فواید قهوه و کافئین موجود در آن


کارشناسان بین المللی در تحقیقات خود در مورد اثرات کافئین بر عملکردهای خاص مغز به نتایج مهمی رسیده اند که شرح کامل آن در مجله آلزایمر منتشر شده است.

قهوه

خلاصه این نتایج به شرح زیر است:

1- کافئین تأثیر مثبتی بر قدرت شناخت و حافظه دارد و فرد را قادر می سازد تا وظایف پیچیده را به خوبی انجام دهد

بین مصرف کافئین و بروز بیماری پارکینسون رابطه معکوس وجود داردبه عبارت دیگر کافئین از احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون جلوگیری می کند.

3- مصرف متعادل کافئین، اختلالات شناختی مرتبط با افزایش سن و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد..


کافئین با متعادل کردن عملکرد مغز از اختلالات حرکتی و زوال عقل جلوگیری می کند.

تحقیقات دیگر نشان داده است:

قهوه


کافئین باعث بهبود احساس رفاه، شادی، انرژی، هوشیاری و اجتماعی بودن فرد می شود.

کافئین استقامت برای ورزش های هوازی را افزایش می دهد.

مصرف کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.[قهوه در برابر دیابت ]

8. قهوه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است. آمریکایی ها از 1.64 فنجان قهوه در روز 1299 میلی گرم آنتی اکسیدان دریافت می کنند. نزدیک ترین رقیب به قهوه چای است که دارای 294 میلی گرم آنتی اکسیدان است و پس از آن موز با 76 میلی گرم، دانه های خشک با 72 میلی گرم و ذرت با 48 میلی گرم قرار دارند.


بیشتر بخوانید  علل و نحوه حذف آنها

دیدگاهتان را بنویسید