قضات عزیز ، سلام ،
پس از تماس متفکرانه و دلسوزانه شما برای ارائه و پیشنهاد مشکلات قابل توجه در دادگستری ، وی مدتی به عنوان یک شهروند و به مدت دو دهه به عنوان وکالت در رسانه ها تحصیل کرده است ، پس از خانه اتحادیه خود ، قوه قضاییه را به عنوان خانه دوم بدانید که من نکات زیر را برای شما دارم:
بیشتر همکاران من که در دهه 1970 دانشجوی حقوق بودند ، تصویری ماندگار به خاطر می آورند ، که بدون شک تأثیرگذارترین نماد دادگاه و دادگاه برای آنها است. قطعاً تحقق چنین تصویری در ذهن ما بخاطر شجاعت و خرد شما به عنوان قاضی قضایی است. و شما اجازه پخش جلسات دادرسی درباره پرونده شهردار تهران را به صورت زنده صادر کرده اید ، بنابراین ما که مشتاق پوشیدن لباس وکیل هستیم ، هر روز مشتاق تبدیل شدن به وکیل مدافع می شویم. اختلاف حقوقی جنابعالی با پروفسور باخمان کشاورز عنوان قاضی محسنی اژه و عنوان افتخاری آقای وکیل در ذهن فارغ التحصیلان آن زمان نقش بسته است. وی بر اساس همان دانش و تجربه ارزشمند ، حضور شما را به عنوان عالی ترین مقام قضایی کشور بر عهده گرفت و برای شما آرزوی موفقیت کرد. قبل از اینکه در مورد چالش ها و مشکلات جامعه وکالت امروز صحبت کنم ، می خواهم چند نکته در مورد وظیفه ذاتی یک وکیل در خواست و دفاع از حقوق شهروندان بیان کنم:
خانم ها و آقایان ، مدتی است که الزام دادگاه ها به ارائه آمار پرونده های مختومه و در نظر گرفتن واکنش های مثبت و منفی نسبت به تعداد پرونده های مختومه در ماه ، مسیری را ایجاد کرده است که هشدار شروع بحران را می دهد و اعتراض در دادرسی مدت هاست که کیفیت فرآیند ، علی رغم تلاش قضات محترم ، به محراب کمیت ارتقا یافته است. گواه این بیانیه مقایسه انتصابات رسمی (ابهام ، رد پرونده های دادگاه و غیره) صادر شده با احکام است. با تجهیز دستگاه قضایی به سیستم الکترونیکی ، ثبت پرونده های تکمیل شده با صدور قرارهای رسمی با پرونده ها آسان است ، که قضات محترم اکثر افرادی که با دادگستری سروکار دارند ، صدور قرارهای رسمی را نتیجه این مسئله می دانند ، گرچه این امر خلاصه نمی شود ، اما تعداد پرونده های دادگاه صادر شده در روزهای آخر هر ماه را در نظر بگیرید. شواهد چنین ادعایی
لازم به ذکر است که علاوه بر شاکیان ، همکاران اداری و قضایی شما نیز علیرغم میل و وجدان باطنی خود برای تصویب ارزیابی منفی و عواقب آمار پایین پرونده های مختومه در یک مسابقه ناخواسته برای افزایش موارد مربوط به پرونده های بسته ، بنابراین توصیه می شود این مشکل را بررسی کنید ، کارشناسان معتمد شما باید کیفیت پرونده های صادر شده ، از جمله حکم و حکم در دهه گذشته را به طور ماهرانه بررسی کنند ، و نه اینکه نتیجه توجه به آمار چیست و کمیت درعوض ، به کیفیت فکر کنید یا در یک مطالعه میدانی و بدون نیاز به شناسایی مخاطب ، از یک همکار پزشکی قانونی در این باره س askال کنید.
سوال دیگر ارسال پرونده های تحت صلاحیت دادگاه به شورای حل اختلاف بهانه ای برای سازش است که گاه صادر می شود جلسات نادر و ویژه تحت عنوان فراخوان سازش اکثر پرونده هایی که از طرف دفاتر خدمات قضایی به معاون محترم محترم ارایه می شوند ، چنین سرنوشتی دارند یا پس از یک یا دو جلسه دادگاه ، به دستور رئیس شعبه ، با صدور دستور مذکور پرونده از آمار کسر می شود. به شورای حل اختلاف ارسال شد!
