مرغ را پوست کنده یا نه؟
البته توصیه ها این است که در آشپزی، پوست مرغ مصرف نکنید، زیرا از نظر تغذیه ای، پوست سرشار از چربی و اسیدهای چرب اشباع شده و کلسترول است، بنابراین کالری بیشتری ایجاد می کند.
با این قسمت از دلگرم کننده به روز باشید آسیب به پوست مرغ آن ها ملاقات می کنند.
هرگز پوست مرغ را نخورید
از عوارض استفاده از پوست مرغ در غذا چه می دانید؟
پوست مرغ چه اثرات منفی بر بدن مصرف کننده دارد؟خوردن پوست مرغ چه مزایا و معایبی دارد؟
نظر متخصصان تغذیه در این مورد چیست؟
چربی موجود در پوست مرغ عوارض زیادی برای بدن ما دارد، باورهای غلطی در مورد پوست مرغ وجود دارد که در این قسمت به آنها اشاره می کنیم، اگرچه گرفتن پوست مرغ قبل از غذا می تواند مفید باشد، اما همیشه لازم نیست. خوردن پوست مرغ کالری بیشتری به غذای شما می دهد اما فوایدی هم دارد، درست است که پوست مرغ کم چرب است. به گفته دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، اگرچه چربی حیوانی اغلب چربی اشباع شده است که می تواند کلسترول و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد، اما بیشتر چربی موجود در پوست مرغ چربی غیراشباع است که برای قلب مفید است.
به گفته وزارت کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک اونس از پوست مرغ حاوی 3 گرم چربی اشباع شده و 8 گرم چربی غیراشباع است. علاوه بر این، دانشکده بهداشت عمومی هاروارد اضافه کرد که پختن مرغ با پوست به حفظ رطوبت و طعم مرغ کمک می کند. پس اگر می خواهید برای مهمانان خود مرغ درست کنید و از خشکی و بی مزه شدن آن جلوگیری کنید، پوست آن را جدا نکنید.
مضرات خوردن پوست
مشکل اصلی نگهداری پوست مرغ این است که کالری و چربی های اشباع بیشتری به رژیم غذایی شما اضافه می کند. به گفته USDA، یک فنجان سینه مرغ بدون پوست پخته شده 231 کالری دارد، در حالی که یک فنجان سینه مرغ پخته شده بدون پوست حاوی 276 کالری است. اگرچه بیشتر چربی موجود در پوست مرغ غیراشباع است، اما در هر اونس 3 گرم چربی اشباع شده دارد که به اندازه یک فنجان سینه مرغ پخته شده است.
انجمن سلامت آمریکا توصیه می کند که میزان چربی اشباع شده در رژیم غذایی خود را به 5 یا 6 درصد از کل کالری دریافتی روزانه خود کاهش دهید، که معادل حدود 13 گرم چربی اشباع شده در روز در رژیم غذایی 2000 کالری است.
آخرین کلمه
مزایا و معایب برداشتن پوست مرغ اونجا قبل از خوردنش نکته اصلی این است که نگهداری از پوست مرغ به میزان قابل توجهی باعث افزایش کالری دریافتی شما یا خطر بیماری قلبی در صورت مصرف متعادل نمی شود. تصور اشتباهی در مورد پوست مرغ وجود دارد که به عنوان پرچرب شناخته می شود، اما از آنجایی که پوست مرغ حاوی چربی های غیراشباع سالم بیشتری نسبت به چربی های اشباع شده است، آنقدرها هم که فکر می کنید بد نیست. بنابراین، اگر از خوردن آن لذت می برید، نگران نباشید.
لطفا اگر سوال یا راهنمایی برای مقاله دارید مرغ را پوست کنده یا نه؟ در ذهن شما می ماند
آن را در قسمت نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
منبع: دکتر سلام
یک مجله اینترنتی دلگرم کننده
مرجان امینی