طبق گزارش ها آژانس تسنیم از جانب شیراز تقریباً پس از یک ماه که قطعی برق کنترل شد و دیگر قطعی برق اتفاق نیفتاد ، قطع برق در کشور ، به ویژه در استان شیراز و فارس ، از نهم ژوئیه آغاز شد که با واکنش های مختلف مصرف کنندگان و مشترکان همراه بود.
مهم است که شما به برنامه کسوف پایبند باشید و تمام شرایط را برای اجرای کسوف در نظر بگیرید ، زیرا رئیس مجلس نیز به این موضوع پرداخته است. محمد بیکر کلیباف دیروز اعلام کرد که “قطع مکرر برق در سراسر کشور و ایجاد اختلال در تجارت و زندگی مردم به برنامه ریزی و مدیریت نیاز دارد. “اگر به دلایلی افزایش مصرف و تقاضای مازاد در کوتاه مدت جبران نشود ، حداقل به برنامه اعلام شده خورشید گرفتگی پایبند باشید تا مردم بتوانند از پس مشکلات برآیند.”
در همین حال سخنگوی صنعت برق همچنین گفت مردم انتظار دارند یک کسوف گسترده اتفاق بیفتد. به گفته رجبی مشهدی ، با توجه به گرمای هوا ، احتمال مصرف برق از 66000 مگاوات فراتر خواهد رفت و اگر رله های فرکانسی به درستی کار نکنند ، شاهد کسوف گسترده در کشور خواهیم بود.
حسین حسین زاده ، عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مایلی و نایب رئیس مجلس نمایندگان استان فارس در گفت وگو با تسنیم ، وضعیت صنعت برق را تشریح کرد. وی با اشاره به قطعی مکرر برق در شهرهای مختلف کشور به ویژه استان فارس گفت: این مشکل خسارات زیادی به بار آورده و مردم نسبت به قطعی تصادفی و برنامه خارج از معترض معترض هستند.
نماینده مردم لارستان ، هنج ، گراش و اوز در مجلس با بیان اینکه ماه ها پیش پیش بینی می شد تابستان امسال با بحران کمبود برق روبرو شود و تصمیمات آن توسط کمیته انرژی ارائه شد ، گفت: اقدام جدی گرفته شده است ، اما برنامه ریزی و اطلاعات مناسب در مورد کسوف انجام نشده است.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این موضوع به طور خاص در کمیسیون انرژی در حال رصد است ، افزود: در مورد قطع برق دو موضوع وجود دارد ؛ یکی کم کاری وزارت نیرو و دیگری مشکل فنی در زمینه برق و تولید و توزیع آن.
نماینده مردم لارستان ، حنج ، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات هر یک از این بحث ها گفت: موضوع اول که عدم کارآیی وزارت انرژی گاز است به صورت ترکیبی دنبال شد چرخه و افزایش تولید برق از منابع انرژی تجدید پذیر ، که انجام نشده است.
وی با اشاره به مشکل فنی قطعی برق گفت: یکی از اصلی ترین چالش های حوزه انرژی کشور با روند فعلی قطع گسترده گاز در زمستان و قطعی گسترده در تابستان است که مردم امروز و ماه آینده از نزدیک احساس می کنند. “به شدت در حال افزایش است.
حسین زاده با بیان اینکه با ادامه این روند خاموش شدن گسترده گاز در زمستان ، این موضوع عجیب و دور از انتظار نیست ، تصریح کرد: باید راندمان نیروگاه ها افزایش یابد که باید با تبدیل نیروگاه های گاز به سیکل ترکیبی انجام شود به سرمایه کمتری نیاز دارد و کارآمدتر است.
نماینده مردم لارستان ، هنگه ، گراش و اوز با تأکید بر تبدیل نیروگاه های گازی به یک سیکل ترکیبی گفت: این امر همراه با اصلاح شبکه انتقال و توزیع می تواند به حل چالش موجود کمک کند.
وی بر اهمیت طرح توسعه برق و اولویت آن تأکید کرد: “در بسیاری از مناطق کشور به دلیل مشکل انتقال برق بسته شده ایم که با برنامه توسعه برق این مشکل قابل اصلاح است. ما همچنین باید به نیروگاه های دیگر و بخش خصوصی. برای این منظور “گرفته شود.
حسین زاده با اشاره به افق 1404 در زمینه انرژی و برق و نیاز به سرمایه گذاری های کلان در این زمینه گفت: “استفاده از امکانات دیگر مانند بخش خصوصی و سایر نیروگاه ها باید در دستور کار وزارت نیرو باشد تا دیدار کند. این نیاز ”
یکی از اعضای هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخلاف گاز در حوزه برق ، سرانه مصرف در کشور ما در مقایسه با سایر کشورهای جهان استاندارد است ، افزود: این دلیل توسط برخی متولیان مطرح می شود در مورد مصرف زیاد بسیار قابل اعتماد نیست.
وی با بیان اینکه سازوکارهای مدیریت سرمایه گذاری ها در صنعت برق مهم است ، گفت: این طرح ها باید توجیه اقتصادی برای ورود سرمایه گذار به منطقه داشته باشد و سیستم مالی صنعت برق نیز باید اصلاح شود.
حسین زاده با بیان اینکه توانیر مدیریت می کند ، وزارت نیرو نیروگاه احداث می کند ، اگر باید برعکس باشد ، گفت: ما باید به سمت توسعه برق برای آینده کشور حرکت کنیم و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر باید برنامه را دنبال کنیم تولید همزمان برق و گرما.
نماینده مردم لارستان ، خنج ، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام وقفه در صنعت برق و مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد ، گفت: ارتباطات باید دقیق باشد اما به دلیل پیش بینی نشده همه شرایط در یا دو نیروگاه خاموش شده و مردم شکایت دارند.
وی با اشاره به جلسه با کارمندان صنعت برق در کمیسیون انرژی افزود: پیش بینی مصرف در روزهای اوج گرما توسط این مسئولان محاسبه نشده است و امروز مصرف بیش از حد انتظار رخ داده است که منجر به برنامه ریزی مناسب شد . “نگیر
حسین زاده با تأکید بر اینکه باید برنامه ریزی مناسب برای وقفه ها و اعلام دقیق آنها انجام شود ، گفت: چالش های موجود با برنامه ریزی ، مطابقت با الگوی مصرف و استفاده از مدل های فن آوری و منابع انرژی تجدیدپذیر قابل حل است و به این موارد رسیدگی می شود. فردا در جلسه اضطراری کمیسیون انرژی. “آن زمان ما مورد توجه قرار گرفتیم.
انتهای پیام / 424 / ع