موادلازم:
فلفل دلمه ای
برنج خیس شده
بادام
دارچین
روغن
نمک
زنجبیل
عسل
نخود پخته
کشمش
کاغذ فویل
فلفل دلمه ای شکم پر
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
برنج خیس شده را بپزید.
در ظرف پیرکس کمی چرب شده، فلفل دلمه ای را به حالت ایستاده قرار دهید و با فویل بپوشانید و چند دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شود. از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.
بادام را تفت دهید.
روغن، دارچین، نمک، زنجبیل و عسل را روی حرارت کم به طور مرتب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود اما نجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
برنج پخته، نخود، بادام تفت داده شده و کشمش را با هم در کاسه مخلوط کنید و به جز ۲قاشق غذاخوری، بقیه مخلوط عسل را به مخلوط برنج اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را با مواد پر کنید و باقی مانده مایه عسل را به طور مساوی روی فلفل دلمه ای پر شده بریزید، با کاغذ فویل بپوشانید و به مدت ۱۵دقیقه بپزید.