به گزارش سلام نو، «پلو ارمنی» با بال مرغ یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها با خواص بی شمار است که در آن از زعفران و برنج بسیار مقوی و مناسب برای نهار و شام استفاده می شود.
مواد لازم برای پلو ارمنی با بال مرغ
- بال مرغ: 6 عدد
- برنج: ۲ پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- زعفران هیدراته: چیزی
طرز تهیه پلو ارمنی با بال مرغ
برنج را از قبل بشویید و بگذارید خیس بخورد، زعفران را چرخ کرده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و بگذارید رنگ شود.
شرپا را تا نصف آب بریزید و بجوشانید سپس برنج و کمی نمک اضافه کنید.
بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
قابلمه مورد نظر را روی آتش بگذارید و کمی روغن و نیمی از زعفران را اضافه کنید و بالها را کف قابلمه قرار دهید.
کمی نمک و فلفل به بال ها اضافه کنید و برنج را بریزید و صاف کنید و بقیه زعفران را روی برنج ریخته و خوب هم بزنید تا خوش رنگ شود.
شرپا را می بندیم و می گذاریم برنج دم بکشد و بال ها پخته شود، پس از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.
منبع: نمناک