فلفل کاین چیست؟
فلفل کاین سرشار از آنتی اکسیدان است که با آسیب اکسیداتیو در بدن مبارزه می کند. سایر ترکیبات فلفل قرمز شامل ویتامین A، ویتامین E، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین K، منگنز، ریبوفلاوین و پتاسیم است.
چرا فلفل هندی تند است؟
تلخی فلفل قرمز به دلیل وجود ماده موثره ای به نام کپسایسین است. این جزء فلفل دلمه ای خواص بهداشتی و پزشکی زیادی دارد و در واقع بیشتر خواص فلفل دلمه ای برای سلامتی به دلیل وجود این عنصر حائز اهمیت است. فلفلهای کاین معمولاً پروفایلهای متفاوتی دارند، اما هرچه کپسایسین بیشتری در آنها وجود داشته باشد، طعم تندتری دارد.
خواص فلفل دلمه ای
هزاران سال است که به دلیل خواص مفید آن در پزشکی استفاده می شود. خواص سلامتی ثابت شده زیادی برای این نوع فلفل وجود دارد و ما اینجا هستیم 15 بهترین خواص فلفل دلمه ای برای شما ذکر خواهیم کرد.
1. کاهش اشتها
فلفل دلمه ای را می توان به عنوان اشتها آور و برای جلوگیری از اشتهای کاذب و پرخوری استفاده کرد. این ادویه می تواند اشتهای شما را تنظیم کند تا بعد از هر وعده غذایی برای مدت طولانی احساس سیری کنید.
یکی از دلایلی که باعث کاهش اشتها می شود، اثر کاین بر گرلین است. گرلین هورمونی است که مسئول تنظیم اشتها است. افرادی که کپسایسین، ماده موثره این فلفل مصرف می کنند، در طول روز 10 درصد کالری کمتری مصرف می کنند و غذای کمتری مصرف می کنند. در عین حال با این مقدار تغذیه احساس سیری بیشتری می کنند.
2. به تنظیم فشار خون کمک می کند
فشار خون بالا خطر ابتلا به سایر مشکلات سلامتی را افزایش می دهد. یکی از این مشکلات بیماری قلبی است که باعث مرگ افراد زیادی در سراسر جهان می شود. در حال حاضر بیش از 40 درصد مردم از فشار خون بالا رنج می برند و این تعداد روز به روز در حال افزایش است.
اگرچه راه های زیادی برای کنترل فشار خون وجود دارد، اما یکی از راه های طبیعی برای کاهش سطح فشار خون و کمک به گشاد شدن رگ های خونی استفاده از کپسایسین است.
اگرچه تحقیقات زیادی در مورد ارتباط بین کپسایسین و فشار خون در حیوانات انجام شده است، با وجود نتایج قابل قبول، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
3. تسریع هضم و جلوگیری از بازگشت غذا به روده
فلفل قرمز یک پشتیبان طبیعی و موثر برای سلامت دستگاه گوارش است، زیرا کاین تولید بزاق را افزایش می دهد که هضم غذا را در معده تسهیل می کند.همچنین فلفل قرمز باعث تسریع عمل آنزیم هایی می شود که برای تجزیه غذا مفید هستند. همچنین به بهبود سطح اسید معده مورد نیاز برای هضم غذا در معده کمک می کند. کین از رفلاکس معده جلوگیری می کند و احتمال ابتلا به آلرژی غذایی را کاهش می دهد زیرا دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی است.
4. به کاهش وزن کمک می کند
در بخشهای قبلی، یاد گرفتیم که چگونه کاین به کاهش اشتها کمک میکند. این ویژگی همچنین یک راه طبیعی برای تشویق کاهش وزن بدون احساس گرسنگی است. کین همچنین به بهبود استفاده از چربی ها برای تولید انرژی و تجزیه بهتر چربی بدن برای کاهش وزن کمک می کند.
کاین موتور بدن را به گردش در میآورد و به دلیل جذب حرارت بالا، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد. همچنین دارای خواص ضد التهابی است و با کاهش بار التهابی روی بدن باعث کاهش وزن می شود.
5. خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را کاهش دهید
سرطان کلمه ترسناکی است، اما در حقیقت، سرطان ها سلول هایی هستند که به اشتباه و سریع تکثیر می شوند. بنابراین، راه مبارزه با سرطان تشویق سلولها به تکثیر در جهت درست و کمک به بدن برای از بین بردن سلولهایی است که شروع به تکثیر در جهت اشتباه کردهاند.