یکی از پیامدهای منفی مسئله آمار ،مشتریان موظفند برای مطالبات نقدی به موسسات ویژه داوری مراجعه کنندپیش از ارائه دادخواست ، دفاتر دادگستری مطابق بخشنامه های صادر شده شاکیان دادخواست را تحمیل می کنند به منظور حضور در م institutionsسسات داوری و م institutionسسه مذکور با ارسال دعوت نامه یا پیامکی شاکی را به پذیرش داوری دعوت می کند.فساد چنین روندی به شرطی که متهم (متهم) از قوانین مطلع شود ، به معنای عدم حضور و ممانعت از این امر است. دادرسی هایی که برخی از مردم در مورد پرونده ندارند ، علاوه بر احتمال نقض حقوق بشر ، به دلایل تأخیر روند دادرسی می افزاید که جای تاسف دارد و خواست مردم و موارد متورم و دیگران است. همچنین از جمله عواقب چنین تصمیمی است.زیرا بدون استثنا می توان ادعا کرد که کلیه احکام صادره از سوی مراکز داوری در قالب دادخواست ابطال رأی داور به دادگاه ها ارائه می شود که با بررسی دادخواست ها و آمار پرونده های داوری که به مرحله رسیدگی نیز رسیده اند ، این اعتبار باطل می شود. مرحله اعدام. قابل بررسی است.
قضات محترم ، اکثریت شهروندان درگیر در ساخت قراردادهای پیش فروش و مشارکت در ساخت و ساز ، این سال را می پرسند:کدام کارمند به شرکت های تجاری و بنگاه های معاملات املاک اجازه داده است که اتحادیه املاک و مستغلات را بدون اطلاع و اطلاع طرفین قرارداد و تحمیل چندین بار هزینه دادرسی به مردم ، به عنوان داور معرفی کنند؟
گرچه فلسفه داوری و شورای حل اختلاف مبتنی بر اصل تسریع در رسیدگی و انتقال به دعاوی خصوصی است و نشانه توسعه قضایی است ، اما بپذیرید که اجرای این ایده ها به ابزارها و ابزارهای خاصی نیاز دارد. امنیت قضایی نیاز به دستیابی به اهداف تعریف شده در این سند دارد تا از حداقل اهمیتی که در این موارد مهم است ، اطمینان حاصل شود. توجه به منابع انسانی و سپس فراهم آوردن محیط و مکان مناسب برای دادگستری جمهوری اسلامی ایران. تجربه دو دهه حضور من در دادگستری ثابت می کند که هر یک از همکاران قضایی و اداری شما با چندین نیروی انسانی برابر است سایر ارگانهای دولتی. آنها تلاش های خالصانه ای انجام می دهند ، گاهی اوقات در شرایط نامساعد ، که با آنها و موقعیت دادگستری همخوانی ندارد.عالیجناب ، شما از قوه قضائیه هستید و بهتر از هر کس می دانید که نمی توان کمی تلاش برای رسیدگی به پرونده های مختلف یا مشابه را به صورت کمی ارزیابی کرد ، شاید دو پرونده با موضوع مشابه از نظر تلاش و زمان یافت نشد. حقیقت از نظر زمان و تلاش مایل فاصله دارد ، که تأکید بر آمار غیرمنصفانه به نظر می رسد.
با توجه به مدت زمان محدود جنابعالی و نیاز به جمع بندی سایر موارد مناقشه برانگیز ، در زمان مناسب عرض می کنم ، اما مشکلات تحمیل شده علیه نهاد وکالت ،
افتخار شما ، کافی است که این روزها به روزنامه ها و مجلات نگاه کنید تا با حملات زیادی به این نهاد قانونی روبرو شوید. به راستی ، کدام نهاد حقوقی دولتی در جامعه ایران تا این حد مورد اعتراض و حمله قرار گرفته است؟ اما چه نهادی قانونی است که نمایندگان مجلس هر روز و لحظه ای با طرح و ایده جدید این نهاد مدنی دیرینه را به چالش می کشند؟ طرحی برای اصلاح برخی از مقررات طرفداری ، طرح تسهیل تجارت ، تصویب هیئت مدیره مقررات زدایی و غیره از جمله مشکلاتی است که در چند ماه گذشته به طور جدی این قانون را به چالش کشیده است.
