طرز پخت لبو قرمز با نبات که عطر و طعمی بی نظیر دارد!



آنچه دیگران می خوانند:

گزارش کردن تو خبر: طرز پخت پیاز قرمز با شیرینی: خوردن پیاز قرمز در فصل سرد پاییز و زمستان فوق العاده است. به خصوص وقتی از خواب بیدار می شوید که هوا سرد و آسمان ابری است. مطمئناً در حال حاضر هوس لب های قرمز شده اید! پس معطل نکنید امروز طرز پخت لب قرمز با شیرینی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه لب قرمز با شیرینی

شما می توانید به راحتی و بدون تغییر رنگ در خانه بالم لب درست کنید.

مواد لازم برای درست کردن لب قرمز:

– لیپو 500 گرم

– سبزیجات به میزان لازم

– آب به میزان لازم

طرز تهیه

هنگام پختن لب ها، بهتر است لب هایی را انتخاب کنید که قرمزتر و پررنگ تر باشند. لب های متوسط ​​و کوچک برای پخت و پز بهتر است. سپس لب های خود را با آب سرد بشویید. سر و ته آنها را بردارید و در قابلمه مناسب قرار دهید.

قابلمه را با حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید و اطراف آن آب بریزید، به طوری که تمام لبه ها با آب آغشته شود. در قابلمه را ببندید و بگذارید یک ساعت بپزد. البته زمان پخت بستگی به میزان لیپو و نوع آن دارد. حتما هر 20 دقیقه یکبار لب ها را چک کنید تا متوجه شوید کاملا پخته شده اند یا خیر.

بیشتر بخوانید  فال روزانه چهارشنبه ۱۹ مهر | فال روزانه متولدین هر ماه | طالعت بسیار روشن است

بعد از اینکه لبوها کاملا پخت و آب آنها تبخیر شد، بگذارید کاملا خنک شوند.

وقتی لب ها کاملا خنک شدند، پوست آن ها را بگیرید و به صورت ورقه ای یا به شکل دلخواه برش دهید. لب های خرد شده را دوباره به قابلمه اضافه کنید. اگر آب در قابلمه زیاد بود حتما کم کنید تا مایع خیلی زود غلیظ شود.

حالا نوبت شکر یا آب نبات است. 4 قاشق چایخوری شکر یا آب نبات آسیاب شده را در نیم کیلوگرم نان بریزید. البته میزان شیرینی آن به ذائقه شما بستگی دارد. اگر می‌خواهید لب‌هایتان شیرین‌تر شود، شکر یا شیرینی بیشتری اضافه کنید.

سپس لب ها را با هم مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود. وقتی مایع لبو ​​به غلظت دلخواه رسید، آماده سرو است.

توجه داشته باشید که لب ها دست ها را قرمز می کنند. پس هنگام پوست کندن حتما از دستکش استفاده کنید.

دستور تهیه آب نبات قرمز با آب نبات به همین سادگی است که می خوانید، پس دست به کار شوید و طعم خوشمزه آن را امتحان کنید.


دیدگاهتان را بنویسید