مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طعم ارمنی پلو را امتحان کردید؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


به گزارش سلام نو، «پلو ارمنی» با بال مرغ یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها با خواص بی شمار است که در آن از زعفران و برنج بسیار مقوی و مناسب برای نهار و شام استفاده می شود.

مواد لازم برای پلو ارمنی با بال مرغ

  • بال مرغ: 6 عدد
  • برنج: ۲ پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • زعفران هیدراته: چیزی

طعم ارمنی پلو را امتحان کردید؟

طرز تهیه پلو ارمنی با بال مرغ

برنج را از قبل بشویید و بگذارید خیس بخورد، زعفران را چرخ کرده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و بگذارید رنگ شود.

شرپا را تا نصف آب بریزید و بجوشانید سپس برنج و کمی نمک اضافه کنید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی آتش بگذارید و کمی روغن و نیمی از زعفران را اضافه کنید و بالها را کف قابلمه قرار دهید.

کمی نمک و فلفل به بال ها اضافه کنید و برنج را بریزید و صاف کنید و بقیه زعفران را روی برنج ریخته و خوب هم بزنید تا خوش رنگ شود.

شرپا را می بندیم و می گذاریم برنج دم بکشد و بال ها پخته شود، پس از دم کشیدن برنج در ظرف مورد نظر برگردانده و سرو کنید.

طعم ارمنی پلو را امتحان کردید؟

منبع: نمناک

بیشتر بخوانید  ویدئو/ باب اسفنجی و پاتریک واقعی پیدا شدند!
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *