایران جویا شویم. جودوکاران اجازه دهید بشنویم
مجتبی فیاض زاده یکی از قهرمانان جودو و دفاع شخصی در خراسان جنوبی است که درخشش ملی داشت و به اردوی تیم ملی نیز دعوت شد.
او مردی است که علاوه بر ورزش حرفه ای ، به موضوع آموزش توجه ویژه ای داشته و فارغ التحصیل گردشگری و نویسنده چندین کتاب و مقاله در این زمینه است.
قهرمان ورزش کونگ فو را در 13 سالگی آغاز کرد و 19 سال است که به صورت حرفه ای ورزش می کند. او چندین مدال در کونگ فو ، ووشو و کیک بوکسینگ ، و همچنین در جودو و دفاع شخصی ، که رشته های اصلی او هستند کسب کرده است. همچنین از مسابقات قهرمانی کشور مدال گرفت. وی همچنین دارای مدرک جودو و جودو و دارای مدرک کونگ فو و دفاع شخصی است.
مدال سقوط آزاد و بی انگیزه ورزشکاران
قهرمان جودو و دفاع شخصی گفت: متاسفانه روند کسب مدال برای کشور ما رو به کاهش است و ما شاهد کاهش ماموریت ها و مدال ها در المپیک ریو و توکیو هستیم.
مجتبی فیاض زاده ادامه داد: پس از بازی های المپیک ریو 2016 ، همه کارشناسان و مسئولان ورزشی معتقد بودند که باید علت رکود را ریشه کن کرد تا بتوانیم در سال 2020 نتیجه بهتری را شاهد باشیم ، گویی این اتفاق نیفتاد و ما هنوز شاهد این هستیم. کاهش می یابد. “
وی با بیان اینکه برای رسیدن به مدال المپیک لازم است علت روند سقوط آزاد مشخص شود ، گفت: من فکر می کنم به عنوان انگیزه ورزشکار نیاز اصلی ورزشکاران است که مسئولان باید به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند.
به گفته وی ، طبق اطلاعاتی که از وضعیت حضور ورزشکاران ایرانی در المپیک توکیو شنیده شد ، آنها از لحاظ مالی ، معنوی ، انگیزشی و امکانات کافی شرایط کافی را نداشتند.
فیاض زاده گفت: وقتی ورزشکاران می بینند که حتی پس از کسب مدال به آینده امیدی ندارند و علیرغم اینکه بهترین سالهای زندگی خود را در این راه سپری می کنند و سعی می کنند در ایران افتخار آفرینی کنند و در نهایت هیچ دستاوردی برای آنها نداشته باشند ، .
وی افزود: کارمندی پس از بازنشستگی حقوق دریافت می کند اما ورزشکار پس از خداحافظی از ورزش هیچ امیدی به تامین شغل و آینده مالی خود ندارد و هیچ برنامه ای برای این ورزشکاران وجود ندارد.
وی گفت: به طور کلی ، قهرمانان مدتی پس از کسب مدال فراموش می شوند و هیچکس به سراغ آنها نمی رود تا با دقت بیشتری درخشش بیشتری برای دوره های آینده و آینده داشته باشد.
قهرمان جودو استانی پرسید: “برای درخشش مجدد ورزشکاران در سطوح مختلف ، به ویژه در المپیک ، مسئولان ورزشی باید انگیزه ای را برای قهرمانان برای کسب مدال در نظر بگیرند به امید آینده.”
برنامه ریزی برای ورزشکاران
فیاض زاده با اشاره به اینکه ورزش یک زبان بین المللی برای ارتباط با کل جهان است ، گفت: با ورزش می توانیم فراتر از همه مشکلات کشور و فرهنگ خود را نمایندگی کنیم.
وی گفت: چرا در المپیک ما همیشه فقط به تعداد کمی مدال در دو یا سه رشته امیدوار هستیم ، در حالی که در سایر کشورها شاهد مدال های زیادی در همه رشته ها هستیم.
قهرمان جودو و دفاع شخصی استان ادامه داد: به عنوان مثال در جودو که تخصص من است ، ژاپن در همه اوزان و حرکت در خط طلا قهرمان داشت.
