قدردانی معاون وزیر اقتصاد از بانک صادرات ایران برای پاسخ به انتظارات دولت



به گزارش شمانیوز ، سید عباس حسینی در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، هیات مدیره و سایر مدیران ارشد صادرات ایران، با انتشار این خبر، تلاش های نظام بانکی کشور را در سال سخت ارزیابی کرد. تشدید تحریم های سرکوبگرانه بر لزوم استفاده بیشتر از ابزارها برای بهبود و کمک به مشکلات بانک ها تاکید کرد.

وی افزود: وزارت اقتصاد و دارایی برای دریافت مطالبات بانکی از دولت در کنار شبکه بانکی خواهد بود و با بانک مرکزی همکاری خواهد کرد. ما به دنبال راهکاری هستیم تا تمامی الزامات شبکه بانکی را در قالب نظافت با دولت و پاکسازی این قسمت از ادارات بانک ها و جایی که بانک مرکزی از بانک ها خواستار کاهش نرخ سود شرکت ها و موسسات شده است، انجام دهیم. ، برای ملاقات با بانک ها. اگر زمانی بانک مرکزی و دولت از بانک صادرات ایران می خواستند که بحران را از کشور جمع آوری کند، امروز باید در کنار بانک صادرات ایران بایستند و وظایف و مشکلات بانک صادرات ایران را درک کرده و پیگیری کنند. رویه ها اصلاح شود و در کنار شبکه بانکی قرار گیرد و هزینه های بانک صادرات و فشارهای موجود برطرف شود و از اقدامات انجام شده تقدیر و تشکر شود.

حسینی سال اول را یکی از سخت ترین سال های اقتصاد کشور دانست که مصادف با تشدید تحریم ها، فروپاشی بازار سرمایه، انتظارات مردم و انتظارات دولت و نظام بانکی بود. سعی کرد با وجود محدودیت ها به رسالت خود عمل کند، احترام و سپاسگزاری است.

معاون بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد و دارایی با تاکید بر صیانت از این وزارتخانه در برابر تلاش های نظام بانکی از جمله بانک صادرات ایران، به نشست مدیریت بانک و تیم اقتصادی دولت با رئیس جمهور. رئیس جمهور خطاب به نظام بانکی افزود: احترام رئیس جمهور به شبکه بانکی در این شرایط سخت و خطاب قرار دادن مدیران آن به عنوان فرماندهان اقتصادی در دوران مبارزه با تحریم ها نشان داد که دولت پشتیبان، حفظ و حمایت از نظام بانکی است. تلاش های سیستمی». درست است و نظام بانکی در تلاش است تا انتظارات قانونی را که بعضاً فراتر از تعهدات قانونی است برآورده کند و این خود جای ستایش دارد. بانک صادرات ایران یک بانک بزرگ و یکی از قدیمی ترین و ریشه دارترین بانک های کشور است و از همه زحمات و تلاش های مدیران این بانک قدردانی می کنیم.

بیشتر بخوانید  در صورت عدم موفقیت ، کنترل اوضاع در استان کرمان را از دست خواهیم داد

وی هدف از برگزاری این نشست را بررسی اقدامات انجام شده در سال گذشته و بررسی چالش ها و تلاش های انجام شده عنوان کرد و به تشریح برنامه ها و سیاست های آتی دولت در حوزه نظام بانکی پرداخت و اظهار داشت: در تلاش هستیم. ابداع ساختار و چارچوب جدیدی برای منسجم تر کردن گزارشات بانکی. ساختار و طراحی جدید به ما کمک می کند تا برخی از گزارش ها را تحلیل کنیم و آمادگی آنها را ارزیابی کنیم.

حسینی با تاکید بر اینکه بخش بزرگی از مشکلات بانک های بزرگ سالانه است، افزود: همه می دانیم که این مشکلات یک شبه به وجود نیامده و به مرور زمان به وجود می آید و معمولاً به مرور زمان برطرف می شود.

حسینی با اشاره به دیدار مدیرکل نظام بانکی با رئیس جمهور به مطالبات و انتظارات رئیس جمهور از نظام بانکی اشاره کرد و به پرداخت تسهیلات خرد با شرایط آسان به شهروندان به ویژه مددجویان حقوق و مستمری اشاره کرد. شعب بانک ها به تفکیک تسهیلات خرد برابر با آمار بانک مرکزی 3.8 درصد است. بنابراین از نظر مطالبات بلندمدت نظام بانکی با استانداردهای جهانی فاصله کمی داریم. هدف از ضمانت، تضمین بازپرداخت اقساط تسهیلات می باشد. هر خدمتی که منجر به رضایت و آرامش مردم شود، از وظایف نظام بانکی است و باید در جهت بهبود ارتباط بانک ها با مردم در راستای تحقق رسالت خود با محوریت مشتریان تلاش کنیم.

ارائه رونوشت قرارداد بانکی به مشتریان، انتشار اسامی حسابداران بد بانکی، رسیدگی به مطالبات بلندمدت، شفافیت و اعمال رویه دیوان عدالت اداری برای رعایت نرخ مصوب شورای پول در قراردادهای مبادله ای و مشارکتی از دیگر انتظارات است.

