فلفل مکزیکی چیست؟
به گزارش دلگرم : فلفل مکزیکی یا فلفل چیلی رنگین کمانی گونهای قدیمی از فلفلهای تند است. این نوع فلفل از خانوادهی فلفل چیلی است و طعم و عطر بسیار تندی دارد. برای اولین بار این نوع فلفل در بولیوی پرورش داده شد و از آن جا به دیگر نقاط دنیا برده شد. فلفلمکزیکی با رنگ سبز شروع به رشد میکند و در طی کردن مراحل رشد خود به رنگهای بنفش، زرد، نارنجی و قرمز تغییر رنگ پیدا میکند. فلفل تند مکزیکی ظاهری مخروطی شکل دارند و طول آنها به حدود ۴ تا ۵ سانتی متر میرسد. به دلیل داشتن شکل و رنگ متفاوت نسب به دیگر گونهی فلفلها به آنها لقب چراغهای کریسمس را داده اند زیرا شباهت بسیار زیادی به چراغهای جشن کریسمس دارند.
فلفل مکزیکی قرمز طعمی بسیار تندتر از رنگهای دیگر این نوع فلفل دارند و میتوان از آنها در تهیهی انواع ترشی، سالاد و یا سس استفاده کرد. یکی از موارد مصرف این نوع فلفل در مکزیک، استفاده آن در سس سالسا است که میتواند طعم بینظیری به این چاشنی غذا بدهد. برای نگهداری بهتر این فلفل میتوانید آن را خشک کنید و با آسیاب کردن از طعم بینظیر آن لذت ببرید. طعم فلفل تند مکزیکی بسیار شبیه به فلفل دلمهای است و در آب و هوای گرم بسیار خوب و کامل رشد میکند. شما می توانید به راحتی با خرید بذر فلفل مکزیکی این نوع فلفل را در خانه پرورش دهید.
خواص فلفل مکزیکی
فلفلمکزیکی به مانند دیگر گونههای فلفل چیلی دارای ارزش غذایی بالایی است. این نوع فلفل کالری کمی دارد و سرشار از آب است. ویتامین C، ویتامین B6 و ویتامین K از جمله ویتامینهای موجود در فلفل تند مکزیکی هستند که میتوانند برای سلامت بدن مفید باشند. پتاسیم و مس از دیگر مواد معدنی مهم و موثر در این نوع فلفل است که باعث بهبود عملکرد بخش های مهم بدن میشوند و از بروز بیماریها و مشکلات جدی جلوگیری میکنند.
چربی سوز قدرتمند
درصد بالایی از افراد به دلیل نداشتن تغذیه مناسب از چاقی و اضافه وزن رنج میبرند. به همین جهت درصدد داشتن رژیم غذایی مناسب برای لاغر شدن و سوزاندن چربیهای اضافهی بدن هستند. فلفل تند مکزیکی با قرار گرفتن در برنامهی رژیم غذایی این افراد میتواند بسیار موثر عمل کند و باعث چربی سوزی بالایی شود. خوردن فلفل چیلی باعث کاهش اشتها میشود و روند چربی سوزی را تسریع میبخشد.
حتماً بخوانید:
درمان کم خونی با فلفل مکزیکی
فلفل تند مکزیکی سرشار از آهن و مس است و این مواد معدنی میتوانند به تولید سلولهای خونی کمک کنند. اسید فولیک موجود در این نوع فلفل تند میتواند با مشکلات ناشی از کم خونی مبارزه کند و از بروز کم خونی جلوگیری کند. با قرار دادن فلفل تند مکزیکی در برنامهی غذایی خود باعث تولید گلبولهای قرمز خون خواهید شد.
فلفل مکزیکی : ضد سرطان
یکی از دلایل موثر مصرف روزانهی فلفل تند مکزیکی خاصیت ضد سرطانی آن است. با خوردن این نوع فلفل به میزان قابل توجهی ریسک سرطان را کاهش میدهید و از بروز بیماریهایی چون سرطان گلو و سرطان دهان جلوگیری کنید. خانوادهی فلفل چیلی مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان را در خود جای دادهاند و آنتی اکسیدانهای موجود در این فلفل به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند و از بروز انواع سرطان جلوگیری میکنند.
تسکین درد با فلفل مکزیکی
تند بودن فلفلمکزیکی میتواند باعث کاهش درد و تسکین درد شود. با احساس سوزشی که این نوع فلفل در بدن ایجاد میکند میتواند گیرندههای درد را مسدود کند و باعث کاهش میزان درد در بدن شود.
فلفل مکزیکی مفید برای سلامت قلب
کاهش کلسترول خون یکی از مهمترین مزیتهای مصرف فلفل تند مکزیکی است. مصرف این فلفل تند از لخته شدن خون در عروق خونی جلوگیری میکند و میتواند به سلامت قلب کمک کند. با قرار دادن فلفلمکزیکی در برنامهی غذایی خود از بروز بیماریهایی چون سکته قلبی و انوع بیماریهای قلبی و عروقی و جلوگیری کنید.