فرق عناب و سنجد چیست؟ | ارزش غذایی و دارویی عناب و سنجد چیست؟


فرق عناب و سنجد چیست؟

عناب، این خوشرنگ جذاب پر از مواد مغذی است. به آن «خرمای قرمز» هم گفته می‌شود. اگر آن را در برنامه هر روز خود جای بدهید سیستم ایمنیتان به خوبی تقویت خواهد شد. دستگاه گوارشتان عالی کار خواهد کرد.

عناب یک میوه گرمسیری است. در خراسان، قزوین و یزد پرورش می‌یابد. شبیه زیتون است ولی رنگ آن تقریبا بین قرمزو  نارنجی قرار دارد. داخل آن هسته است و طعم آن کمی به شیرینی می‌زند.

سنجد میوه سردسیری است! در نقاط مختلفی از کشورمان کشت می‌شود. جنبه‌های درمانی زیادی دارد. سنجد هم رنگی شبیه به عناب دارد. بافت آن نرمتر است و داخل آن کرکیتر و هسته کوچکی هم دارد! مزه شیرینش به دل می‌نشیند.

تا اینجا خیلی مختصر با هر دو آشنا شدید. حالا بهتر است در مورد خواص هر کدام بیشتر بدانیم.

ارزش غذایی و دارویی عناب

عناب، این خوشرنگ جذاب پر از مواد مغذی است. به آن «خرمای قرمز» هم گفته می‌شود. اگر آن را در برنامه هر روز خود جای بدهید سیستم ایمنیتان به خوبی تقویت خواهد شد. دستگاه گوارشتان عالی کار خواهد کرد. سرشار از ویتامین و آنتی اکسیدان است. برای درمان سرماخوردگی، گلودرد و سرفه بسیار استفاده می‌شود.

ارزش غذایی و دارویی سنجد

سنجد را همه به عنوان عضوی از سفره هفت سین می‌شناسیم ولی بهتر است بدانید که خواص دارویی بسیار زیاد آن در طب سنتی خیلی راهگشاست و کاربرد دارد. هسته سنجد را هم در ساخت بسیاری از داروها به کار می‌برند.

تفاوت‌های عناب و سنجد

  • عناب در مناطق گرمسیری کاشت می‌شود و سنجد در اکثر مناطق قابل رویش است.
  • طبع عناب معتدل و مرطوب است ولی سنجد طبعی سرد و خشک دارد.
  • عناب طعمی ترش و اگر تازه باشد شیرین دارد. سنجد ترش و شیرین و کمی گس است.
  • عناب منبعی غنی از ویتامین C و اسیدهای چرب اشباع نشده است. سنجد سرشار از ویتامین A, E, B12 است و پتاسیم، منیزیم و فسفر در آن بسیار وجود دارد. هر دو را در رژیم غذاییتان قرار بدهید و از خواص بسیارشان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  من هنوز رئیس جمهور افغانستان هستم

دیدگاهتان را بنویسید