بیشتر بخوانید  لیتوانی قصد دارد میزبان مسابقات جهانی فوتسال با تماشاگران باشد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

حسینی همچنین رعایت قوانین و مقررات، سلامت اداری، حفظ کرامت مستمری بگیران، جوانان در انتصابات با حفظ شرایط و بلوغ مدیریتی لازم، توجه به فناوری و ارتقای بانکداری دیجیتال را بر اساس الزامات وزارت امور اقتصادی و دارایی این بانک برشمرد. و نرم افزاری که به مردم کمک می کند در زمینه بانکداری دیجیتال آرامش داشته باشند.

وی با یادآوری اینکه بانک صادرات ایران بانکی بزرگ، اصیل و ریشه دار است و در پروژه های بزرگ ملی مشارکت دارد، برای کارکنان و مدیران این بانک آرزوی موفقیت کرد و از همدلی که در این بانک برای خدمت به مردم ایجاد می شود تقدیر کرد.

در این جلسه قربان اسکندری مدیرکل دفتر بانکی و بیمه ای وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز گزارشی از فعالیت های بانک صادرات ایران و انتظارات این وزارتخانه ارائه کرد.

در این جلسه مدیرعامل بانک صادرات ایران به تشریح راهبرد بانک صادرات و اقدامات انجام شده در این زمینه پرداخت. وی گزارشی از اصلاح ساختار مالی، روند پوشش زیان انباشته و تبدیل آن به سود در چهار سال گذشته و تلاش برای بهبود بخشی از ساختار منابع، کاهش ریسک اعتباری، حداکثر کردن نقدینگی سهام و بازدهی بهینه، حفظ و نگهداری ارائه کرد. مجامع به موقع و موفق شامل چابکی و جوان سازی نیروی انسانی کارآمد و افزایش کسب و کار در اکثر شعب خارج از کشور است.

حجت اله صیدی همچنین با اشاره به تلاش کارکنان غیور بانک برای حفظ موجودی بانک و تحقق اهداف آن و افزایش یک درصدی سهم بازار، فروش دارایی های مازاد و عرضه سهام شرکت های بورسی، افزایش ارزش بازار، افزایش نقدینگی سهام از دیگر اقدامات این بانک است. شرکت ها و ارائه محصولات و خدمات جدید به ویژه اپلیکیشن SAP و پنج طرح اعتباری از دیگر دستاوردهای بانک صادرات ایران در سال های اخیر است.

بیشتر بخوانید  خسارت ناشی از افت قیمت خودرو را چطور بگیریم؟

سه برنامه اصلی بانک صادرات ایران در سال بعد بخش مهمی از گزارش مدیرکل این بانک بود. سیدی با بیان اینکه سومین سال تثبیت سودآوری بانک صادرات ایران است، افتتاح 4 شعبه با کارکردهای جدید و متفاوت (شعبه ساد) را به منظور تثبیت و افزایش سودآوری بانک در سال جاری و ابتدای سال یادآور شد. . قرن جدید

رضا سیدیک، نایب رئیس بانک صادرات ایران نیز در این مراسم به وضعیت حاکمیت شرکتی، منابع سپرده و بهینه سازی شعب و منابع انسانی، فعالیت های مستمر و هفتگی هیات مدیره و هیات مدیره و همچنین حسابرسی، انطباق اشاره کرد. ، کمیسیون مدیریت ریسک، پاداش و جبران خسارت گزارش و اشاره به افزایش منابع بانک از 3 هزار میلیارد تومان در سال اول با رشد 3 درصدی به 3 هزار میلیارد تومان و تاکید بر رعایت نرخ سود قرمز مصوب بانک مرکزی گفت: برعکس منابع گران قیمت کاهش یافته است.

سیدیک همچنین به کاهش بهای تمام شده پول به کمتر از 3 درصد اشاره کرد و از کاهش سالانه شعب بانک در چهار سال گذشته در راستای چابکی بانک خبر داد.

امیر یوسفیان نایب رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران گزارشی از وضعیت اعتباری و تاثیر طرح های جدید این بانک ارائه و به تشریح پرداخت بیش از 4 هزار میلیارد ریال تسهیلات در شش ماهه نخست سال پرداخت. به عنوان اقدامات انجام شده در شعب بانک.

همچنین احمد فاضلی معاون مالی بانک صادرات ایران با اعلام مطالبات بیش از 3 هزار میلیارد ریالی بانک صادرات ایران از دولت تاکید کرد که این درخواست علاوه بر عدم ایجاد جریان نقدی، شناسایی سود محاسبه شده از این مکان حسابرس با آن مواجه است.

رضا گودرزی معاون برنامه ریزی و برنامه بانک صادرات ایران نیز به تشریح توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و تحول دیجیتال در این بانک پرداخت و سهم تراکنش های بانکی در بهمن ماه 92 را بیش از 5 درصد عنوان کرد.

روابط عمومی صادرات ایران

دیدگاهتان را بنویسید