طعم هیجان انگیز پرداپل را از دست ندهید


به گزارش سلام نو، «پرده پلو» یکی از قدیمی ترین غذاهای ترکیه است که با مرغ و قارچ تهیه می شود. این برنج خوشمزه و هیجان انگیز را از دست ندهید و حتما امتحان کنید.

پرداه پیلو یکی از غذاهای خوشمزه و زیبای ترکی است که مواد اصلی آن برنج و سایر مخلفات است. البته این غذا از مواد مختلفی تهیه می شود و می توانید هر غذایی مانند مرغ، عدس یا ماکارونی را در پلو قرار دهید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • برنج: 4 پیمانه
  • سینه مرغ: 400 گرم
  • قارچ: 250 گرم
  • فلفل قرمز رنگ: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • زعفران پخته: 4 قاشق غذاخوری
  • شوید خشک: 4 قاشق غذاخوری
  • ادویه برای برنج: به اندازه کافی
  • زردچوبه و روغن: به اندازه کافی

مواد لازم برای خمیر

  • آرد: 1.5 پیمانه
  • خمیر: نصف قاشق
  • ماست: نصف لیوان
  • روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: نصف قاشق چایخوری

شالیزار

دستور پخت پردا پیلا

برنج را بشویید و چند ساعت با کمی آب و نمک خیس کنید.

سپس در یک کاسه بزرگ مواد لازم برای تهیه خمیر را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد.

خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و با سلفون بپوشانید تا به مدت نیم ساعت در دمای محیط بماند.

در این فاصله سینه مرغ را به صورت نواری یا نگینی برش داده و زعفران دم کرده، کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پیاز خرد شده و یک لیوان آب به آن اضافه کنید و در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید تا گوشت مرغ پخته شود. پخته شده پخته شده است. طبخ

بیشتر بخوانید  جاماندگان سهام عدالت بخوانند | اعلام زمان ثبت نام سهام عدالت

در این فاصله قارچ ها و فلفل ها را بشویید و به قطعات کوچک خرد کنید.

بعد از اینکه آب داخل ماهیتابه تبخیر شد، کمی روغن به مرغ اضافه کنید، سپس قارچ و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط مرغ و سبزیجات آماده شده را کنار بگذارید.

سپس یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب داخل آن بجوشد سپس یک قاشق غذاخوری روغن به آب در حال جوش اضافه کنید.

برنج خیس شده را به قابلمه آب جوش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن برنج آبکش کنید.

کف تابه مورد نظرتان را با روغن چرب کنید.

خمیر استراحت کرده را روی سطح کار گذاشته و کمی ورز دهید سپس با وردنه خمیر را باز کرده و در قابلمه چرب شده قرار دهید تا تمام دیواره های داخلی تابه را بپوشاند.

در این مرحله مقداری برنج ته قابلمه بریزید و روی برنج مقداری شوید خشک و چاشنی پلو بپاشید.

سپس مخلوط مرغ و سبزیجات را روی آن ها بریزید و این چینش را لایه لایه ادامه دهید تا همه مواد استفاده شوند. لایه آخر باید مانند لایه اول با برنج پوشانده شود.

در آخر روی برنج نصف لیوان آب و روغن بریزید و دور خمیر را مانند کیسه دربسته وسط تابه جمع کنید تا کاملا روی برنج را بپوشاند.

زیر قابلمه شعله افکن بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج پخته شود.

بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت، برنج کاملا پخته می شود.

برای اینکه روی پلو طلایی شود آن را از قابلمه خارج کرده و در جهت مخالف آن را در قابلمه برگردانید تا چند دقیقه سرخ شود.

بیشتر بخوانید  آدم هایی با سن زیاد اما عقل کودکان 7 ساله هرگز بزرگ می شوند؟

برنج زار آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

شالیزار

توصیه:

به جای خمیر می توانید از نان راگ یا خمیر یوفکا نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید