طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب کرمانشاه، طبق اعلام وزارت دادگستری کرمانشاه، کنفرانس ستاد صبر برای صلح ، گذشت و رضایت از حضور رئیس دادگستری ، مقامات ارشد استانی ، فرماندهان نظامی و انتظامی ، روحانیون شیعه و سنی و بسیاری از بزرگان و افراد با نفوذ در سراسر کرمانشاه که توسط کرمانشاه برگزار شد.
در ابتدای کنفرانس ، قاضی ارشد استان کرمانشاه با اشاره به اهداف این کنفرانس و اینکه ستاد صبر استان متناسب با ستاد صبر دادگستری کشور در زمینه صلح و سازش فعالیت خواهد کرد ، خاطرنشان کرد: در میان مردم است.
وی افزود: این ستاد علاوه بر ترویج فرهنگ صلح ، بر مدارا در بین مردم تأکید دارد و قصد دارد سنت را منتقل و در این زمینه بخشش را تشویق کند.
توسلی زاده یادآور شد: “در این راستا ، ما علاوه بر استفاده از ظرفیت همه بخشهای مختلف در دادگستری ، از همه ادارات و سازمانهای مربوطه کمک خواهیم گرفت و مدیریت اختلافات را به افراد ، بزرگان ، بزرگان و افراد با نفوذ واگذار خواهیم کرد. ”
رئیس ارشد قضایی استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی اقدامات دادگستری استان در زمینه صلح و سازش خاطرنشان کرد: با کمک گروه های خارجی و افراد تاکنون بیش از 33000 پرونده را حل و فصل کرده ایم و این موارد این آمار علاوه بر کار شورای حل اختلاف است که در همین مدت حدود 25000 پرونده را حل و فصل کرده است.
توسلی زاده با بیان اینکه این سنت گذشته است و تحمل در فرهنگ ایرانی به ویژه مردم کرمانشاه ریشه دارد ، گفت که برای جامعه اسلامی ما مناسب نیست که فقط در استان کرمانشاه بیش از 30٪ پرونده های تشکیل شده در دادگستری مربوط باشد اختلافات خانوادگی. اختلافاتی که گاه نادیده گرفته می شوند و منجر به جرایم جدی از جمله قتل می شوند.
رئیس مرکز توسعه اختلافات کرمانشاه با بیان اینکه گام های خوبی در این راستا و توسعه ستاد صبر در استان کرمانشاه برداشته شده است ، گفت: ما از همه فرصت های ادارات و دستگاه های اجرایی ، معنوی و مختلف بهره برده ایم. گروهها در ما تمام تلاش خود را برای توسعه بیشتر فرهنگ صلح و سازش انجام خواهیم داد.
انتهای پیام