فیلم درگیری دهدشت برج علیشیر امروز ۲۹ دی ۱۴۰۰ – ایران چطور


این ویدیو را از طریق دکمه واتس اپ (سمت چپ) برای دیگران ارسال کنید

درگیری خونین در دهدشت درگیری امروز در دهدشت درگیری مسلحانه در ایاسی امروز ویدیو درگیری در دهدشت درگیری مسلحانه در خیابان تختی ایاسی درگیری در جاسوژ درگیری در دهدشت مقابل بیمارستان فیلم درگیری دسته جمعی در جاسوژ

این فرد چند سال پیش در درگیری کشته شده و پس از چند درگیری، قاتل خود را معرفی می کند و حتی پس از معرفی خود اعلام صلح و آشتی می کند.

این وعده اما پس از چند سال رایزنی و میانجی گری محقق نشد و خانواده مقتول به حق قانونی خود قاتل را اعدام کردند.

این صفحه را از طریق دکمه واتس اپ برای دوستان خود ارسال کنید

همین کافی بود تا شعله های انتقام جویی و نابردباری و کینه ای که سال ها مانند خاکستر زیر خاکستر می سوخت شعله ور شود و مردم را به انتقام جویی و اصلاح طلبی تشویق کند.

با وجود هشدار به خانواده های درگیر در این حادثه مبنی بر ترک خانه های خود، اتفاقی که نباید می افتاد افتاد.

یک نوجوان حدودا 15 ساله قربانی تیراندازی و رگبار خانه ها شد.

تا زمانی که جهل نادان است، آیا همه باید مجری قانون مستقل باشند؟

در این صورت در هر صورت اول شخص کشته می شود و آن هم طبق قانون، حق قصاص خانواده مقتول است، دست به قانون نزدند.

چرا در چنین مواقعی باید همواره شاهد تداوم تنش ها به ویژه درگیری های قومیتی و خانوادگی باشیم؟ هر اتفاقی که بیفتد در نهایت باید به جنجال بزرگی در استان منجر شود، ما فقط درباره این درگیری صحبت نمی کنیم، در سایر درگیری های خانوادگی در سایر نقاط استان نیز همین گونه است.

بیشتر بخوانید  علت قتل رئیس سابق پزشکی قانونی مشخص شد

تا چه حد تعصب جهل است، هرکس از قتل تا صغیر مرتکب عمل غیرقانونی شود باید پاسخگو باشد و به سزای اعمالش برسد. از آنجایی که همه چیز از جنگل بدتر است، تصویر این حجم از بی احترامی به قانون و آرامش دیگران اصلا قابل تحمل نیست.

سالمندان و سالمندان چه نقشی دارند، باید با قاطعیت بیشتری به میدان صلح و آشتی بیایند تا کودکان و جوانان خام و دارای جوانی جاه طلب و بی باکی ناشیانه مبتنی بر اشتیاق کنترل نشده را به ذهن بیاورند و کنترل کنند.

این گونه اقدامات آرامش خانواده، روستا و شهر را بر هم نمی زند، بلکه احساس امنیت و آرامش را در استان بر هم می زند.

هر گاه توانستیم قانون را در رفتار خود اعمال کنیم و به بلوغ فکری برسیم که بدون تنش با گفت و گو مشکلات خود را حل کنیم، می توانیم ادعا کنیم که فردی اجتماعی و مدنی هستیم.
جوانی که به قول معروف «فضا را گرفت»، اگر می دانست بعد از قتل چقدر بدبخت، تکراری و کشنده می شود، باید جانشان را پشت میله های زندان می گذاشتند، حتی برای یک ثانیه آزادی و غیبت کوتاه او باید سال‌ها به در زندان و دیوار تکراری خیره شود و وقتی سوراخی در زندگی آزادش می‌بیند او را خالی نمی‌کند، مطمئناً ظلم نمی‌کند.

یقینا مانند سایر درگیری ها خواسته قوه قضائیه تبعید این افراد است.

دیدگاهتان را بنویسید