همه ما می دانیم که چیزی که یک نفر را خوشحال می کند می تواند دیگران را بیمار کند. از دیدگاه یک خارجی، شاید برخیغذا چیزی که مردم آن کشور دلپذیر و رنگارنگ و لعاب می یابند آنها را بسیار عجیب و به طور کلی منزجر کننده جلوه می دهد.
ممکن است برخی از افراد از این مقاله شگفت زده شوند و از آن احساس بدی کنند!
مجله تشویق در این مقاله 10 از عجیب ترین غذای دنیا نماینده خوانندگان عزیز است.
عجیب ترین غذای دنیا
1. روتیل سرخ شده (کامبوج)
وقتی راجب رتیل بزرگ، پشمالو و سمی فکر می کند، تنها چیزی که به ذهنتان نمی رسد خوردن آن است. در کامبوجعنکبوت های سرخ شده طرفداران زیادی دارند و شاید یکی از آنها باشد خوشمزه ترین غذاها این مکان باید حساب شود. عنکبوت ها نوعی رتیل هستند که به آن پینگ می گویند و به اندازه کف دست انسان هستند. قبل از اینکه رتیل ها در روغن سرخ شوند تا ترد شوند آنها را در سیر و نمک خیس می کنند. بیشتر مردم فقط گوشت ران و بالاتنه را می خورند، اما افراد جسورتر قسمت شکم را نیز می خورند که حاوی خمیر قهوه ای و آبکی و گاهی پر از تخم مرغ است.
2. تخم مرغ صد ساله (چین)
تخم مرغ صد ساله، تخم مرغ هزاره یا “پیدان” هر نامی که باشد، تخم مرغ اردک، مرغ یا بلدرچین است که چندین ماه در مخلوطی از خاکستر، خاک رس و نمک نگهداری می شود. در این مدت، سفیدههای تخممرغ قهوهای میشوند و زردهها سبز و خاکستری میشوند. تخم مرغ صد ساله بوی تند گوگرد و آمونیاک متصاعد می کند و طعم بدی دارد.
3. بالوت (فیلیپین)
دوستداران حیوانات برای گوش دادن: شاید این غذا شوکه شدید بالوت یک تخم اردک نابالغ است. آره! بالوت همان جنین اردک است. این تخم مرغ های نابالغ پخته شده و با پوست خورده می شوند. بالای پوسته تخم مرغ را سوراخ می کنند و مایع موجود در آن را می خورند و سپس پوسته را کاملا می شکنند و با اردک متولد نشده روبرو می شوند و تا ته آن را می خورند! برای تهیه گلوله های تخم مرغ باید از 17 سالگی استفاده کنید در این صورت مرغ هنوز استخوان های خود را تشکیل نداده است. اما بعضی ها ترجیح می دهند وقتی مرغ 21 روزه می شود آن را بخورند، زیرا در این صورت رویه، پر و استخوان هم دارد!
4. دیوریان (چین)
این میوه زرد رنگ که در جنوب شرقی آسیا خوشمزه و تیز به نظر می رسد در تصویر بسیار معمولی به نظر می رسد، اما دیوریان چیزی دارد که آن را از سایر میوه ها متمایز می کند و آن چیزی نیست جز بوی پوسیدگی قوی. دقیقا بوی گوشت گندیده، فاضلاب یا گاهی کفش می دهد. این عطر بسیار زننده است و به این زودی ها از بین نمی رود ورود این میوه برخی از هتل ها و هواپیماها در سراسر جهان ممنوع هستند.
5. اسکامولز (مکزیک)
اگر به مکزیک سفر می کنید پس سفارش غذا خیلی مراقب باش. سنگفرش چیزی شبیه لوبیا سفید خودمان است، فقط لوبیا نیست، بلکه تخم مورچه است که طعم روغنی خوبی دارد.
6. Lotfisk (نروژ)
لوتفیش از ماهی سفید خشک شده (کاد و لینگ) تهیه می شود.ماهی خشک شده چند روز در آب قرار دهید سپس به مدت دو روز در آب قلیایی قرار دهید تا گوشت ماهی شبیه ژله شود. از آنجایی که آب قلیایی سمی است، مصرف ماهی خیس شده در آب قلیایی در این مرحله می تواند کشنده باشد. لوتفیسک هفت روز در آب خیس کنید و هر روز آب آن را عوض کنید تا آب قلیایی از بین برود. Lotfisk بوی تند و غیر قابل تحملی دارد و به دلیل مواد سمی که برای تولید آن استفاده می شود به عنوان «سلاح کشتار جمعی»، «موش سمی» یا «چنگال مخرب» نیز شناخته می شود.
7. سوپ خون خام (ویتنام)
آش خون خام یکی از غذاهای سنتی است ایالت ویتنام ترکیباتش چندتا بیشتر نیست. معده مرغ و خون اردک خام با لایه ای از بادام زمینی و گیاهان معطر همین! این غذا را قبل از خوردن در یخچال قرار می دهند تا خون لخته شود و حالت ژله ای به خود بگیرد.
8. قلب یک مار کبری زنده (ویتنام)
این غذا برای کسانی که جرات کمی دارند سودی ندارد. قلب مار کبری زنده این یک غذای معمولی در ویتنام نیست، با این حال، برخی افراد آن را می خورند زیرا معتقدند خوردن قلب کبرا می تواند توانایی مار کبری را به ارث برده و قدرت آن را افزایش دهد. آداب خوردن قلب مار به شرح زیر است: مار کبری زنده از بین گونه های موجود که اندازه متوسط آن بهتر است توسط خریدار انتخاب می شود. سر مار را از بدن جدا می کنند و در حالی که قلب مار هنوز در حال تپیدن است، سینه هایش باز می شود و بیرون می آید، در لیوان کوچکی با کمی خون بریزید و قورت دهید، گویی در گلو می کوبید. قلب کبری!
9. سوپ عقرب (چین)
عقرب ها نه تنها برای آویزان کردن به در و دیوار موزه های تاریخی مفید هستند، بلکه برای پختن سوپ نیز مفید هستند! از قدیم الایام در جنوب چین عادت به خوردن عقرب بوده است، سوپی که دیدنش وحشتناک است چه برسد به خوردنش! سم کشنده عقرب ها در طول پخت و پز ناپدید می شود. اما مراقب باشید! زیرا خوردن سوپ عقرب به خصوص تهیه آن می تواند خطرناک و کشنده باشد.
10. کاسو مارزو (ایتالیا)
وقتی صحبت از انواع پنیر می شود، به این نتیجه می رسیم که همه پنیرها به نوعی منزجر کننده هستند، زیرا مواد تشکیل دهنده آنها شیر تخمیر شده پر از باکتری و انواع توده ها است. ولی کازومارزو چیزی خارج از تخمیر معمولی است، به طوری که این تخمیر منجر به پوسیدگی و زوال می شود. این پنیر ایتالیایی که «پاکورینو» نیز نامیده می شود، از شیر گوسفند تهیه می شود و مملو از حشرات زنده است. در مرحله آخر تولید، لایه بالایی کازومارکا بریده می شود تا حشرات بتوانند در پنیر تخم بگذارند. زمانی که تخمها به کرم حشره تبدیل میشوند، طعم تند و متفاوتی به آن میدهند. برخی از افراد ترجیح می دهند کازومارزو را در حالی که کرم ها هنوز زنده هستند و روی پنیر می خزند مصرف کنند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند کرم ها را قبل از غذا با یک کیسه کاغذی خفه کنند و سپس پنیر خود را بخورند.
ترجمه و تالیف:
ستونی جالب برای مطالعه مجله Podsticaj