عید غدیر 18 ذی الحجه ، که توسط مسلمانان شیعه به خاطر ارث صریح علی بن ابی طالب به عنوان پس از محمد ، پیامبر مسلمانان جشن گرفته می شود.
– “: واقعه غدیر یک واقعه تاریخی نیست که باید همراه با سایر حوادث مورد توجه قرار گیرد.
غدیر فقط نام یک سرزمین نیست.
این یک فکر ، نشانه و نمادی است که ادامه خط نبوت را نشان می دهد.
غدیر محل تلاقی کاروان مأموریت با پیشاهنگان امام است.
بله ، غدیر زمین نیست ، چشمه ای است که تا آخر هستی می جوشد ، کیهانی است که از بین نمی رود ، افقی بی حد است و خورشید جهانی است.
و غدیر به عنوان روز حماسه جاویدان ، روز ولایت ، روز امامت ، روز ولایت ، روز برادری ، روز شجاعت و شجاعت و صیانت و رضایت و صراحت شناخته شد.
روز برکت ، روز شکرگذاری ، روز پیام ، روز تبریک ، روز شادی و هدیه ، روز میثاق و تجدید میثاق ، روز تکمیل دین و بیان حقیقت ، روز ریختن شیطان ، روز معرفی راه و راهنما ، روز آزمایشات ، روز ناامیدی دشمن و امید دوست ، و خلاصه روز اسلام ، قرآن و عطرا ، روزی که پیروان واقعی مکتب حیاتبخش اسلام جشن می گیرند و سلام به هم
.
… .ََْ .َ … .َ .َُُْ ……………………………… .. ………………………………………… .. … ،
امروز (روز غدیر خم) من دین شما را کامل کردم و نعمتهای خود را بر شما تمام کردم و اسلام را به عنوان یک دین برای شما دوست داشتم.
باید بگم 3.
● داستان غدیر خم در سال دهم هجری بود و پیامبر در حال بازگشت از آخرین سفر حج بود. یک گروه بزرگ تا صد و بیست هزار نفر او را تعقیب کردند تا اینکه به منطقه ای بی آب به نام گادیر خم رسیدند.
اواسط روز هجدهم ذو الحجه بود که ناگهان پیک وحی برای رسول خدا صلی الله علیه و آله فرستاد و او از طرف خدا پیام داد: ای رسول ، آنچه را که به مردم خود برسان ، توسط پروردگارت بر تو نازل شده و اگر چنین نمی کنی پیام او را برسان. شما چنین کاری نکرده اید و خداوند شما را از گزند انسان محافظت می کند. پیامبر به او دستور توقف داد و همه در آن صحرای بی آب و زیر آفتاب سوزان کویر فرود آمدند و برای پیامبر منبر شتری ساختند و رسول خدا از روی او عبور کرد و به سوی مردم رو آورد. باغها
ابتدا خدا را شکر کرد و او را از شر روح جستجو کرد و گفت: ای مردم ، من به زودی شما را ترک می کنم ، سپس اضافه می کند که چه کسی شایسته م believeمنان در ارزیابی مصلحت و دانش و تسلط بر امور است. آنها می گویند خدا و پیامبر دانش بیشتری دارند.
پیامبر اکرم فرمود: آیا من اولین و شایسته ترین شما نیستم و همه شما یکصدا پاسخ می دهند که چرا چنین است.
سپس فرمود: من دو چیز گرانبها در میان شما قرار داده ام ، یکی وزن بیشتر ، که کتاب خدا است ، و دیگری وزن کمتر ، که اهل بیت است.
مردم ، از آنها پیشی نگیرید و از آنها عقب نمانید.
سپس دست علی (AC) را گرفت و آن را چنان بالا برد كه همه او را دیدند و در كنار رسول خدا شناختند.
سپس فرمود: خداوند پروردگار من است و من پروردگار مrsمنان هستم و بیش از خودشان سزاوار آنها هستم.
ای مردم ، من هر كه هستم ، سرور و رهبرم ، این علی سرور و رهبر او نیز هست و وی این جمله را سه بار تكرار كرد و ادامه داد: ای خدا ، دوستان علی را دوست بدار و دشمنان خود را ذلیل كن.
باشد که خداوند علی را محور حقیقت قرار دهد و سپس فرمود: لازم است حاضران این خبر را به غایبان برسانند.
جامعه هنوز آنجا بود که دوباره ترانه الهام بخشی درباره وحی روح محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) را خواند: امروز دین شما را برای شما تمام کردم و برکات خود را بر شما تمام کردم و دارم اسلام را به عنوان دین شما پذیرفت و غیره. علی (ع) از جانب خدا برای جانشینی پیامبر (صلی الله علیه و آله) انتخاب شد.
