فرماندار: سد بختیاری متعلق به لرستان است



به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی و روابط بین الملل استان لرستان ، سید موسی خادمی افزود: تمام اقدامات پیگیری در سد بختیاری توسط لرستان انجام شده و طراحی ، ساختار کار و مسیر دسترسی به سایت پروژه و یک مخزن سد در حومه شهر. “

وی افزود: در آخرین اقدامی که شورای اقتصاد پس از دفتر استاندار لرستان سال گذشته انجام داد ، بودجه و بودجه این پروژه توسط چین تأمین شد و بودجه آن توسط استاندار از طریق معاون اول رئیس جمهور و سازمان برنامه نهایی شد. و بودجه. “

وی گفت: تاکنون قسمت مهمی از اجرای طرح حذف شده است اما به دلیل تحریم های بانکی این مصوبه هنوز اجرایی نشده است.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: پیمانکار این پروژه شرکت آب نیرو است که مسئولیت و تجربه آن ساخت چنین سدهایی است و دسترسی به سد از طریق استان لرستان امکان پذیر است.

خادمی افزود: اکنون نامه ای توسط نماینده می تواند نوشته شود و آنها می گویند که بررسی و پیگیری شود ، اما در این زمینه اتفاقی نیفتاده و نخواهد افتاد و اجرای این طرح قطعاً از طریق لرستان و خصوصاً در زمان اجرا خواهد بود. عناصر اجرایی و دسترسی. “این کار در آن سوی سد از طریق این استان انجام شده است.

وی گفت: وی پیمانکار طرح ملی است و هیچ یک از شرکتهای آب استان پیمانکار نیستند ، طراحی ، ساختار کار و محل سد در لرستان به گونه ای است و چنین مکاتبه ای در پروژه تأثیری ندارد و جابجایی آن. “

بیشتر بخوانید  5 اپلیکیشن بسیار ضروری که همین حالا باید روی گوشی خود نصب کنید!

نامه ای از طرف رئیس حوضه آبریز کارون بزرگ این هفته با حضور نماینده پیوست دسفول در مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی لرستان با عنوان انتقال سد بختیاری و یک پروژه نیروگاه (به عنوان بلندترین سد بتونی جهان در جهان) در فضای مجازی لرستان منتشر شد. آب و برق ، که منجر به واکنش افکار عمومی در استان شد.

سد و نیروگاه بختیاری در کف رودخانه بختیاری در استان لرستان و در جنوب غربی ایران در دامنه های جنوب غربی کوه زاگرس و شمال غربی ایستگاه تنگ پنج (هشتمین ایستگاه اندیمشک-فر در راه آهن تهران-جنوب) واقع شده است. ) در رودخانه بختیاری.

سایت سد بختیاری در حدود 50 کیلومتری بالای سد دس و پنج کیلومتری بالاتر از تقاطع رودخانه های سزار – بختیاری واقع شده است. رودخانه بختیاری یکی از دو شاخه اصلی رود Des است که از ارتفاعات جنوبی اشترانکوه ، نزدیک ایستگاه تنگ پنج سرچشمه می گیرد و به رود Des می پیوندد.

افزایش 1500 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور در زمان اوج مصرف ، تولید 3000 گیگاوات ساعت نیروگاه آبی در سال ، جلوگیری از ورود لجن رودخانه بختیاری به سد دس سد و در نتیجه افزایش عمر مفید سد و نیروگاه دس ، افزایش حجم آب تنظیم شده در حوضه رودخانه Des و امکان مدیریت بهینه منابع آب به منظور افزایش سطح زیر زمین های پایین دست و کنترل سیل های مخرب فصلی از اهداف مهم این پروژه است.

دیدگاهتان را بنویسید