غذا اقتصادی تر و آسون تر از کشک کدو نیست! | طرز تهیه کشک کدو +ویدئو


 

کشک کدو یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبی از کشک، کدو سبز، پیاز، سبزیجات معطر و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این غذا طعمی بی‌نظیر و لذیذ دارد و معمولاً به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود.

حلیم کشک کدو غذایی است که با پخت آسان و کم هزینه می تواند وعده ای دلچسب را برای شما فراهم کند و تمام کالری هایی که برای یک روز پرکار احتیاج دارید را تامین کند.

مواد لازم :

یک کیلو کدو

یک عدد پیاز بزرگ

سه عدد گوجه فرنگی

نعنا داغ و سیرداغ

روغن به میزان لازم

کشک یک پیمانه

گردو یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدوها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای آنها را برش می‌دهیم و در ظرفی مناسب ریخته و با شعله بسیار کم اجازه می‌دهیم بخار پز شود.

بعد از پخته شدن کدوها اجازه می‌دهیم آب آن به صورت کامل کشیده شود و بعد آن را کامل میکس می‌کنیم.

در مرحله بعد پیازهارو خرد کرده و در روغن با زردچوبه و فلفل تفت می دهیم و بعد از سرخ شدن به آن سیر خرد شده را به همراه گردوهای خرد شده اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر تفت می دهیم.

بعد از سرخ شدن پیاز داغ و سیر به آن کدوهایی که له شده را اضافه می کنیم و آن را در روغن پیاز داغ کامل سرخ می کنیم و اجازه می دهیم کدوها کامل مزه پیاز داغ و سیر را به خود بگیرند.

بیشتر بخوانید  پرداخت معوقات رتبه‌بندی تا آخر سال

بعد از ده دقیقه پوره گوجه فرنگی ها را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد با آب گوجه‌ها کامل پخته شود.

بعد از اتمام آب گوجه ها و به روغن افتادن کدوها کشک را به همراه نعنا داغ به مواد اضافه کرده و درب غذا را می گذاریم تا 20 دقیقه با شعله بسیار کم مثل حلیم جا افتاده شود.

در مرحله آخر بعد از پخت حلیم کشک کدو را با نعنا و سیرداغ و کشک تزئین می‌کنیم.

خواص کشک کدو:

کشک کدو یک غذای سالم و مقوی است که دارای خواص زیر است:

منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و ویتامین‌ها است.

به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

به کاهش وزن کمک می‌کند.

کشک کدو یک غذای خوشمزه و سالم است که می‌تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم گنجانده شود.

دیدگاهتان را بنویسید