فعالیت 36 تیم دامپزشکی عید قربان / هموطنان مراقب تب کریمه کنگو هستند



ایسنا / اردبیل مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: 36 تیم دامپزشکی ثابت و سیار قربانیان و کشتار همشهریان در استان را در عید سعید قربان رصد می کنند.

بهلول تکلاوی در جلسه پایش سلامت دام عید قربان اظهار داشت: مانند سالهای گذشته ، برنامه نظارت و کنترل دامپزشکی همراه با مراکز دیگر در عید قربان و در ایام محرم برای جلوگیری از ذبح دام های بیمار و غیر مجاز در حال اجرا است. با افزایش نظارت

وی افزود: دامپزشکی به مناسبت گرامیداشت عید سعید قربان و کمک به شهروندان در کشتار دینی و سالم بیش از 20 تیم ثابت و 16 تیم سیار با کمک 35 دامپزشک و 33 متخصص بهداشت دامپزشکی برای انجام صحیح کشتار و اطمینان از کیفیت مردم

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به ذبح غیرقانونی در مناطق روستایی و برخی از راه ها و جاده های شهری گفت: همکاران ما این قصابی ها و مراکز غیرقانونی عرضه گوشت را جدی گرفته اند و حتی برخی از این واحدها را نیز پلمپ کرده اند. روزها. “

تکلاوی افزود: هموطنان باید با رعایت مهر دامپزشکی ، با رعایت مهر دامپزشکی گوشت را از قصابی های مجاز تهیه کنند زیرا تهیه گوشت از قصابی های غیرمجاز باعث تشدید بیماری ها می شود و خطراتی را به دنبال دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان كرد: “با كمك پلیس و دادگستری ، همراه با پلمب واحدهای غیرقانونی تهیه گوشت ، همه قتلها در كشتارگاههای صنعتی انجام شده و تمام موازین بهداشتی و شرعی رعایت شده است. “

بیشتر بخوانید  دفن هویت زنان در عصر دیجیتال محدودیتی ندارد / حجاب - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

تکلاوی افزود: همکاران ما در روز عید سعید قربان از ساعت 7:00 تا 13:00 در خدمت شهروندان هستند و هموطنان می توانند با اتصال سامانه 1512 از تیم های ثابت و سیار برای نظارت بر ذبح دام های خود استفاده کنند “

وی گفت: بهتر است به جای ذبح گاو در خانه ها ، کوچه ها و خیابان ها ، کشتارهای شرعی و بهداشتی در کشتارگاه ها انجام شود تا نگران شیوع بیماری های احتمالی مشترک در حیوانات و انسان نباشیم.

تکلاوی ادامه داد: خطر تب کریمه کنگو در کشور کمین کرده است و اگر همشهریان در هنگام ذبح دام با خون یا ترشحات حیوانات تماس بگیرند ، احتمال انتقال ویروس کریمه کنگو وجود دارد که از طریق کنه “

وی به هموطنان توصیه کرد که گوشت و سایر قسمتهای حیوان را پس از ذبح به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند و پس از آن مدت از گوشت ذبح شده استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: متخصصان دامپزشکی به طور حتم بیماری های مختلف به ویژه میکروبی و انگلی در دام های ذبح شده را مورد مراقبت قرار می دهند تا به سلامت دام توجه کنند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید