فوت و فن جادویی برای خوشمزه‌تر شدن خورش قیمه



آنچه دیگران می خوانند:

هنر و تکنیک آبگوشت قیمه; در این مقاله می توانید مهم ترین نکات برای تهیه آبگوشت را یاد بگیرید و از آنها برای خوش طعم شدن آبگوشت خود استفاده کنید.

آش قیمه یکی از سوپ های سنتی ایرانی است که می توانید برای آن گوشت یا مرغ تهیه کنید و در صورت تمایل می توانید سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان سرخ شده و کت زعفرانی این غذا را به این آش اضافه کنید.

یک ترفند جادویی برای خوشمزه تر کردن آبگوشت

هنر تهیه آبگوشت خوش طعم و خوش رنگ

پیاز نیمه سرخ شده را باید به گوشت یا مرغ اضافه کنید.

گوشت چرخ کرده گوشت گوسفندی بهتر است و در صورت تمایل می توانید از ترکیب گوشت گاو و گوسفند استفاده کنید.

وقتی گوشت و پیاز خوب سرخ شدند، نوبت به اضافه کردن ادویه ها می رسد.

حتما از چوب دارچین استفاده کنید و استفاده از پودر دارچین باعث تیره شدن خورش می شود.

رب را خوب تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس اضافه کنید

لپه باید 1 ساعت خیس بخوره و بپزه تا زود له نشه ولی پخت زیاد باعث سفت شدنش میشه.

باید آب جوش را روی مواد بریزید و با اضافه کردن آب سرد گوشت کم کم پخته می شود.

در 20 دقیقه آخر مقداری گلاب، هل و زعفران اضافه کنید تا قیمه شما مانند قیمه نذری شود.

بیشتر بخوانید  پرهیز از افراط و تفریط و حرکت بر محور عدالت شرط موفقیت در هر کاری است

پس از پخته شدن گوشت، چوب دارچین را بردارید، لیمو عمانی را بعد از سوراخ کردن به مدت 20 دقیقه در آب ولرم قرار دهید، سپس به آن اضافه کنید یا می توانید به دلخواه از رب لیمو عمانی استفاده کنید.

ترفندهایی برای خوش طعم تر کردن قیمه لعاب دار

یکی از ترفندهایی که این خورش را خوشمزه تر و لعاب تر می کند استفاده از عصاره مداد است که به دلخواه می توانید آن را اضافه کنید.

اگر می خواهید گولش مانند قیمه نذری باشد، آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.

زعفران را در دو مرحله بریزید و در صورت تمایل به استفاده از پودر دارچین در اواخر پخت با کره کمی تفت دهید و اضافه کنید.

بهتر است گوشت کمی چربتر باشد و پیاز زیاد سرخ نشود تا آبگوشت لعاب بگیرد.

اگر پاستا بیش از حد پخته شود، آبگوشت تیره می شود و اگر کم پخته شود، آبگوشت پر شده بی رنگ می شود.

برای 4 نفر باید برای هر نفر 300 گرم گوشت و 2 قاشق غذاخوری لپه خیس کنید، مقدار چوب دارچین و هل یا هل به میزان دلخواه است.

نکات کلیدی در تهیه آبگوشت قیسی خوشمزه، خوش رنگ و لعاب دار

سعی کنید زعفران زیاد به سوپ اضافه نکنید وگرنه در بین طعم ها گم می شود و سعی کنید بیشتر از آن روی برنج استفاده کنید.

هنگام سرخ کردن سیب زمینی کمی زعفران روی آن بمالید تا خوشبو و خوش عطر شود.

اگر لیمو عمانی را خیلی زود اضافه کنید خورش تلخ می شود و اگر باک را دیر اضافه کنید طعم لیمو عمانی را نخواهد داشت و باید در 20 دقیقه آخر اضافه شود.

بیشتر بخوانید  عراقی ها خواستار تشکیل کابینه سریع شده اند

همچنین می توانید از کمی آب برای متعادل کردن طعم ها استفاده کنید.


دیدگاهتان را بنویسید