ویدئوی صحبت های جنجالی فائزه هاشمی در مورد حجاب اجباری در ادامه مطلب.
فیضه هاشمی درباره قانون حجاب اجباری گفت: بارها گفته ام که حجابم انتخاب خودم بوده و مسلمان سنتی به دنیا آمده ام و در خانواده ای مسلمان هستم و مسلمان هستم و مشکلی با خودم ندارم. حجاب. حجاب جزء اصول اسلام است. شاید اگر در خانواده دیگری به دنیا می آمدم از ایمان آنها پیروی می کردم.
هاشمی افزود: حجاب یک حکم شرعی است و مسائل ایرانی و عربی در این مورد جایی ندارد و بعد از انقلاب قانونی وضع کردند که حجاب باید اجباری باشد.
وی درباره سبک زندگی فرزندانش گفت: زندگی دخترم شبیه زندگی من نیست و من چیزی به آنها تحمیل نمی کنم.
هاشمی تصریح کرد: حجاب برای خانم ها باید به جز مچ و مچ پا و بقیه بدن باشد. در هر مکان اخلاقی، ظاهر زن و مرد باید صفا و قداست داشته باشد. مردان نیز باید به همه زنان احترام بگذارند و سرزنش نکنند.
وی درباره قانون توضیح داد: قانون ویژگی های خاصی دارد. قانون نمی تواند حقوق فردی و انسانی افراد را نفی کند. حجاب یکی از حقوق فردی افراد است. آزادی فکر و لباس و عقیده باید در چارچوب اخلاقی آزاد باشد و قانون گذاری و گفتن اینکه همه یکسان باشند در حجاب صدق نمی کند.
هاشمی اضافه کرد: قانون باید جامع و مانع باشد، یعنی از یک طرف همه چیز را شامل شود و از برداشت های شخصی و سلیقه ای جلوگیری شود، زیرا الان می بینیم که هر مسئولی با هر تعبیری هر طور که می خواهد حرف می زند و رفتار می کند. برخی از آنها هر کاری با مسئولان انجام می دهند و برخی افراد جامعه را تحریک می کنند و در مقابل زنان قرار می دهند. قانون باید مشروعیت و مقبولیت داشته باشد.
وی با اشاره به برخی نظرسنجی ها گفت: طبق نظرسنجی های خود از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظرسنجی گفته اند 70 درصد مخالف حجاب اجباری هستند. قانون نباید مقبولیت خود را از دست بدهد، مانند قانون مربوط به ماهواره ای که مقبولیت خود را از دست داده است.
هاشمی با بیان اینکه قانون حجاب مقبولیت خود را از دست داده است، افزود: همانطور که دین باید به روز شود، سیاست و قانون نیز باید به روز شود. یک بار چیزی گفته بود، اما الان لجبازی کرده است. مسئولان باید فکر کنند و این قانون باعث تضعیف دین شده است. اگر دغدغه دین داریم باید با به روز رسانی این قانون دین را حفظ کنیم. هر چیزی که تحمیل شود، جامعه بر خلاف آن عمل می کند. در زمان شاه سیاست الحاد بود و از طرفی مردم بیشتر به اسلام گرایش داشتند.