قرض‌الحسنه؛ فراتر از یک ارزش



به گزارش شمانیوز، قاسمیان در این یادداشت اظهار داشت:

فرا رسیدن روز یکشنبه کرز الحسنه علیرغم اینکه یادآور فرهنگ اصیل اسلامی در کشور عزیزمان است، نگرانی های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی قابل توجهی را به دنبال دارد. به راستی چرا بزرگان و بزرگان دین اسلام بر قرض الحسنه و جریان نقدینگی سالم و مولد در جوامع مسلمان این همه تأکید دارند؟ شاید برخی تصور کنند که تأکید بر ترویج فرهنگ کرز الحسنه صرفاً به منظور کمک به دیگران و جلوگیری از گسترش فقر مطلق در جامعه است، اما این تنها یکی از ویژگی ها و ابعاد فرهنگ کرز الحسنه است. حسنا حسنا

وی در قسمت دوم این مقاله نوشت: محدود کردن آثار ترویج و تثبیت فرهنگ کرزت الحسنه در «مبارزه با فقر» نمونه ای از خوانش ناقص این فرهنگ است. فرهنگ کرز الحسنه در کنار «رد تهدیدات اقتصادی» فرصتی برای فرهنگ اقتصادی و اجتماعی تلقی می شود و در میان مدت و بلندمدت به تقویت شاخص های تولید و رشد اقتصادی در کشور منجر می شود.

سرپرست اداره کل روابط با عموهای بانک ایران، قرض الحسنه مهر تصریح کرد: تدوین این موضوع اصلا سخت نیست! ترویج فرهنگ کرز الحسنه به مبارزه با «ربا» و دیگر عوامل بازدارنده رشد اقتصادی در جامعه می انجامد. زمانی که ربا ترویج می شود، هزینه های تولید و ریسک سرمایه گذاری افزایش می یابد و سرمایه زیادی از تولید خارج می شود. بنابراین، ترویج کرز الحسن به عنوان یک فرهنگ پویا و مولد که فرصت آفرین است، می تواند شاخص های رشد اقتصادی مانند سرمایه گذاری و فرصت های سرمایه گذاری را در جامعه تقویت کرده و در نتیجه ساختار مالی و تجاری کشور را سامان دهد و باید در این راه فداکاری شود.

بیشتر بخوانید  مراجعه کنید | اولین تصاویر از انفجار مرگبار بازار در بغداد

دیدگاهتان را بنویسید