به گفته وی ، دلیل چنین قهرمانی هایی به دلیل سرمایه گذاری های طولانی مدت در ورزشکارانی است که برای قهرمانان خود برنامه دارند و لازم است وزارت ورزش با چنین رویکردی وارد ایران شود.
فیاض زاده گفت: قهرمانان حاضر در المپیک از نظر قدرت بدنی تقریباً در یک سطح هستند ، اما تفاوت قهرمان این مسابقات با سایرین در روحیه و انگیزه آنهاست که باید به آنها توجه ویژه ای شود.
دینامیک ، نیاز به درخشش پس از تعلیق
قهرمان جودو و دفاع شخصی در مورد جودو و موقعیت آن پس از توقف و همچنین نیاز ورزشکاران به تحرک بیشتر گفت:.
فیاض زاده تأکید کرد: برای اینکه جودوکاران پس از توقف هر کاری که می توانند انجام دهند تا درخشش خود را ببینند ، انجام دهند ، به انگیزه ، تشویق و کمک مالی و معنوی نیاز دارند. به این ترتیب ، اما وزارت بهداشت و وزارت ورزش می توانند با واکسیناسیون جامعه هدف کمک کنند.
وی افزود: موتور جودوی ایران نباید خاموش شود ، زیرا در آینده باید زمان و هزینه بیشتری صرف کرد تا درگیر شود و این در حالی است که با وجود استعدادهای خوب موجود ، توجه خاصی به این ورزش می شود. در ایران ، می توانید موفقیت را بعد از توقف ببینید. “بی شمار باشیم.
به گفته وی ، برگزاری لیگ پرشور با تعداد زیادی هفته ، رقابت برای جوایز بزرگ برای ایجاد انگیزه و کسب پول ، برگزاری حداقل 6 بازی در سال باعث رشد و پویایی این ورزش می شود و پس از توقف آن نشان می دهد که چه اشتباه بزرگی که جهان مرتکب شده است. وقتی ایران متوقف شد.
فیاض زاده با اشاره به اینکه رئیس فدراسیون جودو یکی از قهرمانان است ، گفت: این نقطه عطفی است زیرا آقای میراسمایلی با سابقه قهرمانی خود همه مشکلات را امتحان کرده است و دیگر نیازی به صحبت نیست و آنها می دانند چه مشکلاتی وجود دارد.. “آنها قطعاً برنامه هایی برای رفع آن خواهند داشت.
ضربه فنی از مسابقات برای قهرمانان
قهرمان جودو در مورد وضعیت خراسان جنوبی نیز گفت: مشکلات استان محروم و حومه خراسان جنوبی بسیار بیشتر از استان های دیگر است و فدراسیون و وزارت ورزش باید توجه بیشتری به این استان داشته باشند.
فیاض زاده با بیان اینکه یک ذهن فعال می تواند نتایج خوبی در مسابقات به همراه داشته باشد ، گفت: برای داشتن یک ذهن فعال ، شرکت در مسابقات بیشماری ضروری است و این امر با حضور در یک مسابقه سالانه تضمین نمی شود.
وی ادامه داد: این ورزشکار با دوری از میدان جنگ روحیه خود را از دست می دهد و دوری از مسابقات ضربه فنی مهلکی برای قهرمانان است و او به تنهایی در خراسان جنوبی کار می کند و در تمرین هیچ حریفی ندارد ، مشارکت مشکلی است. در مسابقات مختلف با سایر استانها و اردوهای مختلف برای ارتقاء سطح آن.
به گفته وی ، برای توسعه جودوکاران در خراسان جنوبی باید تعداد مسابقات ، لیگ ها و شرکت در اردوها را افزایش داد ، همچنین به این دلیل که جودو یک ورزش صدم ثانیه است و لازم است علم این امر به روز شود. ورزش با حضور مربیان و مبادله کنندگان مجرب ملی. تجربیات ممکن است.
فیاض زاده خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی با مشکلات بیشتری نسبت به استان های دیگر روبرو است که یکی از آنها فاصله از مرکز و هزینه سفر است که با نگاه ویژه به این استان می توان درخشش جوانان مستعد کشور و جهان را مشاهده کرد. .
انتهای پیام / 255 / و