طرز تهیه فلافل دال عدس
فلافل دال عدس یک غذای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه تهیه می شود. فلافل را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده سرو کرد.
فلافل دال عدس از دال عدس، سبزیجات معطر، ادویه ها، و آرد تهیه می شود. دال عدس را معمولاً دو ساعت خیس می کنند تا نرم شوند. سپس، دال عدس را با سبزیجات معطر، ادویه ها، و آرد در غذاساز مخلوط می کنند تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به شکل گلوله های کوچک درمی آورند و در روغن داغ سرخ می کنند تا طلایی رنگ شوند.
فلافل یک غذای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه تهیه می شود. فلافل را می توان به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده سرو کرد.
در این دستور پخت، طرز تهیه فلافل دال عدس را به شما آموزش می دهیم. این فلافل بسیار ساده و سریع تهیه می شود و طعمی بسیار خوشمزه دارد.
مواد لازم:
* 1 لیوان دال عدس
* فلفل سبز تند به میزان دلخواه
* 2 قاشق غذاخوری سرپر جعفری خرد شده (خشک یا تازه)
* 2 حبه سیر
* 2 قاشق چایخوری کنجد
* نمک، زردچوبه، زیره، فلفل، آویشن به میزان لازم
* 1 قاشق غذاخوری آرد
* 1 قاشق چایخوری سرپر بیکینگ پودر
* 1 قاشق چایخوری نعناع خشک
* 1 عدد پیاز کوچک
طرز تهیه:
1. دال عدس را دو ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید.
2. دال عدس را با جعفری، زیره، ادویه ها، فلفل سبز، سیر، نعناع خشک، و پیاز خرد شده در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3. مخلوط دال عدس را در یک کاسه بریزید و آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر منسجمی حاصل شود.
4. خمیر را به شکل گلوله های کوچک درآورید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
نکات:
* می توانید از دال عدس قرمز یا دال عدس قهوه ای استفاده کنید.
* اگر دال عدس شما شور است، می توانید مقدار نمک را کم کنید.
* می توانید از انواع مختلف ادویه ها در تهیه فلافل استفاده کنید.
* می توانید فلافل ها را با سس دلخواه خود سرو کنید.
نوش جان!