دسر شکلاتی طیف گستردهای از دسرهای خوشمزه را شامل میشود که با استفاده از شکلات به عنوان ماده اصلی تهیه میشوند. تنوع این دسرها بسیار زیاد است و میتوان از شکلات به روشهای مختلف در آنها استفاده کرد.
مواد لازم:
شیر: 350 گرم (1 و 2/5 پیمانه)
پودر کاکائو: 12 گرم (حدود 1/5 قاشق غذاخوری)
شکر: 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)
خامه صبحانه: 100 گرم (نصف پاکت)
ژلاتین: 10 گرم (2 ورق بزرگ یا 4 ورق کوچک یا 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین)
وانیل: 1/5 قاشق چایخوری (اختیاری)
طرز تهیه:
ورق ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم و حجیم شود. (حدود 5 تا 10 دقیقه)
شیر، پودر کاکائو و شکر را روی حرارت متوسط قرار داده و مرتب هم بزنید.
وقتی مخلوط شروع به جوشیدن ریز کرد، شعله را خاموش کنید.
خامه صبحانه را از قبل گرم کنید تا رقیق شود. (می توانید آن را با چند قاشق از شیر داغ مخلوط کنید و سپس به مخلوط اصلی اضافه کنید.)
وقتی شیر کمی از داغی افتاد، ژلاتین خیس خورده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.
مخلوط را از صافی عبور داده و در قالب مورد نظر بریزید.
پاناکوتا را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
برای تزئین:
می توانید خامه قنادی یا صبحانه را با کمی شیر رقیق کنید و روی پاناکوتا بریزید.
از بابل تی، بیسکویت خرد شده، میوه های دلخواه و … برای تزئین استفاده کنید.
نکات:
برای قالب می توانید از لیوان های یک بار مصرف هم استفاده کنید.
اگر وانیل دوست دارید، می توانید در ابتدای کار به شیر اضافه کنید.
به جای ورق ژلاتین می توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید.
برای رقیق کردن خامه صبحانه می توانید آن را چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
نوش جان!