موسسه رتبه بندی فیچ رتبه اعتباری بلندمدت آمریکا را کاهش داده است که این اقدام مورد توجه سرمایه گذاران بین المللی قرار گرفته است.
موسسه فیچ ضمن اشاره به “وخامت مالی مورد انتظار دولت آمریکا طی سه سال آینده و رشد بدهی های عمومی”، رتبه اعتباری این کشور را از ای ای ای به ای ای پلاس کاهش داده است.
این آژانس رتبهبندی به «مبارزههای سیاسی مکرر برای محدود کردن سقف بدهی و قطعنامههای لحظه آخری» اشاره کرد که اعتماد بازارهای جهانی را نسبت به مدیریت مالی کشور از بین برده است.
بدین ترتیب تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن افزایش پیدا میکند.این فلز گرانبها همواره یک سرمایهگذاری ایمن در زمان بیثباتیها و فشارهای اقتصادی بوده است.
به گزارش سایت طلا،قیمت طلا در روز چهارشنبه به خاطر کاهش ارزش دلار و سود اوراق قرضه خزانهداری آمریکا با نوسان جزئی افزایش یافت.
قیمت هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 6 دلار افزایش به 1950 دلار رسید.
اطلاعات مثبت در مورد تولید کارخانهای و ساخت و ساز در آمریکا در ماه ژوئن ارزش دلار را در روز گذشته بالا برد و باعث کاهش یک درصدی قیمت طلا شد. طلا در روز سهشنبه به پایینترین رقم طی سه هفته گذشته رسید.
تمرکز سرمایهگذاران در حال حاضر بر گزارش لیست حقوقبگیران بخش غیر کشاورزی آمریکا جلب شده که قرار است در روز جمعه منتشر شود. این شاخص نشانه سلامت اقتصاد آمریکاست. انتظار میرود 200 هزار شغل در ماه ژوئیه در آمریکا ایجاد شده باشد.
بانکهای مرکزی سراسر دنیا امیدوارند بتوانند تورم را بدون آسیب رساندن به بازار اشتغال مهار کنند. اما این کار مستلزم بالا نگه داشتن نرخ بهره است.
بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین میآورد.
قیمت نقره امروز با 0.47 درصد افزایش به 24 دلار و 44 سنت رسید و پلاتین با 0.20 درصد کاهش 932 دلار و 20 سنت معامله میشود.
بر اساس اعلام شورای جهانی طلا، تقاضای طلای هند در سال ۲۰۲۳ ممکن است ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یابد و به کمترین میزان در سه سال گذشته برسد.