عالیجناب ، شما بهتر می دانید که بیش از یک قرن است که نهاد حقوقی این کشور بدون کوچکترین فسادی ، بدون تحمیل هیچ ریالی به دولت مستقل و قوه قضائیه در تلاش صادقانه برای تحقق عدالت ، به ارائه خدمات و انجام وظایف حرفه ای خود می پردازد. و احیای حقوق عمومی وجود دارد. در مکالمه اخیر خود ، شما در مورد هموطنان عزیز خود صحبت کرده اید که نمی توانند وکیلی برای بحث در مورد حق وکیل پیدا کنند ، باید بدانید که هزاران پرونده سالانه در قالب مشاوره رایگان ، کمک حقوقی و فتوحات پذیرفته می شود ، نه تنها به دلیل وظیفه قانونی ، بلکه به دلیل وظیفه اخلاقی ، بدون هیچ چشم داشتی. این میزان خدمات رایگان همکاران ارجمند من جدا از مواردی است که وکلا در آنها قاعده دارند. و رویه خارج از اطاعت و شفاعت برای مصالحه ، شفاعت را فقط بر اساس روحیه خدمت و نوع دوستی می پذیرد و حتی گاهی هزینه های دادرسی و … را نیز متحمل می شود.
بدون اغراق گفته می شود هیچ شهروندی را نمی توان یافت که در شرایط سختی و ناتوانی مالی به کانون وکلا مراجعه کرده و از خدمات همکاران من محروم باشد..
شاهد این امر آمار پرونده های ثبت شده در دادگستری ، حلقه امداد ، انجمن حمایت از زندانیان ، رفاه اجتماعی و سایر نهادهای حمایتی است. وکلا و کانون های وکلا که در صورت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله و همین مسئله در کرونا ، با همراهی هموطنان ، از ارائه خدمات حرفه ای خود دریغ نمی کنند ، اگرچه مشکل رسانه ای این نهاد مدنی مانع از بروز این اقدامات می شود در رسانه ملی.
این واقعیت که همکاران من در ایام نوروز در مناطق آسیب دیده از سیل حضور داشته اند ، هموطنان آنها را به طرق مختلف همراهی و پشتیبانی کرده اند و دوربین رسانه ملی حتی یک ثانیه از این واقعه را ثبت نکرده است. چالش این است که این دفتر حقوقی سالهاست با آن روبرو است.البته مشکلات و حملات رسانه ملی علیه این نهاد حقوقی به حدی است که هرگز کمبود اطلاعات و انتقال اخبار مربوط به خدمات وکلا دیده نمی شود.
با قبول این اطمینان و اطمینان که وکلا و قضات دو فرشته عدالت هستند ، وکلا و مدیران م institutionسسه حقوقی قوه قضاییه و وکالت را حافظ عدالت می دانند و معتقدند که اجرای عدالت و احیای حقوق به تعامل بستگی دارد و همکاری این دو نهاد. نمی توان فرض کرد که یکی از این دو در تقابل با دیگری باشد. اما اخیراً ، موضوع اعلام مفاد اجرای قانون موجب سو abuseاستفاده برخی از رسانه ها در دل حقیقت با تیترهای غلط شده و تیترهایی سعی کرده اند وانمود کنند که نهاد حقوقی مخالف است. وی از رعایت مفاد اعلام شده با قوه قضائیه خودداری کرد ، در حالی که شما واقعاً موضوع را بهتر از دیگران می دانید.
تبعیت از قانون و حمایت از قانون ماهیت اساسی نهاد وکالت است که بدون آن این دو باور ، معنا و مفهوم وکالت باقی نخواهد ماند ، بنابراین روسای جمعی چنین نهادی همیشه مخالف قانون هستند و در هیچ سکوت در برابر نقض قانون و حقوق زیرا برخلاف این عقیده ، تعریف و ماهیت نهاد وکالت باقی نمی ماند. موضوع آخرین قوانین تصویب موضوع مهم و مهمی است که توسط همکاران محترم شما مطرح شده است ، تا آنجا که لازم باشد و امیدوارم جنابعالی با تکیه بر روح تعامل و خرد جمعی ، منافع وکالت را در نظر بگیرید. اجرای قانون برای استقلال وکالت.
وکیل