طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب بوشهر، سردار علی رزمجو ظهر امروز در دیدار با رهبر نماز جمعه ، فرماندار و اعضای شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر ، گرامیداشت روز عرفه و تبریک دهه امامت و استان ، فرهنگ خود ایثار و شهادت و گفت: ولایت در برابر آزمون ایستاده است.
وی حضور در صحنه های مختلف انقلاب اسلامی را از ویژگی های مردم در این استان دانست و گفت: زندگی خوب جامعه اسلامی از ایثار و شهادت ناشی می شود ، این که انسانها جان و مال خود را با خود فدا می کنند – قربانی.
فرمانده سپاه امام صادق (ع) از استان بوشهر با بیان اینکه معنویت و فرهنگ ایثار و فداکاری در بین مردم تبلور دارد ، گفت: توجه به معنویت انسان منجر به قله های سعادت و عزت می شود و از این نظر ، فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی مردم استان بوشهر این معنویت و ولایتمداری است.
رزمجو مقام شهدا را بسیار والا و ارزشمند می داند و انتصاب 2 شهید از شهرستان دیر را به عنوان شاخص استانی و ملی اعلام می کند و تصریح می کند: شهید خلیل فهرایی به عنوان شاخص شهید استانی منصوب شده است. این شهید در سال 1367 در منطقه شلمچه با فضل بسیار به شهادت رسید. به دست آورد.
وی با بیان اینکه شهید سید عبدالهادی موسوی کرامتی از شهدای شهرستان دیر به عنوان شهید شاخص مداحان کشور معرفی شد گفت: این شهید نمونه درخشان یک جوان مومن و انقلابی است که می تواند به عنوان الگویی از نسل جوان. “
فرمانده سپاه استان بوچر با قدردانی از حماسه آفرینی شهدای گرانقدر گفت: همه افراد جامعه مدیون شهدا و خانواده هایشان هستند که امیدواریم بتوانیم صادقانه خدمت کنیم و گامی در جهت تعالی این شهدا برداریم.
ما باید همیشه قدردان رشادت ها و فداکاری های شهدای گرانقدر باشیم
استاندار بوشهر همچنین با تمجید از کار فرمانده سپاه استان در فرهنگ ایثار و شهادت گفت: شهدای گرانقدر با حماسه آفرینی و ایثار خود امنیت و اقتدار را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند. ما باید همیشه قدر شجاعت و فداکاری آنها را بدانیم. “
عبدالکریم گراوند با بیان اینکه استان بوشهر دارای موقعیت ممتازی در زمینه ایثار و شهادت در کشور است ، خاطرنشان کرد: انتصاب 2 شهید از استان بوشهر و شهرستان دیر به عنوان شاخص های استانی و ملی نشان دهنده نقش مهم شهدای استان به مدت 8 سال.
وی شهدای گرانقدر را در همه ابعاد به عنوان یک الگو مشاهده کرد و گفت: معرفی ویژگی های حماسه آفرینان حفاظت مقدس 8 ساله به ویژه برای جوانان نسل فعلی باید در اولویت باشد.
استاندار بوشهر تعیین استان به عنوان پایتخت قرآنی را دلیل غرور و سربلندی مردم در استان دانست و گفت: در زمینه ترویج فرهنگ قرآنی فعالیت های مهم و چشمگیری انجام شده است توسط سازمان تبلیغات اسلامی و نهادهای قرآنی ستودنی است.
برنامه های بنیاد غدیر در 357 شهر و روستای این استان اجرا می شود
دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان بوشهر با اشاره به اینکه این بنیاد در تمام شهرها و روستاهای استان فعال است ، گفت: ستاد غدیر استان بوشهر در تمام شهرهای استان شعبه دارد و برنامه های بنیاد غدیر در سال 357 اجرا می شود شهرها و روستاهای این استان.
حسین کارگر با بیان اینکه 900 روحانی از استان بوشهر در انتقال پیام گادیر فعال هستند اظهار داشت: دبیران اجرایی بنیاد گدیر در 27 شهر استان بوشهر فعال هستند و از این نظر بنیاد گدیر در 330 روستای استان ارتباط دارد.
وی از تشکیل دبیرخانه استانی آموزش بنیاد گدیر در استان بوشهر خبر داد و افزود: فعالیت های آموزشی بنیاد گدیر از طریق فضای مجازی و شبکه آموزشی شادتر است.
پیش نویس اساسنامه مجمع قرآنی استان بوشهر
مدیر کل فرهنگ و جهت گیری اسلامی استان بوشهر همچنین روزهای نماز جمعه و سالگرد اقامه اولین نماز جمعه توسط آیت الله طالقانی در پنجم مرداد را مشخص کرد و گفت: استان را در بر می گیرد.
فاطمه کرم پور با تقدیر از شهیدان خلیل فهرایی و سید عبدالهادی موسوی کرامتی از شهدای برجسته استان بوشهر اظهار داشت: “
وی از تدوین اساسنامه مجمع قرآنی استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: نقش مسجد در زمینه آموزش ، روشنگری و مسجد مرکزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در این مراسم از خانواده شهدای استان بوشهر تقدیر شد.
انتهای پیام / 190 / ت.