کپسایسین می تواند در کند کردن و از بین بردن سلول های سرطانی، به ویژه سلول های درگیر در سرطان پوست، سرطان لوزالمعده و سرطان پروستات موثر باشد و به مسیرهای رشد نامناسب سلولی حمله کند.
6. سرعت عملکرد متابولیک را افزایش دهید
متابولیسم بر مشکلات کاهش وزن غلبه می کند. با این حال، این نوع پاپریکا باعث کاهش وزن نیز می شود. عملکرد متابولیک شامل مقدار انرژی سلولی برای انجام عملکردهای مختلف و تکثیر موثر است.
اگر متابولیسم در بدن بالا باشد، انرژی خوبی داریم و احساس سلامتی می کنیم. وقتی متابولیسم ما مختل می شود، نه تنها در کاهش وزن دچار مشکل می شویم، بلکه همیشه احساس خستگی و بی حالی می کنیم. کین، به ویژه کپسایسین، به سرعت بخشیدن به عملکرد متابولیک در سطح سلولی کمک می کند.
7. درمان زخم معده
زخم معده یا زخم معده: وضعیتی است که در حضور برخی باکتری ها در معده منتشر می شود. اچ. پیلوری یک باکتری است که توسط سیستم دفاعی معده از بین نمی رود. زخم معده یا زخم معده: می تواند دردناک باشد و باعث مشکلات دیگری مانند خونریزی و سوء هاضمه شود. فلفل کاین با افزایش سطح آنزیم ها و کمک به عملکرد گوارش می تواند سیستم دفاعی معده را بهبود بخشد.
یک افسانه قدیمی وجود دارد که غذاهای تند نیز باعث زخم معده می شوند، اما در واقع، محافظت آنتی اکسیدانی کاین و سایر غذاهای تند می تواند به اعصاب معده که نیاز به فعال شدن دارند کمک کند و محافظت در برابر آسیب های احتمالی را بهبود بخشد. .
8. درمان اسهال
اسهال می تواند دردناک و تحریک کننده باشد، به خصوص اگر به طور مکرر رخ دهد. کین آرامش را در سیستم گوارشی بهبود می بخشد و به کاهش تحریک روده کمک می کند. تحریک روده یکی از دلایل اصلی اسهال است
کاین همچنین می تواند به طور طبیعی تولید مخاطی را که از دستگاه گوارش در برابر تحریک محافظت می کند، تسریع کند و حتی به ترمیم آسیب های ناشی از آلرژی های غذایی یا سایر عواملی که باعث اسهال می شود، کمک کند.
9. کمک به بهبود میگرن
کپسایسین به تسکین درد کمک می کند و یکی از بهترین اثرات آن تسکین سردردهای مختلف از جمله میگرن است. کاین به کاهش درد، کاهش شدت سردرد و کاهش مواد شیمیایی مرتبط با درد کمک می کند.
10. درمان درد اعصاب و مفاصل
میگرن تنها دردی نیست که کپسایسین را تسکین می دهد. همچنین در تسکین درد اعصاب و مفاصل موثر است و می توان از آن به صورت موضعی برای تسکین درد استفاده کرد. کین همچنین می تواند به تسکین درد بعد از عمل کمک کند. علاوه بر این، در تسکین دردهای عصبی مرتبط با بیماری ها و آسیب های مزمن مانند آرتروز و مشکلات کمر موثر است. اگرچه کپسایسین دارای خواص درمانی است، هرگز نباید برای درمان سوختگی یا زخم های باز استفاده شود.
11. خاصیت ضد قارچی دارد
کاین به مبارزه با عفونت های قارچی و عوامل بیماری زا در بدن، از جمله کاندیدا، که با عفونت های قارچی مکرر مرتبط است، کمک می کند. اگرچه همیشه کاندیدا در بدن وجود دارد، اما اگر بیش از حد در بدن رشد کند می تواند مشکلات جدی ایجاد کند. کاین به حفظ رشد مخمرها و قارچ ها کمک می کند که به نوبه خود از سیستم ایمنی و حتی هورمون های سلامت محافظت می کند.
