فرق سیب زرد با سیب قرمز چیست؟ کدام طعم بهتری دارد؟


سیب قرمز بهتر است یا سیب زرد؟

سیب یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین میوه هاست. این میوه همچنین نماد سلامتی و تندرستی در سفره هفت سین است. در ایران دو نوع سیب زرد و قرمز وجود دارد که سیب قرمز به دلیل داشتن ویتامین های قوی و رنگدانه های اکسیداتیو دارای خواص ضد سرطانی بالایی در مقایسه با سیب زرد است. در این مطلب شما را به خوردن سیب قرمز یا زرد تشویق کرده ایم.
خواص و فواید این میوه به قدری زیاد است که پزشکان و متخصصان تغذیه مصرف روزانه یکی از آن ها را ترجیحاً با پوست برای پیشگیری از بیماری ها توصیه کرده اند.; اما آیا می دانید کدام سیب سبز، زرد یا قرمز فواید سلامتی بیشتری دارد؟

فواید سیب زرد

خواص سیب زرد (سیب سبز)

سیب از نظر ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند اما از جنبه های مختلف خاصیت درمانی دارند. سیب زرد یا سیب فرانسوی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی زیاد اسیدی است و مصرف آن برای رفع گرمای بدن، التهاب کبد و درمان حالت تهوع و سوزش سر دل ناشی از گرگرفتگی یا گرمازدگی بسیار مفید است فقط مصرف زیاد سیب ترش را به یاد داشته باشید. برای افراد سرد مزاج و کمی ضعیف اعصاب خوب نیست و کسانی که معده قوی ندارند بعد از خوردن سیب خام و ترش آب سرد ننوشند. سیب های زرد آبدارتر و خوشمزه تر از سیب های قرمز هستند.

خواص سیب قرمز (سیب قرمز)

سیب قرمز به دلیل دارا بودن ویتامین ها و رنگدانه های آنتی اکسیدانی قوی در پوست قرمز نسبت به سیب زرد که به سیب لبنانی معروف است خواص ضد سرطانی بالاتری دارد بنابراین توصیه می شود همراه با پوست و مواد شیمیایی براق مصرف شود ابتدا پوست سیب را بشویید. با حباب آغشته به مایع ظرفشویی سپس آبکشی کنید زرد با کمی عسل برای پاکسازی کلیه مفید است و مصرف رنده شده آن با عرقیاتی مانند گلاب، بیدمشک یا بادرنجبویه همراه با کمی زعفران به پاکسازی بدن از مواد زائد کمک می کند. محصولات مخصوصاً بعد از خوردن تنقلات در ایام نوروز – برای تعمیق خواب مفید است.

بیشتر بخوانید  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ آسان و خوشمزه+عکس تزیین زرشک پلو

خواص سیب قرمز

آب سیب تازه و سیب آب پز (کمپوت) نیز باعث تقویت کبد و سم زدایی و جلوگیری از تشکیل اسید اوریک در بدن می شود و از این رو مصرف آن برای بیماران مبتلا به درد مفاصل و نقرس توصیه می شود.قند سیب به آرامی جذب بدن می شود. برای افراد دیابتی باید با مشورت پزشک متخصص مصرف شود اما توصیه می شود دیابتی ها سیب های خیلی شیرین مصرف نکنند.

حیف از خوردن دانه سیب

برخی افراد عادت دارند سیب یا محصولات آن را با دانه بخورند. دانه های سیب و همچنین هسته زردآلو حاوی ترکیبی از سیانید هستند که در مقادیر زیاد می تواند عوارض جانبی در بدن به دنبال داشته باشد. اما مصرف کم این دانه ها آسیبی به بدن نمی رساند، اما در هر صورت از آنجایی که مقداری ماده سمی سیانید وارد بدن می شود، بار کبد و کلیه برای پاکسازی این ترکیبات بسیار زیاد خواهد بود و برخلاف پوست سیب بهتر است. برای حذف دانه ها قبل از مصرف

باید بخوانید:

سعی کنید همیشه سیب را با پوست بخورید زیرا پکتین زیادی در پوست سیب وجود دارد.سیب هایی که در بازارهای ایران یا آمریکا و کانادا به فروش می رسند برای محافظت از آن لایه ای چربی روی آن قرار دارد پس حتما بشویید. آن سیب ها را با دقت آنها معده ضعیفی دارند و باید پوست سیب را خیلی نازک بکنند تا پکتین ها و ویتامین ها را از دست ندهند.

دانه سیب حاوی سیانید است و مصرف زیاد آن باعث مسمومیت می شود، خوردن سیب بدون مسواک مشکل ساز است. دانشمندان می گویند سیب نسبتا اسیدی است. خوردن مداوم این میوه می تواند تا 4 برابر بیشتر از نوشابه های گازدار به دندان آسیب برساند. در واقع خوردن روزانه سیب باعث پوسیدگی دندان می شود و برای جلوگیری از این آسیب باید بعد از غذا مسواک زد تا آثار اسیدی این میوه از روی دندان ها پاک شود.

بیشتر بخوانید  ماهی استروژن


دیدگاهتان را بنویسید