مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

غذایی که با خوردن رگ‌ها را مسدود می‌کند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


چند ماده مغذی که عروق را مسدود می کند!

سلامت عروق خونی و گردش خون مناسب برای سلامت قلب و سلامت قلب برای کل بدن و بقا ضروری است. سلامت رگ ها تا حد زیادی به تغذیه مناسب بستگی دارد، استفاده از برخی غذاها منجر به تجمع پلاک های چربی در رگ ها و سفت و باریک شدن آنها می شود.

این نیز باعث ایجاد مشکلی به نام تصلب شرایین می شود که به معنای ساده انسداد رگ های خونی و در نهایت سکته قلبی است.در این مطلب شما را با برخی از مواد غذایی که تاثیر زیادی در انسداد رگ های خونی دارند آشنا می کنیم.

با دلگرم کننده با من باش.

 چند خوراکی که رگ های شما را می بندد!

تخم مرغ

علت رسوب عروقی

تخم مرغ یکی از بحث برانگیزترین غذاهاست. همیشه سوال این است که آیا افرادی که سطح چربی خون بالایی دارند می توانند تخم مرغ بخورند یا خیر؟ تخم مرغ حاوی چربی های حیوانی است و به همین دلیل مصرف زیاد آن باعث افزایش کلسترول خون و تشکیل پلاک در رگ های خونی می شود. اگر عادت دارید هر روز صبح دو یا سه تخم مرغ بکوبید، بهتر است کمی مراقب باشید. به یاد داشته باشید که زرده تخم مرغ به خصوص حاوی کلسترول است. البته از آنجایی که این کلسترول کمتر در روده ها جذب می شود، تخم مرغ تأثیر متوسطی دارد. به یاد داشته باشید که تخم مرغ خواص و فواید زیادی دارد و نباید آن را از رژیم غذایی حذف کرد.

گوشت قرمز

علت رسوب عروقی

گوشت قرمز نه تنها یک عامل خطر برای سرطان روده است، بلکه می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش دهد. مطالعات نشان می دهد که ال کارنیتین موجود در گوشت قرمز خطر ابتلا به تصلب شرایین را افزایش می دهد. یعنی خطر گرفتگی رگ ها را افزایش می دهد. علاوه بر این، گوشت قرمز چرب حاوی چربی های اشباع شده است که به افزایش کلسترول بد معروف است. البته حذف گوشت قرمز همچنان توصیه نمی شود. فقط باید از مصرف روزانه آن اجتناب کرد و از سایر منابع پروتئینی مانند ماهی های چرب استفاده کرد.

بیشتر بخوانید  بلفاریت چشم و بهترین راه برای درمان بلفاریت چشم

چربی های مضر

چربی های ترانس یکی از دشمنان اصلی قلب هستند. این چربی ها در غذاهای آماده، دونات و شیرینی های صنعتی به وفور یافت می شود. به یاد داشته باشید که این چربی ها حتی مضرتر از چربی های اشباع موجود در گوشت قرمز هستند زیرا کلسترول خوب را کاهش می دهند و کلسترول بد را افزایش می دهند. هنگام خرید مواد غذایی به کلمه روغن های گیاهی هیدروژنه توجه کنید. زیرا در نگاه اول سالم به نظر می رسند اما واقعیت این است که چربی ترانس هستند و کلسترول بد را افزایش می دهند.

پنیرها

پنیر یکی از غذاهایی است که افراد در معرض خطر سکته قلبی باید با احتیاط و اعتدال مصرف کنند. پنیرها سرشار از کلسترول هستند و میزان کلسترول بد خون را افزایش می دهند. در نتیجه میدان رسوب در شریان ها افزایش می یابد. علاوه بر این، پنیرها به دلیل داشتن چربی و نمک زیاد، خطر ابتلا به فشار خون را افزایش می دهند. به همین دلیل است که لازم است در خوردن پنیر زیاده روی نکنید.

محصولات لبنی

علت رسوب عروقی

بدون شک هیچ چیز به اندازه خوردن کره یا خامه با انواع مرباها خوشمزه نیست. اما مراقب باشید زیاده روی نکنید. خامه نیز مانند شیر و کره یک فرآورده لبنی است و حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است که برای عروق خطرناک است. به یاد داشته باشید که چربی های اشباع شده برای افرادی که در معرض خطر مشکلات قلبی عروقی هستند توصیه نمی شود. این چربی ها باعث افزایش کلسترول خون و ایجاد رسوب می شود که منجر به باریک شدن رگ ها می شود. استفاده از روغن زیتون یا کلزا برای پخت و پز به جای خامه یا کره و … توصیه می شود.

بیشتر بخوانید  خواص و منابع ویتامین F

دونات و بخارات و چربی های مضر برای قلب

چربی های ترانس یکی از دشمنان اصلی قلب هستند. این چربی ها در غذاهای آماده، دونات و شیرینی های صنعتی به وفور یافت می شود. به یاد داشته باشید که این چربی ها حتی مضرتر از چربی های اشباع موجود در گوشت قرمز هستند زیرا کلسترول خوب را کاهش می دهند و کلسترول بد را افزایش می دهند. هنگام خرید مواد غذایی به کلمه روغن های گیاهی هیدروژنه توجه کنید. زیرا در نگاه اول سالم به نظر می رسند اما واقعیت این است که چربی ترانس هستند و کلسترول بد را افزایش می دهند.

با و سخت شدن عروق خونی

علت رسوب عروقی

اگر در معرض خطر بیماری قلبی هستید، بهتر است غذا را نمک یا نمک نزنید. چرا؟ زیرا هر فرد دیگری که به مصرف بیش از حد نمک عادت دارد دچار فشار خون بالا می شود. این بیماری همچنین باعث سفتی عروق و پیری رگ ها و از بین رفتن انعطاف پذیری آنها می شود. نمک همچنین رسوباتی را در رگ ها ایجاد می کند که در نهایت باعث بروز مشکلات قلبی می شود و در نهایت به یاد داشته باشید که برای داشتن قلب و عروق سالم علاوه بر کنترل رژیم غذایی به ورزش های روزانه و منظم مانند پیاده روی، شنا و … نیاز دارید. انجام دهید.

سوسیس و کالباس

علت رسوب عروقی

این گوشت فرآوری شده نه تنها برای بدن مفید نیست، بلکه باعث بروز بیماری ها و بیماری های مختلفی در افراد سالم می شود. سوسیس و کالباس و غیره افزایش کلسترول بد خون وقتی کلسترول خون بالاست، پلاک هایی تشکیل می شود که به دیواره رگ ها می چسبند و جریان خون را کند می کنند.

بیشتر بخوانید  برای درمان سریع سرماخوردگی چه کنیم؟

در نتیجه خطر حمله قلبی افزایش می یابد. به یاد داشته باشید که این غذاها حاوی مقدار زیادی نمک نیز هستند. به یاد داشته باشید که چربی های گوشت قرمز حاوی چربی های اشباع شده ای هستند که کلسترول بد را افزایش می دهند. البته فکر نمی کنیم که مصرف گوشت قرمز را به طور کامل حذف کنیم.

————————————————- ———————————————— —-

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *