“عدس با قارچ” ، غذای سبک و مقوی برای شام


عدس با قارچ غذایی است که می توانید به عنوان یک شام سبک در روزهای گرم و طولانی تابستان از آن لذت ببرید.

طبق گزارشات صبحگاهعدس با قارچ وعده ای است که می توانید با کمترین غذا و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه و بنوشید.

مواد لازم برای پخت عدس با قارچ (برای 4 نفر)

  1. عدس 2 قاشق چایخوری
  2. 2 عدد سیب زمینی
  3. 1 عدد پیاز بزرگ
  4. 2 عدد گوجه فرنگی
  5. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  6. نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
  7. 10 قارچ

روش آماده سازی:

ابتدا یک پیاز داغ با روغن درست کنید و بعد از روشن شدن پیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

سپس پاستا را در کره و پیاز سرخ کرده و عدس شسته شده را به ظرف اضافه کرده و به میزان لازم آب اضافه کرده و بگذارید عدس ها خوب بجوشند.

سپس گوجه فرنگی رنده شده ، سیب زمینی رنده شده و قارچ خرد شده را به غذا اضافه کنید و بگذارید غذا به مدت یک ساعت بماند.

یادداشت های مهم:

  1. افزودن روغن اختیاری است و می توان روغن را تعویض کرد.
  2. جعفری تازه نیز طعم خاصی به این غذا می دهد.

بیشتر بخوانید  ابهام درباره سرنوشت ارز ۴۲۰۰ تومانی

دیدگاهتان را بنویسید