آمادهسازی لپهها: لپهها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
تفت دادن پیاز و گوشت: پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند. سپس گوشت خورشتی را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
افزودن ادویهها: زردچوبه، فلفل سیاه، و ادویه کاری را به پیاز و گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
افزودن رب گوجهفرنگی: رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن گرفته شود.
پخت لپهها: لپههای آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله، مقدار مناسب آب (برای پوشاندن مواد) را اضافه کرده و بگذارید به جوش بیافتد.
افزودن لیمو عمانی و ادویهها: لیمو عمانیها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. همچنین چوب دارچین، هلها و پودر گل سرخ را نیز اضافه کنید. پودر لیمو عمانی و پودر هل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید.
پخت نهایی: حرارت را کم کرده و بگذارید خورش به مدت ۱.۵ تا ۲ ساعت به آرامی بپزد تا لپهها و گوشت به خوبی پخته شوند و خورش غلیظ شود.
افزودن زعفران: زعفران دم کرده غلیظ را در آخرین دقایق پخت به خورش اضافه کنید تا طعم و رنگ آن به خوبی ترکیب شود.
پختن نهایی و سرو: پس از اطمینان از پخته شدن تمام مواد، خورش را از روی حرارت برداشته و با برنج زعفرانی سرو کنید.