● سند واقعه با غدیر خم مرحوم علامه امینی در کتاب الغدیر به ترتیب زندگی خود راویان حدیث غدیر را ذکر می کند: 110 نفر از اصحاب پیامبر (ص) ، 84 نفر در میان پیروان او 56 نفر را در میان دانشمندان قرن دوم توسط chir. 92 نفر در میان دانشمندان قرن سوم در جراحی ، 43 نفر در بین دانشمندان قرن چهارم در جراحی ، 24 نفر در بین دانشمندان قرن پنجم در جراحی ، 20 نفر در بین دانشمندان قرن VI توسط جراحی ، 21 نفر در میان دانشمندان قرن هفتم. در Ch. ، 21 نفر در میان دانشمندان قرن. هشتم هجری 18 نفر ، در میان دانشمندان قرن IX توسط کبیر. 16 نفر ، در میان دانشمندان قرن X هجری 14 نفر ، در میان دانشمندان قرن XI هجری 12 نفر ، در میان دانشمندان قرن XII هجری 13 نفر ، در بین دانشمندان قرن XIII هجری 12 ، در میان دانشمندان قرن چهاردهم هجری ، 19 نفر.
حدیث غدیر در کتب معتبر اهل سنت ، از جمله در کتاب مسند امام احمد حنبل ، در سنن ترمذی ، مسند احمد و در مستدرک حافظ بن عبدالله ، حاکم نیشابور ، در موضوعات مختلف ذکر شده است.
● مفهوم هجدهمین Du al-Hija توسط Gadir Khum مورد توجه مسلمانان ، به ویژه شیعیان مانند عید قرار گرفته است.
فرهنگ نویسان عید را مشتق مقاله “الف و د” می دانند که به معنای بازگشت است و در نوروز بازگشت بدن را در بدن سرد جشن می گیرند ، زندگی ای که با شروع پاییز سرد می شود و تا آستانه هیچ چیز در زمستان سرد. گویی که او هرگز نبوده است.
با توجه به انطباق این نکته با مدارس و موازین دینی ، باید گفت عید قربان جشن بازگشت زندگی معنوی انسان است.
در چنین ایمانی ، نوروز روزی است که فرد به خود باز می گردد و گمشده خود را می یابد.
به عنوان مثال ، در ماه مبارک رمضان ، پس از سی روز جهاد و مجاهدت ، شخصی با روح سرکش تمام ناخالصی های وجود خود را ذوب می کند تا عبادت پاک در آن انجام دهد ، و سپس عید قربان.
بنابراین ، کمک های اسلامی بازگشت زندگی است و تعیین آن به عهده شرع مقدس است.
طبق این تفسیر ، گدیر هر دو شرط را دارد ، یعنی هر دو بازگشت به خود اوست و شرعاً تعیین می کند.
غدیر بازگشت زندگی به اسلام است ، علاوه بر این عید غدیر قانونگذاری است.
● موارد زیر نمونه هایی از داستانهایی است که با عید غدیر رفتار می کردند: فرات بن ابراهیم کوفی از امام صادق علیه السلام نقل می کند که سخنان پیامبر اکرم را نقل می کند: روز غدیر بهترین روزهای تعطیلات ملی است. روز غدیر بزرگترین عید است. این ملت من است.
حسن بن رشید می گوید: از امام صادق (علیه السلام) س askedال کردم: آیا غیر از عید قربان و عید قربان ، تعطیلات دیگری برای مسلمانان وجود دارد؟ آنها گفتند: بله ، و این عید از دو آدا دیگر با فضیلت تر است.
گفتم: “چه روزی است؟”
گفتم: من قربانت خواهم شد ، آن روز چه باید کرد؟ گفتند: عجله کن و بر محمد و آلش صلوات بفرست.
مطمئن باشید که پیامبران (صلی الله علیه و آله و سلم) به آنها دستور داده اند تا هنگام تعیین ولی appointed خود ، این روز را جشن بگیرند.
وقتی از زندگی ائمه و پیامبر گرامی صحبت می کنیم ، در می یابیم که پیامبر و فرمانده م faithfulمنان و سایر ائمه از روز غدیر به عنوان عید یاد می کنند و مسلمانان را به سلام و احوالپرسی دعوت می کنند.
امام حسن (ع) در روز عید غدیر در کوفه مهمانی بزرگی برگزار کرد.
حضرت علی پس از نماز برای حضور در جلسه به همراه فرزندان و جمعی از پیروانش به منزل امام حسن (ع) رفت.
و بعد از مهمانی ، امام حسن (ع) به مردم هدیه می داد.
بنابراین این حرکت امام حسن (ع) باعث عادت مردم به روز عید غدیر شد.
منبع: بیتوته
کلمه کلیدی: آگهی – مسلمانان – آنها دارند – زمین – پیام – آفتابی – تاریخی – پیامبر – کاروان – معرفی – رضایت – تبریک می گویم – حکایتی – داران – واقعه – استمرار – طلاییه – رشادت – علامت – پایان – مناسبت ها – تکمیل – حماسی – حادثه – پیمان – ثوثری – ساحل – رسالت – حفاظت – از جانب