فوت و فن طرز تهیه خرما پلو اهوازی


طرز تهیه خرما پلو بسیار مقوی و مجلسی است

خرما پلو یک غذای خوشمزه و مقوی اهواز است. این غذای سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها در ماه مبارک رمضان بسیار محبوب است. پس دست به کار شوید و این غذا را درست کنید تا از خواص خرما و سایر مواد مغذی غافل نشوید. در ادامه این مطلب طرز تهیه خرما پلو برای غذای اهواز را خواهید خواند.

مواد لازم برای خرما پلو

خرما 1 فنجان
2 فنجان شیر
1 فنجان برنج
کشمش 1/2 پیمانه
1 فنجان کره ذوب شده
زعفران 1/2 قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده 250 گرم
به میزان لازم نمک اضافه کنید

طرز تهیه خرمای پلو اهوازی

ابتدا مغز و پوست خرما را گرفته و در ماهیتابه روی کره تفت دهید تا طلایی شود.
برنج را که از قبل خیس کرده اید بشویید و با شیر و نمک و زعفران مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج بپزد و آماده پخت است.
وقتی برنج آماده و آماده پخت شد، کشمش شسته شده را اضافه کنید و با آب گوشت در شرپا قرار دهید تا برنج خوب بپزد.
در ظرفی جداگانه گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
گوشت را در تابه سرخ کنید.
در ربع آخری که برای پخت برنج باقی مانده است، گوشت سرخ شده و خرما را روی برنج بریزید و صبر کنید تا برنج خوب بپزد.
بعد از یک ربع از تاریخ شما، برنج آماده سرو است.
دلپذیر…


برنج خرما

نکات اضافی برای پخت برنج خرما

در نظر داشته باشید که برای این غذا از خرمای سفت و درشت استفاده می کنید
می توانید گوشت چرخ کرده را از این غذا خارج کنید و به جای آن گردو اضافه کنید. اگر می خواهید گردو اضافه کنید، آنها را یک شب در آب خیس کنید تا نرم شوند.
اگر وقت و حوصله دارید می توانید گوشت چرخ کرده را به شکل و اندازه خرما برش دهید و بین خرما قرار دهید. سپس خرماها را روی برنج بگذارید
همچنین می توانید هنگام پختن برنج کمی دارچین بپاشید.
خرما پلو را به دلیل طبع گرمش می توانید با ماست، خیار یا ترشی میل کنید.
می توانید گوشت چرخ کرده را خارج کرده و به جای برنج با کمی ماهیچه آب پز سرو کنید.

بیشتر بخوانید  گوشت آبدار را اینگونه مزه دار کنید

باید بخوانید:


نکات کلیدی برای تهیه پلو از تاریخ

برای تهیه پلو بهتر است از خرمای درشت و سفت استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از خرمای زرد در تهیه پلو پلو استفاده کنید.
در مرحله مرطوب شدن برنج در صورت تمایل می توانید برنج را با شیر خیس کنید. سپس آن را با شیر، کره و مقدار گلاب بپزید تا عطر بی نظیری به غذا بدهد.
در صورت تمایل می توانید به جای درست کردن پلو پلو با برنج معمولی، این غذا را با رشته سرو کنید.
می توانید کمی پیاز خرد شده را با مرغ هم تفت دهید تا طعم و عطر بهتری پیدا کند.


طرز تهیه خرما پلو

علاوه بر ادویه هایی که در این دستور استفاده می شود، می توانید از هر نوع ادویه ای که با ذائقه خود سازگار است مانند زیره یا دارچین استفاده کنید.
می توانید خرما پلو را به جای مرغ با گوشت گوسفندی هم درست کنید. برای این کار 500 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی را با پیاز متوسط ​​رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران در ظرفی متوسط ​​مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود.
سپس شرپا را روی آتش متوسط ​​گاز قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید و بگذارید روغن خوب داغ شود. در همین حین از مخلوط گوشت به اندازه خرما برداشته و با دست شکل می دهیم سپس خوب در روغن تفت می دهیم و هنگام سرو برنج پلو گوشت سرخ شده را به خرماهایی که دانه های آن جدا شده است اضافه می کنیم.

بیشتر بخوانید  ۱۰ مورد از فواید بی نظیر پنیر برای سلامت بدن


دیدگاهتان را بنویسید