آیت الله سید احمد علم الخدا:
س: رئیس جمهور در فضای خاصی که در کشور وجود دارد و نوع مطالبات متفاوت و پراکنده وارد عرصه می شود و باید دید ادبیات صحیح در مورد خواسته های دولت جدید در این شرایط چیست؟ تقاضا حق مردم است و مردم باید از کارکنان سیستم مطالبه کنند و مطالبه حق مردم است.
* دولتی که می خواهد در این شرایط و فضا کار را به دست بگیرد چه نوع ادبیاتی را باید از آن مطالبه کند؟ شما از فضای کشور مطلع هستید. از یک سو ، استکبار جهانی و امپراتور رسانه های استکباری سعی کردند از شرکت مردم در انتخابات جلوگیری کنند ، اما مردم او را ناامید کردند. این استکبار با این وضعیت و این سوءاستفاده ها ، نفوذها و تلقین های شیطانی فروکش نمی کند ، مردم و افراد را مجبور می کند برای ایجاد ناآرامی های سیاسی به خشونت متوسل شوند و ما نمونه آن را در گوشه و کنار کشور شاهد هستیم.
* کسانی که در انتخابات شرکت نکرده اند ، می خواهند مطالبات مردم را به نفع مقاصد فاسدانه آنها مصادره کنند و بگویند شما که در انتخابات شرکت کرده اید ، می بینید چه مشکلی حل شده است؟ جریان های رقیب که با این رئیس جمهور رقابت کرده اند سعی می کنند کاستی ها و مشکلات ایجاد کنند و می خواهند آن کاستی ها را بیشتر کنند و می گویند این دولت کاری نخواهد کرد.
* برخی افراد نیز به دنبال مناصبی هستند و در انتخابات و مبارزات انتخاباتی شرکت کرده اند تا سهمی داشته باشند و سهمی داشته باشند. همه کسانی که نمی توانند مسئولیت خود را بر عهده بگیرند و کسانی که مسئولیت نمی گیرند شروع به تخریب می کنند. مردم انقلابی که بر اساس ویژگی های رهبری و تشخیص این معیارها و شاخص ها و نتایج گذشته به آقای رئیسی رای دادند ، منتظر تحقق شعارهای رئیس جمهور هستند.
* مردم صبور و بزرگوار ما که زیر فشار مشکلات خرد شده و کمر آنها خم شده و مشکلات اقتصادی و معیشتی زیادی را تجربه کرده اند ، انتظار تغییر و کاهش این مشکلات را دارند و بار مشکلات را برمی گردانند. اینها الزاماتی است که وجود دارد.
* طبیعی است که در این محاصره خواسته ها فشار زیاد است و تخریب و زبان انتقاد باز است و افراد فاسد آرام نمی گیرند و ما باید ادبیاتی داشته باشیم که بتواند از این دولت مطالبه کند. باید پرسید ، اما با شرایطی که در کشور وجود دارد و در این فضا ، رئیس جمهور وارد کشیش می شود ، درخواست دولت و رئیس جمهور باید ادبیات خاص خود را داشته باشند تا به نتیجه برسند.
* الزامات باید به سمت تعهدات و تعهدات باشد و باید به عنوان یک واجب الهی معرفی شود و این الزامات نباید جناحی و کینه توز باشد. الزامات باید به گونه ای باشد که آب به آسیاب دشمن نریزد. این دشمنی است که می خواهد با ناآرامی های سیاسی پایه های سیستم را تضعیف کند.
* دولت تدبیر و امید با شعار تعامل جهانی به میدان آمد و هشت سال این خط را ادامه دادند و فقط مردم متحمل ضرر و زیان بد شدند.