12. سم زدایی طبیعی در بدن را بهبود می بخشد
بدن به لطف عملکرد کبد و کلیه دارای مکانیسم سم زدایی طبیعی است. با این حال، گاهی اوقات وجود بیماری ها یا سبک زندگی نامناسب منجر به شکست آنها می شود. کاین با بهبود جریان خون به اندام های سم زدایی و کاهش سطح گلوکز به سم زدایی طبیعی بدن کمک می کند و به دفع سموم از بدن کمک می کند.
13. مبارزه با عفونت های ویروسی
عفونت های ویروسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا در بدن هایی که کمبود آنتی اکسیدان دارند یا تحت استرس هستند رخ می دهد. کاین منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است که با بهبود عملکرد سیستم ایمنی و سیستم ایمنی با عفونت های ویروسی مبارزه می کند.
کاین می تواند به کاهش علائم سرماخوردگی و بهبود علائم حتی در صورت بیماری کمک کند. کین همچنین می تواند با کمک به تعریق به حذف عرق از بدن، سرعت بخشیدن به متابولیسم و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک کند، که آن را به یک درمان طبیعی برای آنفولانزا تبدیل می کند.
14. کمک به لخته شدن خون سالم
برای لخته شدن مناسب در بدن به خون نیاز داریم. اگر این خاصیت زیاد باشد خون لخته می شود و اگر کم باشد با یک برش ساده مقدار زیادی خون از بدن خارج می شود. مکانیسم تنظیم لخته شدن خون در بدن بسیار پیچیده است و کاین به تنظیم و تنظیم این مکانیسم خون کمک می کند. کاین در واقع از تشکیل لخته های خون در رگ ها جلوگیری می کند که عامل مهمی در ایجاد مشکلات سلامتی در قلب است.
15. کمک به درمان پسوریازیس
یک بیماری پوستی به نام پسوریازیس یک اختلال خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی به پوست حمله می کند و به صورت لکه های قرمز و پوسته پوسته روی پوست ظاهر می شود که با خارش و ناراحتی همراه است. اگرچه هیچ درمان قطعی برای اختلالات خودایمنی وجود ندارد، اما کرمهای کپسایسین درمان پسوریازیس هستند زیرا التهاب سطح پوست را کاهش داده و ظاهر پوست را بهبود میبخشند.
در مصرف فلفل کاین احتیاط کنید
اگرچه فلفل هندی فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما مهم است که بدانید هر درمانی برای همه مفید نیست. فلفل کاین در صورت مصرف کم در غذا خطرناک نیست. اگر آلرژی شدید دارید، باید از هر یک از آنها اجتناب کنید.
خوردن زیاد می تواند معده شما را ناراحت کند. برای جلوگیری از تداخل دارویی، همیشه باید قبل از مصرف هر مکملی، حتی اگر به صورت موضعی به عنوان کرم کپسایسین استفاده شود، با پزشک خود مشورت کنید. در صورت داشتن شرایط زیر باید در مصرف قابیل احتیاط کرد:
- خون رقیق
- بارداری
- شیر دادن
- هر داروی تجویزی را مصرف کنید
عوارض جانبی فلفل هندی
- خارش
- تورم بدن
- حالت تهوع
ارزش غذایی یک قاشق چایخوری فلفل کاین
- 17 کالری دارد
- سدیم: 2 میلی گرم
- چربی: 1 میلی گرم
- کربوهیدرات: 3 گرم
- شکر: 1 گرم
- فیبر غذایی: 1 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- ویتامین A: 2185 واحد
- ویتامین E: 6 میلی گرم
- ویتامین C: 4 میلی گرم
- ویتامین B6: 1 میلی گرم
- ویتامین K: 2 میلی گرم
- منگنز: 1 میلی گرم
- پتاسیم: 106 میلی گرم
- کلسترول: 0
نکات مهم در مصرف فلفل دلمه ای
هنگام خرید فلفل دلمه ای تازه، دقت کنید که فلفل قرمز روشن، سفت و بدون لکه یا تغییر رنگ باشد. این فلفل ها به مدت پنج تا هفت روز در یخچال تازه می مانند.
فلفل دلمه ای خشک را می توان به عنوان ادویه در خانه نگهداری کرد، فقط مطمئن شوید که به طور طبیعی رشد می کنند.