طعمی متفاوت برای مرغ با سس آلو | طرز تهیه سس آلو سیاه خانگی


برای تهیه سس آلو سیاه، ابتدا آلوها را بشویید و در قابلمه بریزید. کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلوها کمی نرم شوند. سپس آنها را در آبکش بریزید و با فشار دست، گوشت آلو را از پوست و هسته جدا کنید.

گوشت آلوها را در مخلوط‌کن بریزید و خوب میکس کنید. مخلوط را از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. در پایان، یک یا دو قاشق نمک و یک و نیم قاشق شکر اضافه کنید. هنگامی که سس به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

پس از خنک شدن، سس را در شیشه‌های دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این سس برای استفاده روی مرغ بسیار مناسب است.

نکات:

  1. برای تهیه سس با کیفیت‌تر، می‌توانید در حین پختن سس، ۲ لیوان زرشک پلویی به آن اضافه کنید.
  2. برای ۲ کیلو آلو، ۲ قاشق غذاخوری نمک و یک و نیم قاشق شکر کافی است.
  3. در صورت تهیه مقدار زیاد، سس را می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.
  4. اگر قصد دارید سس را در یخچال نگهداری کنید، اجازه دهید سس کاملاً سفت شود و نمک بیشتری اضافه کنید تا از کپک زدن جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید  عناوین روزنامه های یکشنبه 29 شهریور 1401 / تصاویر

دیدگاهتان را بنویسید