علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی


یک متخصص طب سنتی به تشریح علل کمردرد به همراه علائم آن پرداخت و گفت: به افراد مبتلا به کمردرد توصیه می شود از غذاهایی مانند گوشت شترمرغ، مرغ، ادویه های تند، پرهیز از غذاهای نفاخ و زولبیا و زرشک استفاده کنند.

علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی

غلامرضا کرد افشاری در گفت وگو با فارس گفت: کمردرد می تواند ناشی از ضعف ساده قسمتی از بدن باشد، به عنوان مثال، فرد می تواند روی زمین سرد دراز بکشد و پس از بلند شدن در ناحیه کمر و ستون فقرات احساس درد کند.

علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی

او ادامه داد: در این حالت دچار سرماخوردگی و کمردرد معمولی می شود، اما در مزاج مادی طبق طب سنتی، بلغم در ستون فقرات جمع می شود یا از سایر قسمت های بدن جاری می شود و به این ترتیب عضلات پشت را تحت تأثیر قرار می دهد.

این متخصص طب سنتی گفت: در نوع دوم تجمع باد در آن ناحیه ممکن است باعث ایجاد درد شده باشد. گاهی اوقات به دلیل بلند کردن بارهای سنگین، حرکات نامنظم و چمباتمه زدن، فرد دچار کمردرد و کمردرد می شود.

علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی

کرد افشاری افزود: گاهی اوقات کمردرد مشارکتی است، یعنی درد کلیه، بیماری های رحمی و حتی برخی بیماری های ریوی باعث ایجاد کمردرد می شود.
وی در خصوص علائم کمردرد گفت: اگر درد همراه با احساس سنگینی در ناحیه کمر نباشد و با ماساژ و ورزش کاهش یابد یا در هنگام استراحت شبانه و با سرماخوردگی تشدید شود، علت سردی مزاج است. ساده.”

علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی

وی افزود: اما اگر درد با احساس سنگینی موضعی همراه باشد و بیمار قبل از درد غذای سرد مصرف کرده باشد به دلیل تجمع بلغم است.

بیشتر بخوانید  علت ادرار کف آلود چیست و چگونه درمان می شود ؟

کرد افشاری گفت: همچنین اگر درد حرکت می کند و احساس سنگینی در کمر کمتر می شود و با گرم کردن و بستن کمر درد بیمار کاهش می یابد به دلیل تجمع باد در آن ناحیه است.
یک متخصص طب سنتی درباره درمان این عارضه افزود: در صورت کمردرد ناشی از سرد مزاجی باید مصرف ماست، دوغ و کشک را کاهش داد و مخلوط آب، عسل و گوشت شترمرغ، اما مرغ و مرغ را زیاد کرد. نیز مفید هستند. از ادویه های تند مانند زیره، دارچین، زعفران و رازیانه در غذا استفاده کنید.

علت کمردرد از دیدگاه طب سنتی

او گفت: سبزیجاتی مانند شنبلیله، شوید، جعفری و ماش برای آنها مفید است اما برای کمردردهای ناشی از بلغم بهتر است از غذاهایی که حاوی گشنیز، اسفناج، کدو تنبل، سماق و زرشک هستند استفاده شود البته کدو، شربت آلو و آبغوره از انار توصیه می شود.

کرد افشاری گفت: برای کمردردهای ناشی از فعالیت های سنگین استراحت و مالیدن با روغن داغ توصیه می شود و همچنین می توان از ماش و آب بادام و همچنین برای مصرف شربت آلو و تمر هندی استفاده کرد.

کردافشاری گفت: در صورت کمردرد ناشی از باد باید مصرف مواد غذایی و میوه ها را کاهش داد و از مواد غذایی حاوی ادویه زیره و رازیانه بیشتر استفاده کرد.


دیدگاهتان را بنویسید