فوت و فن‌های تهیه رب زردآلو


در این مطلب شما را با طرز تهیه رب زردآلو آشنا می کنیم، این رب با طعم ایده آل گزینه مناسبی به عنوان ادویه است که می توانید از آن برای میان وعده برای کودکان استفاده کنید. در پایان این مقاله دلگرم شوید.
زردآلو یکی از میوه های غنی است که می تواند برای بدن بسیار مفید باشد. در زیر شما را با یکی از انواع سس زردآلو آشنا می کنیم و طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. در نظر داشته باشید که اگر در تهیه این سس از نمک استفاده نکنید، می تواند یک میان وعده مغذی برای کودک باشد.

رب زردآلو یکی از انواع سس هایی است که طعم خاصی دارد. این سس خمیر غلیظی دارد و در آشپزی کاربرد دارد و می توانید از این رب به عنوان میان وعده استفاده کنید. زردآلو درخت کوچکی است که از خانواده گلسرخیان است و میوه ای بسیار شیرین و خوش طعم دارد. این میوه دارای خواص زیادی است که می توان از آن به عنوان ویتامین A استفاده کرد. این میوه برای مو و چشم بسیار مهم است. این میوه کاربردهای زیادی دارد، از جمله مربای زردآلو، ژله، آب زردآلو و سس زردآلو. در زیر طرز تهیه رب زردآلو را به شما نشان می دهیم.

مواد لازم خمیر زردآلو

  • زردآلو رسیده 3 کیلوگرم
  • 3 قاشق مرباخوری اضافه کنید
  • اب


خمیر زردآلو

طرز تهیه رب زردآلو

زردآلوها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید.
داخل قابلمه کمی آب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید
در نظر داشته باشید که مقدار آب مصرفی باید 1.5 برابر بیشتر از مقدار زردآلو باشد.
زردآلو را در آب بجوشانید تا به راحتی پوست آن جدا شود.
سپس می توانید شعله را خاموش کنید.
می توانید زردآلو را در یک صافی بریزید و یک کاسه زیر صافی بگذارید و زردآلوها را خنک کنید.
زردآلوها را در یک صافی با پشت قاشق فشار دهید تا سس رقیق به دست آید.
زردآلوها را دوباره صاف کرده و در شرپا بریزید و شعله گاز را روشن کنید و مدام هم بزنید تا زردآلو ته نگیرد و نمک اضافه کنید.
اجازه دهید زردآلوهای ورقه شده بجوشد و به غلظت سس های آماده برسد، سپس حرارت را خاموش کنید.
رب را در ظرف شیشه ای بریزید و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید.
در نظر داشته باشید که برای جلوگیری از کپک زدن می توانید یک قاشق غذاخوری روغن نباتی مانند روغن زیتون یا کنجد بریزید تا هوا وارد سس نشود.

باید بخوانید:

نکته مهم برای تهیه رب زردآلو

در نظر داشته باشید که رب زردآلو دارای خواص بسیاری از جمله درمان سوء هاضمه و یبوست، میان وعده مناسب برای کودکان، پیشگیری از بیماری های گوارشی، درمان کم خونی، کاهش کلسترول و سلامت قلب، کاهش وزن، درمان بیماری های تنفسی، تقویت استخوان ها و حتی … الکترولیت های خون، اما مصرف زیاد این میوه می تواند مضرات زیادی از جمله مشکلات کبدی، لکه های سفید روی پوست، طبیعت سرد در انسان، سوزش سر دل، سنگینی معده، ایجاد نفخ و مشکلات حاد تنفسی در افراد مبتلا به آسم داشته باشد.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه دلمه برگ مو

دیدگاهتان را بنویسید